sheraaiyob sheraaiyob

861 posts   610,824 followers   1,001 followings

Shera Aiyob 

160918
.
Lagi beberapa bulan je anak buah aku ni bakal dilahirkan. Tia tak sabar! Dah lama tak beli barang baby, shopping jomsss nanti @wanyaiyob! ❤️
.
Rasa-rasa baby boy or baby girl? Anaqi dah cakap awal-awal dia nak baby boy 🙄 Kalau Annie dia tak dapat baby boy kali ni, Annie sila cuba lagi okay 😝

Sebagai ibu bapa kita perlu educate anak-anak kecil tentang kepentingan memelihara haiwan. Mommies boleh educate mereka dengan pelbagai fun activities 😉
.
Shera akan lebih serius mendidik Anaqi tentang kesedaran terhadap ‘endangered animals’. Dan sebagai ‘public figure’, saya akan ‘spread awareness’ kepada orang ramai supaya menyayangi dan melindungi haiwan 😊
.
Untuk setiap ‘pledge’ yang anda lakukan, Maxis akan menyumbangkan RM1. Jadilah insan prihatin dan sama-sama kita lindungi ‘endangered animals’ ini 🐘
.
#KitaRakyatMalaysia
#MaxisMerdeka

100918
.
Last jumpa entah berapa tahun lepas. Tak pernah tak cantik! Dan dari dulu sampai sekarang sama je dia. Humble, lemah lembut, baik hati dan penyayang!
.
Punya lama tak jumpa, terserempak pula tengah makan kat tempat yang sama. Bila free nanti kita lepak sama okay Kakak @tengkuazura9! Love you! ❤️

Nadi Anaqi.
.
Mommy rasa nak kunyah-kunyah gigit-gigit je! Rindu betul masa dia kecil ni!
.
Tiba-tiba Daddy bagi Mommy video ni tadi and tak pasal Mommy emo sekejap bila tengok.
.
Anaqi dah besar sekarang. Mommy nak Anaqi baby semula boleh tak. Sebab masa Anaqi baby senang nak jaga! 😂
.
#ThrowbackVideoAnaqi
#AbaikanTinNescafeBertimbun

250818
.
School Concert 2018.
.
Baju, rambut, makeup dia. WOW! 😂
.
Bila perform, serius betul muka dia. Mommy Daddy kat bawah yang sengih beria. Jerit bukan main kuat! Over betul. Heh.
.
Mommy Daddy so proud of you Anaqi!

"Don't despair if your hearts has been through a lot of trauma. Sometimes that's how beautiful hearts are remade. They are shattered first."
.
Catch up Yasmin Mogahed Live in Kuala Lumpur
.
Friday, 24 August 2018
Rising High by Yasmin Mogahed
6pm-10.30pm
UTM Kuala Lumpur
.
Saturday, 25 August 2018
I Lost My Way by Yasmin Mogahed
12pm-5pm
TM Convention Centre
.
Sunday, 26 August 2018
Shattered Glass by Yasmin Mogahed
12pm-5pm
TM Convention Centre
.
More info & register online
www.almaghrib.my/yasmin

Ini gambar sehari selepas buat rawatan muka di @pesonaclinic_aesthetic hari tu. Kulit lebih lembut dan senang nak apply makeup.
.
Tak tebal mana pun makeup ni. Cuma pakai bb cushion dan loose powder yang sangat minimal. Ditambah dengan sedikit eyebrow, eyeshadow, eye liner dan juga blusher. And yeah, lipstick sikit.
.
Yang kenal aku memang tahu kalau takda apa event and tak berapa nak rajin, memang tak kuasa nak makeup mampan. Ini kira rajin and beria juga ni effort letak eyeshadow bagai. Heh.

Selain penjagaan sendiri di rumah, saya juga mendapatkan rawatan muka di @pesonaclinic_aesthetic.
.
Jenis rawatan bergantung kepada keadaan kulit. Dr Jamil akan bagi rawatan yang terbaik untuk kulit muka kita. Datanglah dengan kulit macam mana pun, balik mesti puas hati InsyaAllah.
.
Sekiranya anda ada masalah kulit atau nak maintain kulit anda yang dah sedia cantik, anda boleh ke @pesonaclinic_aesthetic.
.
Harga Merdeka Promo sehingga 31 August ni. Boleh call @pesonaclinic_aesthetic untuk keterangan lanjut.

Malas nak cakap siapa yang gangster sebenarnya. Heh.
.
KL Gangster Underworld.
.
Muat turun aplikasi @iflixmy secara percuma dan anda boleh menonton KL Gangster Underworld bermula 16 August 2018 jam 6pm.
.
#klgu
#iflixmy

Nope. Bukan tak sempat pose, memang sengaja nak pose macam ni. Heh.
.
KL Gangster Underworld.
.
Muat turun aplikasi @iflixmy secara percuma dan anda boleh menonton KL Gangster Underworld bermula 16 August 2018 jam 6pm.
.
#klgu
#iflixmy

KL Gangster Underworld.
.
Muat turun aplikasi @iflixmy secara percuma dan anda boleh menonton KL Gangster Underworld bermula 16 August 2018 jam 6pm.
.
#klgu
#iflixmy

290718
.
Melawat Taman Abah.
.
Dua Makcik masuk kebun. Yang kanan tu Makcik Vogue. Bukan main lagi dengan cermin mata hitam dia.
.
I love you @tishashahar! Aktiviti berkebun kita kali ni, scene katak tu win kot! Heh.
.
#TamanAbah

Most Popular Instagram Hashtags