sheraaiyob sheraaiyob

830 posts   591,093 followers   998 followings

Shera Aiyob 

Why bother searching for anything else?
.
U have found the best!
.
Add joy to your Raya Aidilfitri with @farahliyanazahrullail sensational Cadbury Cookies! So crunchy and delightfully satisfying with its melty, chunky Cadbury Chocolate 😋
.
Jom jom order before Raya!
Cookies worth getting fat for! 😍
.
#cadburycookies #cookiesbyf

Promosi Young Living Essential Oil Set. 5 hari sahaja. Bukan senang nak dapat harga murah macam ni. Sesiapa yang baru nak membeli atau ada pertanyaan lanjut, boleh hubungi @scentscapetown.

Geng mengundi!
.
Selesai satu tanggungjawab sebagai rakyat Malaysia. Doa yang baik-baik untuk kesejahteraan rakyat dan negara serta masa depan anak-anak kita.
.

#GE14
#PRU14

Makin berusia, makin aku rindu zaman membesar dengan dia. Walaupun aku tahu dia banyak mendidih dengan perangai psycho kakak dia. Heh.
.
Sekarang masing-masing dah punya kehidupan sendiri. Dapat jumpa pun sesekali. Tapi yang buat aku happy, aku bakal dapat anak buah lagi.
.
Jangan tanya turn aku bila pula. Nanti Dia dah bagi, pasti aku khabarkan pada semua. InsyaAllah Aameen!
.
Love you baby sis ❤️

Entah berapa lama tak jumpa Mama Anaqi ni. Kelmarin dapatlah lunch sekejap dengan dia. Mama belanja makan yayyy! Thank you Ma! ❤️
.
Dialah sahabat yang sanggup bertahan dengan cerewet aku, cengeng aku, sewel aku.
.
Dialah juga sahabat yang aku boleh lepak berjam-jam menangis ketawa, yang aku boleh travel dan bergila-gila bersama.
.
Sebut pasal travel ni, banyak dah plan nak travel dengan dia ni. Kalau dengar list destinasi kami, punyalah berjela tapi entah bila dapat direalisasi. Takpe, InsyaAllah kita bikin sampai jadi!
.
Doa yang baik-baik untuk sahabatku ini. Love you so much Cupcake! ❤️
.
#sheismycupcake
#iamhersweetpea

Daddy nun jauh di Itali. Anaqi punya payah nak join sekali. Mommy pose jela sendiri.
.
#jalanjalansambilcucipoket
#ideaadikiparkuyangmasihsingle

💫Assalamualaikum wrth.. Anda ingun belajar Al-Quran? Malu belajar secara beramai-ramai? Mari belajar Al-Quran dengan kaedah Al-Badar sehingga ke peringkat kita boleh memahami makna Al-Quran. Terbukti dengan kaedah Al-Badar ini anda mampu belajar Al-Quran dengan mudah & cepat. Waktu belajar mengikut kesesuaian masa anda & Guru.
.
Kelas Agama bagi wanita pada setiap minggu. Kelas Bahasa Arab Al-Quran. Menyediakan perkhidmatan Rawatan Islam, Bekam, Pakej Umrah Ziarah Ramadhan & Lain-lain Perkhidmatan.
.
Sabda Nabi : " Semulia-mulia kamu orang yang belajar Al-Quran dan mengajarkannya "
.
Jom belajar ilmu Al-Quran bersama kami di Al-Amin Centre @ Ukay Perdana, Hulu Klang.
.
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi : 010-3727424/013-6038084/019-4931822/03-41019035 📚✈️🕋🕌

240318
.
My ❤️
.
Thank you @ynasakinah makeupkan kakak ❤️
.
#SyithSyaz

250318
.
Matchy matchy dengan boyfriend tersayang ❤️
.
Thank you @nvdism makeupkan kita!
.
#SyithSyaz

240318
.
Pasangan merpati suka berjoli. Heh.
.
Thank you @ezadibrahim makeupkan daku.
.
#SyithSyaz

Sedih betul dia bila bangun-bangun tengok Mama @tishashahar dia dah kena balik.
.
Mana taknya, dari rumah dia dah tahu and excited nak jumpa Mama dia, tapi on the way nak ambil Mama, dia tertidur pula. Bangun-bangun, Mama dah kena balik. Memang bergenanglah dia.
.
Macam tulah Anaqi bila dengan orang yang dia sayang.
.
Mama, we wish u all the best for today’s paper! We love you so much Ma! ❤️

Sesiapa yang ingin mencari kelainan untuk baju raya tahun ni bolehlah pergi ke IG @zarazarith.jp
.
Kain-kain ini semua diimport khas dari Tokyo, Jepun. Bercorakkan sakura, kain-kain cotton ini selalunya digunakan orang Jepun untuk buat baju ‘yukata’ mereka, baju ala-ala kimono yang dipakai waktu musim panas. Jadi jangan risau, kain dia memang sejuk dan best sangat.
.
Memandangkan kain-kain ini dibawa ‘special’ dari jauh, @zarazarith.jp terpaksa buat tempahan berdasarkan preorder sahaja dan dalam kuantiti yang tidak banyak.
.
So cepat-cepat order sekarang! Tinggal 3 hari je tu.
.
Oh! Jangan risau nak buat preorder sebab bisnes ni kepunyaan kakak ipar saya dan InsyaAllah semuanya akan dijalankan dengan baik untuk memastikan kepuasan semua.
.
Support @zarazarith.jp okay! ❤️

Most Popular Instagram Hashtags