sheraaiyob sheraaiyob

734 posts   545097 followers   1004 followings

Shera Aiyob 

Yang tidak berkesempatan menonton Romantika pada hari Rabu yang lalu, boleh saksikan ulangannya jam 9 malam ini di Astro Ria. #solvitetitusMY #timeislove #masaitucinta #romantikaastro

Setiap saat bersama, adalah anugerah terindah. Ikuti kisah cinta kami dalam Romantika sekarang jam 9.30pm!
#SolviletTitusMY #TimeIsLove #Masaitucinta #romantikaastro

Saksikan Romantika jam 9.30pm di Astro Ria ❤

#Repost @yakultmalaysia ・・・
Yakult serta pasangan ZA & SA ke Jepun untuk program Romantika yang akan ke udara hari ini! Hmmm siapalah agaknya pasangan tu ye 🤔 #yakultmalaysia #everybodyeveryday #romantikaastro

Hi semua! Saya nak share perfume best daripada @olfactory.off Olfactory inspired by Gucci Flora. Perfume ni sangat wangi dan tahan lama, jadi tak payah nak sembur banyak kali. Botol dia pun sangat sesuai untuk dibawa kemana-mana sahaja. Kalau nak travel tak payah risau sebab 35ml dibenarkan utk bawa masuk kapal terbang. Harga pula sangat berpatutan, dengan wangian yg setanding dengan perfume original, kali ni boleh dibeli dengan harga yang jauh lebih murah!

Boleh ke instagram @olfactory.off untuk tengok koleksi perfume yang dijual. Kalau nak beli boleh order di nombor 0173963022. ( Wanny )

#olfactory #inspiredperfume

Kasut raya paling selesa, praktikal dan cun! Tiga-tiga ni custom made ikut kesukaan memasing. Dia punya selesa tu serious best kaki tak sakit! Ngam pula tu dengan taste daku!
.
Pastu menyesal tak order lebih 😂
.
Thank you so much @avarcas_sg! Love lah! ❤
.
U all yang nak order or tanya apa-apa boleh terus tanya pada @avarcas_sg ya! Owner dia baik and cool sangat!

Salam Aidilfitri daripada keluarga kecil kami.
.

Sebelum nak dapatkan gambar ni, macam-macam drama yang jadi.
.

Jadi jangan tanya kenapa muka kami macam ni.
.

Selamat Hari Raya! 😊

Alhamdulillah, last day in Melaka. Dari pertama Ramadhan kami bertungkus lumus menyiapkan drama berepisod #PerempuanPalingBahagia di sini. Meninggalkan keluarga sepanjang Ramadhan kerana rezeki kami telah tertulis disini. Sekarang kita cuti raya dulu, lepas raya kita sambung balik.
.
Sebulan terperuk dalam banglo The Kahaani ni, macam ni lah kesannya pada perangai masing - masing bila dapat pulang ke keluarga. Sapa tak seronok bila boss cakap, "Okay semua boleh balik kampung, cuti raya".
.
Anaqi pun terjebak.

Jom Berbuka 2017. Menarik tahun ini, konsepnya santai, penuh drama dengan unsur usik-mengusik. Huru-hara dapur bila suami isteri masak bersama. Jangan lupa saksikan jam 7pm hari ini di TV9. #hiburansemata #suamirajinrajinlahmasukdapureh

Dah kenapa lar ni?
.
Episod hari tu tengok tak? Cun. Jgn lupa tengok episod minggu ni pulak ya?
.
"Santapan Rohani, Sentapan Rogayah" jam 6.55 ptg ini di Astro Oasis. Episod 'Awak dulu, awak. Saya dulu, saya'.

Sebelum puasa hari tu, sempat buat 'teeth whitening' di @klinikpergigianprima dengan Dr Anissa. Sekarang tengah ada promo dengan harga yang sangat-sangat murah. Siap free 'scaling and polishing'! Cepat call @klinikpergigianprima untuk dapatkan rawatan terbaik gigi anda! Thank you so much @klinikpergigianprima!

'School Party' dan temanya ialah 'Country & Western'. Mommy terlupa sebenarnya yang hari ini adalah harinya disebabkan terlalu sibuk dengan kerja beberapa minggu ni. Tapi terdetik pagi ni untuk check semula and yesss hari ni! Makanya kelam kabut Mommy cari apa yang ada untuk pakaikan Anaqi seperti 'cowboy'! Dalam masa 5 minit (sebab dah lambat) kau sebat jela apa yang boleh. Heh. Yang penting, anak Mommy taklah pergi sekolah pakai baju sekolah sorang-sorang kan! Have fun my cowboy! ❤ #rasatakcompletetakadatopigunandvest #mommyyangoverweyh

Most Popular Instagram Hashtags