sheilaggofans sheilaggofans

430 posts   6457 followers   90 followings

SheilaGGo Fan Club  Approved by: 🎓🎓OFFICIAL(02 MAY 2017) 2 Admin 👧👦 *Sheila Rusly & Jinggo Js Pictures 👫 *Ketuk-Ketuk Ramadhan 🎉 *Ketuk-Ketuk Syawal 🎉 #SGFC 💕

Best movie ever sis @sheilarusly_jspictures Hehehe pecah perut gelak

Nakal la tgok sis @sheilarusly_jspictures Hehehe fav ni

Mx3 filem fav admin sb ada sis @sheilarusly_jspictures La hehehhe

Bestnya tgok sis kita main basikal hehehe.
@Regrann from @sheilarusly_jspictures - Don't wait for the perfect moment. Take the moment and make it PERFECT😍
#dekatkanjarakkita #samarinda #tv3malaysia #dramasangat #jspictures #sentiasabersyukur #alhamdulillah
📸@naomilarra - #regrann

Still Continue shot "Dekatkan Jarak Kita" all the best for sis @sheilarusly_jspictures
#samarinda
#dekatkanjarakkita
#dramasangattv3

Sis @sheilarusly_jspictures At set "Dekatkan Jarak Kita"..
Always Gives advise and tunjuk ajar utk setiap Artis kita,, semoga setiap ilmu dan ajaran yg diberikan oleh sis dpt digunakan utk improve lagi setiap lakonan ya,,
#dramasangat
#samarindatv3
#dekatkanjarakkita
#LuvSis

@syafiqkylez Kat set,,nampak tak serius muka dia hehehe bukan senang nk jadi artis hebat mcm dia dan sis @sheilarusly_jspictures Tau,, admin yakin akan letops samarinda ni nanti ,,
#samarindatv3
#dekatkanjarakkita
#dramasangat
#jomletop

Wahhh sis @sheilarusly_jspictures ,, happy tgok keindahan ciptaan Tuhan Kan,, Happy selalu ya sis , kerana kami x sanggup lihat if sis bersedih..
#LuvSis
#samarindatv3
#AllTheBest
#YourBiggestFans

Cantik sungguh kak @aydajebat
Kita niiii hehehe, jgn lupa nantikan samarinda "dekatkan jarak kita"
#dekatkanjarakkita #samarindatv3
#dramasangat

Cerita ni Wajib meletopss la sis @sheilarusly_jspictures And abg @jinggo_jspictures Heheh we always support you guyz ,
@Regrann from @jinggo_jspictures - Assalamualaikum Malaya di negara mane pon komer berade.... Day 8 #dekatkanjarakkita #samarindatv3
Gelanggang telah dibuka...
Rentak tari telah bermula...
Firasat hati Tok Sidang sudah terasa...
#dekatkanjarakkita lah selepas #kauakukita
Mua aha aha hadoiii makk aiii suka lak Tok Sidang shooting f kat kampung ni..😜😀😃 @sheilarusly_jspictures
@aydajebat @ajscreamer @syafiqkylez @nadia.brian @realjspictures - #regrann

Bukan senang nk jadi artis yg hebat mcm sis @sheilarusly_jspictures And kak @aydajebat Kita niii, kena feel betul2 watak tu,, menjiwai dengan penuh perasaan, barulah dpt menghasilkan karya seni yg berkualiti tinggi hehehhe tahniah kak @aydajebat
#dramasangat
#tv3malaysia
#samarinda
#dekatkanjarakkita

Most Popular Instagram Hashtags