sheraaiyob sheraaiyob

722 posts   540416 followers   1003 followings

Shera Aiyob 

Sejak kebelakangan ni, jerawat mengganas pula kat muka. Jadi macam biasalah kena jumpa penyelamat a.k.a Dr Jamil di @pesonaclinic_aesthetic. Dr Jamil advise saya buat Acne Eraser untuk matikan acne yg tiba-tiba muncul. Dan disebabkan kulit saya kering Dr Jamil advise buat Oxyfacial selepas rawatan Acne Eraser. Treatment yang paling best ialah Ceramide Skin Repair & Brightening Mask. Rasa sejuk dan sangat relax masa pakai mask ni. Kulit pun fresh sangat selepas tanggal mask. Kalau anda ada masalah kulit, anda boleh dapatkan khidmat nasihat @pesonaclinic_aesthetic.

Kali pertama menggunakan khidmat @nadzcatering semasa majlis aqiqah putera kami tiga tahun lepas dan selepas itu setiap kali ada majlis kami tetap memilih @nadzcatering. Cakap je nak menu apa semua boleh disediakan. Harga sangat berpatutan! Sedap pula tu! Servis pun tiptop! Bab makan ni penting dan kita semua mahu tetamu berpuas hati dengan juadah yang disediakan. Tetamu happy kita pun happy! Terima kasih @nadzcatering! InsyaAllah ada rezeki kita panggil lagi!

Alhamdulillah selesai satu bab. Satu-satunya adik perempuan aku merangkap kawan gaduh gaduh sayang dan yang sanggup tadah telinga dengar bebelan kakak dia yang 'super psycho'. Heh. Dia jugalah 'babysitter' yang sanggup melayan kerenah 'majikan super cerewet'. Bakal melangkah ke fasa baru dalam hidup. Persiapkan diri. Gali ilmu untuk menjadi isteri yang baik dan solehah. Doa yang baik-baik untukmu dan bakal suami. Love you so much baby sis! 😘❤ #WanyAlanTunangWeyh #KakakPsychoEmoPula

Banyak urusan perlu diselesaikan sebenarnya hari ni tetapi digerakkan Allah SWT untuk hadir juga ke majlis aqiqah anak sepupuku. Cantik aturanNya. Rezeki Anaqi hari ni, MasyaAllah 😍

Bila dengan Uncle Ayen dia 😂 #rindupularambutlamadia

Kidxy is Malaysia’s #1 Website for Kids Activities. You can now book activities for your kids online at discounted rates! Only for the month of May, Kidxy is giving my followers a 20% discount on their already discounted rates for kids activitieis. All you have to do is pick an activity for your kid and the promo code that I’m holding. Voila, so easy! Don’t forget to follow @kidxymy #kidxymy #kidxylaunches #kidxy

😍

😍

Be who you want to be, not what others want to see.

Sejenis tak pandai nak berootd bagai tapi nak bagitahu yang jubah ni selesa dan sesuai dipakai tidak hanya di majlis ilmu atau majlis keramaian. Jalan-jalan shopping pun boleh pakai! Design tidak keterlaluan dan warna memang warna fav kita! Terima kasih @usrahsantai!

Muka ada sunyum bila dapat @keklapisbonda! Kita order kek lapis cheese, kek lapis cadbury and kek lapis pandan cheese. Kita dah rasa dah semua! SEDAP tak tipu! Nyums! ❤

Most Popular Instagram Hashtags