sheraaiyob sheraaiyob

702 posts   518784 followers   991 followings

Shera Aiyob 

Kakak-kakak nurse yang menjaga Anaqi dengan penuh kesabaran sepanjang Anaqi di hospital. Ada lagi yang takda ni. Terima kasih sangat-sangat dan InsyaAllah ada kesempatan kita jumpa lagi tapi bukan kat hospital lagi lah eh! Thank you!

Alhamdulillah Anaqi dah boleh balik rumah! Yayyy! Tercapai jua akhirnya! Tapi masih kena rest di rumah dan kurangkan aktiviti luar sampai habis ubat dan betul-betul sihat. Apapun terima kasih banyak Dr Azizi, doktor Anaqi daripada Anaqi kecil lagi yang merawat Anaqi sepanjang di hospital dan juga kepada mereka yang telah mendoakan kesihatan Anaqi. Semoga anda juga sentiasa sihat dan dilindungi Allah SWT hendaknya.

Hari-hari dia minta nak balik rumah ๐Ÿ˜ข

Demam. Batuk. Selesema... Lengkap!
Cepat sihat, Nadi Mommy.

Dah lama laparkan skrip/naskah yang baik. Kebanyakkannya sama, storyline lebih kurang. Frust betul.
.
So korang kalau ada idea yang bagus, cuma tak tahu bagaimana nak terjemahkan idea korang ke atas kertas, boleh mulakan langkah pertama korang dengan menyertai bengkel penulisan skrip ini. Diharapnya muncul lah script writer yang baik, lebih ramai lepas ni. Amin.
.
Bengkel Penulisan Skrip
Oleh En Shafiuddin b Sharif @ En Din. Penulis skrip berpengalaman 20 tahun. Skrip beliau pernah memenangi tujuh dari lapan kategori di Anugerah Skrin TV3. Jika berbakat dan berminat, usah dipendam. Sambil menjana pendapatan yang lumayan melalui penulisan skrip, mari lah sama-sama menyumbang idea dan menghasilkan skrip yang lebih kreatif dalam bidang @ industri penulisan skrip. Usah biarkan industri drama dan filem kita ketandusan idea yang lebih menarik dan bermakna.
.
Melabur sedikit untuk sesuatu yang mendatangkan hasil.
.
25 - 26 Feb 2017.
9am - 5pm.
.
Pendaftaran:
RM500 (bagi 2 hari termasuk nota dan makan minum)

Jom daftar segera di
dhuhacoe@gmail.com
atau
Whatsapp 0163204823 (Pn Roziana) atau Direct Message ke FB Zailan binti Yussoff

Setelah bertahun-tahun tak bersua, hanya ber'whatsapp' sekali sekala. Hari ni dapat juga jumpa this beautiful lady @elfaezaulhaq. Percaturan Allah SWT itu indah dan tidak pernah silap. Dia temukan kita pada waktu yang cukup tepat. Next session please, InsyaAllah. And may Allah SWT ease your Journey, my dear.

Anaqi ni bila dia sayang atau suka berkawan dengan seseorang tu, dia memang takkan jauh dan pegang tak lepas. Dia akan jaga orang tu. Tapi anak, tak semua orang rasa apa yang kita rasa. Orang tak suka jangan dipaksa ๐Ÿ˜… Daddy @zahiriladzim kena turun ilmu bab ni ๐Ÿ˜‚ #MukaTakBersalahAdaAkuKisah #DuaDuaDramaSebenarnya #SorrySelenaSayang

Babysitter separuh masa Mommy Rara and Mommy Ya. Nasib baik ada diorang ๐Ÿ˜…

280117 #AirinxAzlan

Alhamdulillah, @airinazlan dan pasangan selamat bergelar suami isteri. Semoga hubungan ini sentiasa bahagia berkekalan, dilindungi dan disayangi ุงู„ู„ู‡

Dia belasah keluar berjalan nak pakai benda alah ni. Mula-mula aku macam errr biar betul, tak payah kot. Tapi aku cuba sedapkan hati sendiri, takpe kira okaylah daripada jalan tak berbaju tak berseluar kan! Dan aku pun jalan sambil tersipu-sipu bila banyak mata memandang tersenyum dan menegur. Dia? Rilek je apa ada hal! Bukan dia yang kena menjawab. Heh. Tapi nasib baiklah dia tak suruh aku pakai sekali. Itu kalu Mommy pengsan!

Selamat Hari Lahir Sayang.
Mommy dan Anaqi doakan Daddy @zahiriladzim sentiasa berada dalam lindunganNya dan berjaya dunia akhirat! Doa yang baik-baik sentiasa untuk Daddy. Aameen Allahumma Aameen!

We mish u so much Daddy! Dengan tenang dan sabar kami menanti Daddy pulang! Eceh! We love you!
Thank you so much @lovedotcandy sanggup meredah sampai ke Kedah. Tetap redah walau ke ceruk hutan dan gua. Servis tiptop! Love lah!