sheraaiyob sheraaiyob

708 posts   534845 followers   998 followings

Shera Aiyob 

Justin Timberlake ajak buat single lepas ni πŸ˜‚β€ Goodnight!

Haih bila dia tidur macam ni rasa nak peluk kuat-kuat tak lepas. Geram! 😍 Bila dia bangun sedikit mencabar lah and geram juga πŸ˜… Mommy sayang Anaqi dan sentiasa mendoakan kesejahteraan Anaqi dunia dan akhirat ❀

Dua wanita yang sangat aku kagumi. Bersyukur Allah SWT temukan aku dengan mereka. Seorang kakak dan adik yang aku tahu bukan ingin bersama ketika di waktu indah sahaja. Aku harap hubungan ini akan sentiasa dilindungiNya. Sayang sangat! ❀

#Repost @zahiriladzim with @repostapp
・・・
With Ustaz @pu_rizssmail in #SantapanRohaniSentapanRogayah for #AstroOasis. Kacak - kacak ustaz sekarang. Coming to you this Ramadhan, InshaaAllah.
.
Sebuah program semi-realiti pasal isu - isu (hukum) yang selalu kita dengar atau terkena pada kita dan kadang - kadang kita confuse betul ke tak betul, tapi dalam cara paling santai dan interesting yang pernah aku buat. Bukan program bual biacara, kalau bual bicara aku tak mungkin pasal kain pelekat jadi host. Ada drama dan dalam masa yang sama ada penerangan dari Ustaz.

Okay nak share juga jubah selesa tu daripada @fynnjamalrtw 😍

Tak dapat tengok Coldplay pun takpelah πŸ™„πŸ˜‚ #belijiwasendiri

Perangai 😍
Sesiapa perlukan talent untuk alih suara boleh contact saya eh πŸ˜‚ #KampungDrShirota

And we had so much fun! Alhamdulillah. With the most chillest and fun team #RomantikaAstro & awesome yet so professional #YakultMalaysia team. Thanks so much guys. Semoga kalian terus sukses dan sentiasa dilindungi Allah.
.
#KampungDrShirota

Terserlah kesopanan duduk bersimpuh bila pakai kimono. Kalau tidakkk... Heh. Rindu pula nak berkimono 😬 #RomantikaAstro #YakultMalaysia #KampungDrShirota

Senyum sambil menahan kesejukan! #RomantikaAstro #YakultMalaysia #KampungDrShirota

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags