[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sheraaiyob sheraaiyob

759 posts   544500 followers   1007 followings

Shera Aiyob 

PEREMPUAN PALING BAHAGIA.
.
Episod 9 malam ini jam 9pm di Astro Oasis dan Maya HD. Selamat menonton!

PEREMPUAN PALING BAHAGIA.
.
Episod 8 jam 9pm malam ini di Astro Oasis dan Maya HD. Selamat menonton!

PEREMPUAN PALING BAHAGIA.
.
Episod 7 malam ini jam 9pm di Astro Oasis dan Maya HD. Selamat menonton!

Cerita hari tu. Pertama kali dalam sejarah bawa Anaqi pergi dentist, dia mengamuk bagai nak nipis tahap kesabaran Mommy. Mungkin sebab dia terlalu penat baru habis sekolah dan tidur dia terganggu. Nak buat macam mana, tu je masa yang ada untuk bawa dia. Kena redahlah juga.
.
Segala macam teknik pujukan dah dibuat tetap tak jalan. Selepas hampir setengah jam atau sejam juga kot baru dapat. Atas basikal pinjam 😅 Nasib baik dapat doktor penyabar. Thank you Dr @anissalokman @klinikpergigianprima

Jubah yang sangat selesa dari @talia_my! Kain tak panas, tak jarang, senang gosok dan boleh dipakai dengan pelbagai gaya. Ada banyak lagi design lain yang cantik-cantik. Anda boleh dapatkan di @talia_my okay! Thank you @talia_my! Loveee sangat!

Rasanya zaman sekarang tak ramai anak-anak yang didedahkan dengan lagu-lagu seperti Rasa Sayang, Burung Kakak Tua, Can Mali Can dan lagu-lagu lain yang cukup popular suatu ketika dahulu.
.
Termasuklah Anaqi. Tapi dengan @mybababaa, banyak lagu yang mengimbau memori Mommy di alam kanak-kanak dan kini telah pun menjadi antara lagu kegemaran Anaqi.
.
First time Anaqi dengar tak payah cakaplah macam mana tercengangnya muka dia tapi sekarang dah boleh nyanyi sekali!
.
Terima kasih @mybababaa!

PEREMPUAN PALING BAHAGIA.
.
Episod 5 malam ini jam 9pm di Astro Oasis dan Maya HD.
.
Selamat menonton!

PEREMPUAN PALING BAHAGIA.
.
Episod 4 jam 9pm ini di Astro Oasis dan Maya HD setiap Isnin hingga Rabu.
.
Selamat menonton!

PEREMPUAN PALING BAHAGIA.
.
Episod 3 malam ini. Jam 9pm di Astro Oasis dan Maya HD setiap Isnin hingga Rabu. Jangan lupa saksikan ya!

Setiap pagi setiap hari.
.
Dulu kalau nak minum susu kambing mesti kena tutup hidung sebab taknak bau hamis tu. Tapi yang ni terus minum gitu je sebab tak bau and sedappp! My fav perisa kurma. Yummeh!
.
Saya dapatkan susu kambing ni dari @milkgoatmy. Diorang boleh buat home delivery juga tau!

PEREMPUAN PALING BAHAGIA. Bermula malam ini, Isnin hingga Rabu jam 9pm di Astro Oasis dan Maya HD.
.
Bukan senang nak berlakon bersama suami sendiri. Nervous teramat. Segan pun ada. Apatah lagi setelah sekian lama tidak berlakon. Kalau ada kurang sini sana harap dimaafkan ya. Apapun, yang paling penting ialah anda dapat sedikit sebanyak pengajaran daripada drama ini.
.
Sudi-sudikan menonton ya.

Most Popular Instagram Hashtags