[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shelyza shelyza

4372 posts   2551 followers   2350 followings

Shelyza Sulaiman  Mom of 👧🏻👦🏻👱🏻‍♀️ Helping husband building agency Recruitment Advisor PruBSN Takaful Agent at Ansari Wealth Associates 0162205666 World Traveller

Syukur alhamdulillah ;) habis dh majlis bicara ilmu kami yg berlangsung selama 2 jam td. #ansari4all #faraid #hartapusaka #hibahtakaful

Kenangan masa belajar dulu.. rindu kot nak main lg. Tp takde skill dh tak ingat nak main mcmane. Tp kalu belajar balik, in shaa allah cpt tangkap.
Mana kawan2 lain ni semua pergi yer?
Cer teka sy yg mana main apa 😆

#gamelanuia #seronokduluselalugibuatshow

Nasib la muat. Main beli je sbb cici dh request lama dh. Teringat bila tertengok kt kedai. Besar dh anak daraku ☺️ #familia

Saki baki duit yen trip lepas

Ice fishing @ sapporo.. tak sabar dh ni. Ada rupanya ;) #najlaa1stsnowexperience @hasriamat #january2018 #japan

Good luck anak2 mama.. final exam lagi 2 minggu...

Balance to go 💪🏼 doakan saya kawan2.. tahun depan masuk tahun ke10 saya bersama prudential.. allahuakbar.. #budapest #starclubbudapest #sayanakberjayaduniaakhirat #ansari4all @hasriamat

#sapporo #laketoya #winter get ready bulan 1 ni sama2 cici aiman and najlaa kita main snow ☺️

Saya nak ke budapest in shaa allah. Kawan2 seperjuangan mcmane? #ansari4all

Strategi baru.. lets do it. Takde apa sgt.. kita nak finish strong jer ;) let our success make the noise ☺️ thank you uzair always update us. #ansari4all #kejayaanberterusan #yaallahbantulahkami

Singgah kejap makan kt kedai @firzaliyana n tapau 2 bungkus nak bg existing client yg tinggal kat seksyen 7 shah alam. Lepas ni kita ke putrajaya plak. Signing ceremony. #prubsnanugerah #ansari4all #jomkijekuat #alwayspositive

Most Popular Instagram Hashtags