sherryibrahim sherryibrahim

4,277 posts   1,077,710 followers   793 followings

Sherry Ibrahim  🧜🏼‍♀️Co Founder DEEJA COSMETIC🍒Founder SHERRY SCARVES 🌹Actress💫Singer🌈TV Host💋cheriibrahim@gmail.com #SherryScarves #DeejaCosmetic

A Garden full of secrets .... ❤️🌹💐 #secretgardenbysherryscarves

Tutorial For Sherryscarves Lover !! Perlukan 3 pin shj & Walaaa! Siap ! .💐🌹✨
.
Secret Garden Yellow RM89 Only ! ( Square )
.
@sherryscarves
#sherryscarves
#sherryscarveslover
#secretgardenbysherryscarves
.
WHATSAPP ( UNTUK YANG NAK MENJADI AGENT ATAU STOCKIST ) : ‭016 460 6623‬ Admin AIN

Business2 jugak tapi nak practice jadi isteri yg best bile tibe masenye nanti hehe ..! So , Hari ni saye off jadi saye buat mee goreng basah kicap untuk pikat hati awak 😌 😋 Untuk sahur tunguuuu k ! Ayam i dah merinate kalau nak tau ape tunggu video time nak sahur nanti hehehe 😋
Selamat Berbuka semue 😘 #ilovecooking #simpledinner by #sherryibrahim

Ya Allah bestnye !!! 😱
Di bulan yang indah ni semue dtg dengan package yang lengkap & istimewa 🤗
.
Dan Alhamdulillah juga nak raya ni tak cukup tangan dah staff2 Deeja Cosmetic nak pack and post. So disebabkan we all menghargai semue pengguna setia Deeja Cosmetic ! Tada!!!!!!!
.
🎁 FREE GIFT 🎁
.
Setiap pembelian RM120 keatas , anda akan mendapat free orange pouch limited edition yang sangat sesuai untuk dibawa travel . Hehe cant wait to use mine sebab bulan ni bnyk nak kene travel 🤗 .
✨ Hanya untuk pembelian dari FB DEEJA COSMETIC HQ & Instagram @deeja_cosmetic_hq !! .
💥Cepat sebab stock sangat2 limited and hanya untuk bulan istimewa ini shj ❤️🌹🎁✨
.
#deejacosmetic

Woah Manisnye box for Raya Collection @sherryscarves ! 💕
Rase bangga pulak bile idea yg i nak menjadi kenyataan ? 😍
Box ni hanya untuk Raya Collection shj💐 #sherryscarveslover

Hehe you guys dah sampai mood Raya ke belum ??? 🤗☺️😍.
SherryScarves , first Raya Collection yg baru release semalam ... !
Secret Garden Coolection ( Square Scarves ) 💐 .
*Memang secret sangat bunga2 cinta so ikut lah nak letak bunga2 fav kat mane yg korang suke 😋@sherryscarves #sherryscarves #sherryscarveslover #tudungraya2018

YES ! Kalau nak cantik and flawless for Raya jangan lupe dapatkan set 5 dalam 1 Deeja Cosmetic .
Set Skincare yang ade kelukusan KKM , HALAL & Buatan Malaysia 🌹❤️ .
Check out @deeja_cosmetic_hq kalau nak order produk2 dari Deeja atau Dapatkan dari Stockist & Agent yang dah berdaftar .
#deejacosmetic

Tahniah Datuk Seri Dr Wan Azizah !
Empowering Women 👸🏻🙌🏼💪🏼🔥. #Repost @pinography with @get_repost
・・・
Tahniah diucapkan kepada Timbalan Perdana Menteri Wanita Pertama Malaysia Datuk Seri Dr Wan Azizah @drwanazizah di atas perlantikan beliau sebagai Timbalan Perdana Menteri Malaysia.
.
📸 @pinography
#WanAzizah #Drwan #Kakwan #Tpm #Malaysia #MelakarSejarah #SejarahMalaysia #21Mei2018

Sambil menunggu sambil ambik order untuk @sherryscarves 😍👍🏼 #timeismoney *Candid Shot dari Cik Anis * 👀
.
◾️Basic Semi Instant Black Pepper Black RM59

Bye Bye Singapore and till we meet again yeah ❤️🙏🏼🇸🇬 #sherryibrahim #sherryscarves #singapore

On my way to the airport ... @sherryscarves #sherryscarveslover #sherryscarves

Iyerrrrr Iyerrrrr tak tipu Limited Edition Secret Garden Satin Square ni RM89 SAHAJA !!!!!!!!!!!!! Yang mase Sherry pakai mase launching on the 18.4.18 😍🌹 #secretgardenbysherryscarves
.
This one i’m wearing WHITE

Most Popular Instagram Hashtags