shauqi.zamri shauqi.zamri

524 posts   107,229 followers   7,447 followings

DM📥FOR PAID/GIFT REVIEW  Freelance Model💫 90.9k sold out☺💸 Mula dari bawah Musically 👉@shauqi.zamri ID 👉shauqizamri123 WS 👉013-6953805

.
TAG BFF KORANG YG KENE BELANJA BAJU NI 😍
.
Korang Nak Tak Buat Baju Nama mcm nie ? Serius baju nie tengah HOT .
Rugi Tak Buat . Orderlah dengan Kawan2 Korang semua Sekali Boleh dapat FREE POSTAGE tauuu. Kualiti Baju memang Sedap sangat Pakai .
.
Kalau korang Nak, korang wajib Follow @teekers.shirt1 dan @teekers.shirt2
#paidreviewbyshauqizamri

Tag Kawan Korang Cepat!!😂😂
.
Follow @shauqi.zamri kalau nak video best👍

Siapa nak fix muka jadi flawless, serum ni berkesan. Nak tengok feedback, just follow @alicesecretserum . Beribu customers dah cuba memang berkesan. RM15 je @alicesecretserum
#paidreviewbyshauqizamri

Girls2 pilih yg mne?😂😂
(Tag Kawan Korang Cepat)
.
Follow @shauqi.zamri kalau nak video best👍

Hahah Comeyy nye..😍😘💕
(Tag Kawan Korang Cepat)
.
Follow @shauqi.zamri kalau nak video best👍

Aduh admin baru je beli earphone tak tahu pulak @dks.my dah bawak masuk airpods 😭 ruginya min tak cari korang awal2
#paidreviewbyshauqizamri

Girls jgn cair ye...😂😂
(Tag Kawan Korang Cepat)
.
Follow @shauqi.zamri kalau nak video best👍

4H3M MALDIVES All In

Date : 5-8 DEC 2018
Dewasa : DARI RM2999/pax
Kanak ( 3-12 Tahun )RM2699 /pax
Baby : Tidak digalakkan. Kat sana panas.
Pakej Termasuk ✅Tiket flight ( Pergi Balik AirAsia)
✅ 7 Kg Hand Carry ( Cabin )
✅ 20 Kg Luggage return
✅Penginapan 3 malam (Rasdhoo Island ) 2/3 orang sebilik
✅ Breakfast Lunch and Dinner (based on itinerary)
✅ Maldives Airport transfer
✅ Snorkeling Trip (2 point)
✅ Sandbank
✅ Air mineral
✅Dolphin Cruise Tour
✅Sunset Cruise Tour ✅ Night Fishing Trip ✅ BBQ dinner (Ikan Bakar hasil tangkapan)
✅ Professional guide for snorkeling trip
✅ Travel Insurance (Takaful Ikhlas)
✅ Tour Guide Tips City Tour Male City
✅ Photographer Service
Pakej Tidak Termasuk
❌ Bagasi melebihi 20kg
❌ Makan minum selain dinyatakan diatas
❌ Visit Private Island Resort ( 80 Usd) ❌ Segala yang tidak dinyatakan diatas 🎈nota: Harga akan berubah bergantung pada perubahan semasa tiket penerbangan dan mata wang dunia.. ws sekarang ‼‼‼
http://www.wasap.my/601111017313

#bahterakembaraholidays #pakejmelancongmurah #pakejpercutianmurah #pakejmaldives #pakejmaldivesmurah
#paidreviewbyshauqizamri

.
.
kelebihan menjadi agen kami thunderchic:

1) boleh menjual seluruh malaysia
.
2) permulaan modal yang murah
.
3) diberi tunjuk ajar dan bimbingan dr “sifu”online marketing thunderchic (sentiasa)
.
4) setiap agen akan dijaga dan diberi tunjuk ajar oleh “ibu”masing-masing
.
5) bergerak secara team work
.
6) jualan agen akan perpeluang memperolehi bonus .
.
7) jual-jual dapat free
.
8) marketing berterusan dr HQ
.
9) produk pembelian yang tinggi
.
10) bantuan promosi dari masa ke semasa dr HQ
.
11) keuntungan mencecah 15%-20%

kini HQ telah menerima pengambilan agen-agen kawasan yang ramai.permohonan kawasan yang cepat didahulukan😉.
.
.
nota:
pengambilan agen adalah terhad.
.
.
Sila hubungi 013 330 1278 , 013 6818753
.
@thunder.chic
@thunder.chic
@thunder.chic
.

#kerjakosongmalaysia #onlineshopping #onlinebusiness #kakijalan #thunderchic #kakimakan #foodporn #kerjakosong #jawatankosong
#paidreviewbyshauqizamri

Amboii lelaki sekarang memilih betul😡
.
Tapi jangan risau, zaman sekarang tiada yang mustahil. Yang gelap pun boleh jadi putih tau👻
.
@ellyyaney.my boleh bantu selesaikan masalah kulit gelap macam awek dalam gambar ni.
#paidreviewbyshauqizamri

Nak Topup free😱? Haa Follow Cepat!!!👉 @liveana2xx @liveana2xx
Komen "DONE" Kalau dah follow
#paidreviewbyshauqizamri

Comeyy nye...😍😍❤💕
(Tag Kawan Korang)
.
Follow @shauqi.zamri kalau nak video best👍

Most Popular Instagram Hashtags