sheriftea sheriftea

625 posts   358 followers   126 followings

sheriftea  SHERIF TEA Manufacturer. We are tea lover. Galeri Teh : @setehsenbsp Health and beauty : @sherifhealteabeautea @slimez_tea @sherifteahouse

Teh Tarik Sedap & Berbaloi 👍🏻
..
Teh campuran Sri Lanka & Vietnam TANPA PEWARNA & TANPA BAHAN KIMIA.
..
Nak rasa teh kami boleh hubungi 012-5256448. Harga Jimat dan Berbaloi untuk anda👌🏻 #tehtarik #airbalang #tehcincau #tehviral #sheriftea #jimat

Bayangkan anda mampu mendapatkan tidur yang lena dan melegakan masalah perut anda.
.
.
Mesti bestkan😁 Jadi kami sediakan teh chamomile untuk anda.
.
.
Apa yang Chamomile Tea boleh bantu anda?
🌻 Melegakan kejang perut
🌻 Merawat Insomnia
🌻Menenangkan ulser dalam perut
🌻 Membantu mengawal diabetes
🌻 Membantu merawat kembung perut
..
Chamomile Tea 25teabag dengan harga Rm30.00 (tidak termasuk kos pos) dan lagi best beli 2box kami bagi PERCUMA 100UNCANG BLACK TEA untuk anda nikmati pada pagi dan minum petang 👍🏻
.
.
Untuk pertanyaan dan pembelian boleh ws 012-5256448 atau klik link di bio 📲
..
#chamomile #sihatdanjelita #teabag #insomnia #kembungperut #diabetes #sheriftea

Salam Hari Malaysia 🇲🇾 .
.
Malaysia Kita Punya #sherifteam #harimalaysia

Terima kasih kepada mereka yang sentiasa berkhidmat dengan jiwa yang besar. Semoga segala kebaikan dibalas kebaikan. .
.
Selamat Hari Malaysia Warga Malaysia. 🇲🇾
.
.
Terima kasih @kengkawanproject team #mrdiymalaysia

Esok kami bersama team @kengkawanproject untuk bersama mereka di Alam Flora. Nanti jemput rasa teh dari kami ya. Jumpa esok 🤗

Boleh cuba untuk cantik. Jimat dan mudah 🤗 .
.
Teh hijau mempunyai khasiat yang baik dan bagus untuk kelihatan sihat dan jelita ♥️
.
.
Whatsaap 012-5256448 untuk maklumat lanjut atau klik link di bio 📲
#sihatdanjelita #teabag #greentea #naturaltea

Jutaan terima kasih kepada @ikimfm kerana tidak jemu untuk menjemput kami🤗
.
.
Semoga ikatan kekeluargaan kita berkekalan disamping rahmatNya.
#throwback #sherifteam #sheriftea #ikimfm

buat apa tu awak semua? 🤗 dah lama tak cuba buat dessert sendiri ? ni sis sharekan cara cara nak buat Agar Agar Laici Roselle by Sherif , make sure share dengan kawan kawan yang lain ya 😘
.
.
✅ mula mula , basuh sedikit agar agar dan masukkan kedalam periuk . Lepas tu tambahkan sedikit air tau . .
.
✅ lepas itu , masak sehingga agar agar itu larut dan cair . .
.
✅apabila sudah larut, masukkan gula ke dalam agar agar yang dah dicairkan tadi . lepas tu jangan lupa untuk tapis tau .
.
.
✅lepas dah tapis , kita masukkan balik bancuhan yang dah ditapis ke dalam periuk tadi , dan masak semula . .
.
✅tambahkan air bancuhan Roselle by Sherif , dan kacau sehingga sebati
.
.
✅lepas bancuhan agak sedikit masak , campurkan susu cair , sedikit garam dan juga laici yang sudah dipotong kepada dua bahagian . .
.
✅kemudian tuangkan kedalam tray atau acuan yang anda suka . .
.
✅akhir sekali , kita masukkan ke dalam peti ais , bekukan , dan sesudah itu boleh dihidangkan ! selamat mencuba 🤗🤗🤗🤗

‼️JANGAN‼️ JANGAN ‼️ JANGAN‼️
.
.
jangan tengok post ni kalau anda semua tak nak tahu RESIPI AIS KRIM TEH TARIK by Sherif 😍
.
.
bosan lah kalau serbuk teh tarik kat rumah ada banyak , tapi tak pelbagaikan pengunaan teh tu . 😱😱😱😱
.
.
hari hari teh tarik je , tak pun teh ais 😩😩😩😩
.
.
jom sis nak share cara cara buat ais krim teh tarik guna serbuk teh tarik by Sherif tau ! mudah je 😋😋😋😋
.
.
✅pertama , didihkan whipping cream dan juga serbuk teh tarik by Sherif ,
.
✅kedua , tapiskan bahan tadi dan sejukkan sslama 4 jam ,
.
✅ketiga , setelah itu pukul bahan tersebut ya , pastikan sampai kembang tau .
✅keempat , masukkan susu pekat pilihan anda , .
✅kelima, masukkan campuran bahan di dalam dulang ataupun bekas , dan bekukan selama 4 ke 5 jam ,
.
✅dan akhirsekali , masukkan kepingan badam yang telah dicincang untuk perhiasan dan penambah rasa ! .
.
Selamat mencuba semua !
#tehtarik #sheriftea #aiskrimtehtarik #tehsedap #tehtarikpadu

Mereka di @goboxconcept dah cuba serbuk teh tarik dari kami. .
.
Nak rasa minum boleh singgah di @goboxconcept untuk dapatkan rasa teh tarik tertarik. .
.
Nak serbuk teh? Boleh hubungi kami di whatsaap atau call 012-5256448 📲
.
.
Harga terbaik kami bagi pada anda. Rasa yang asli teh tanpa pewarna dan bahan kimia. 👍🏻
#tehtarik #serbukteh #tehasli #hargamurah

Promo This Week 🎉🎉🎉
.
.
Set Combo Merdeka Raya Lebih Jimat & Berbaloi🤗
.
.
Slim-Ez : 2 Box HANYA RM 50.00 SAHAJA
.
.
Untuk petanyaan dan pembelian boleh whatsaap 012-5256448 atau klik link di bio 📲
.
.
Jemput singgah :
@sherifhealteabeautea @setehsenbsp @slimez_tea @sherifteahouse

Salam AidilAdha✨
.
.
Ingatan Tulus Ikhlas : Sherifteam
#sheriftea #sherifteam #aidiladha2018

Most Popular Instagram Hashtags