sharnaazahmad sharnaazahmad

2017 posts   1129833 followers   478 followings

Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™  Email : sharnaaz_ahmad@yahoo.com

http://www.sharnaazahmad.com/

Too much body movement.. esok kita bawak gam gajah ya coach :)

Apa lah bahalol sangat hanpa ni.. dunia luar sibuk dgn bom, isis, global warming, salah akidah, syiah yg blogger cap pokok sena ni dok cover pasai sorok sotong?? AKU ADA SINI JA TAK SOROK MANA MANA PUN RAAAAAH!!! #TOLONGJANGANBAGIMALAYSIANAMPAKBANGGANGSANGGATBOLEH?? Dah kalau nak jual makan mahal, bukak fine dinning lah mek wei, dan kalau ko rasa makan dia mahal, ko ada hak nak marah, next time masak sendiri ye jack.. ok selamat malam.. isu sotong yg ko sibuk, apa raaah punya parpuu..

Rest in peace nicky.. a very sad news yet again to motorsport world today.. a true lagend of MOTOGP.. #nickyhayden

Bye Chris Cornell... uvd done great in this life.. rest well now buddy.. #soundgarden #nirvana #pearljam #audioslave #tampleofthedog

Hye asalamualaikum... oooooiiuuu

Jangan baling hp anda!! Ya betul ini lah wajah hensem saya!! Baca sampai abis atau anda melepas!! Ni sy nak bagitau abg-abg , kakak-kakak, abang bawak uber, drebar bas persiaran, ataupun pemotong rumput part time, mahupun makcik buat kuih tart yg tgh gosip pasal artis suam demam panas anda semua!! Raya ni mestilah nak nampak bergaya kan? Apalagi jom sertai peraduan Men's Biore Stylo Raya untuk memenangi hadiah pecah kepala bernilai lebih RM25,000! MUDAH NAK MAM!!
Layari https://goo.gl/AhFYnY sekarang!
Rugi bro kalau tak join, sebab cara nak menang tu mudah saja.
#mensbioreMY Additional information/ Atau cara cara nak jadi ensem!! Cara Untuk Menang * Dengan setiap pembelian RM25 dan ke atas produk Men’s Biore
Step 1 > Pautkan link video anda atau muat naik 5 foto untuk membentuk GIF tentang bagaimana anda meraikan Stylo Raya. Gayakan salah satu style anda bersama produk Men's Biore.
Step 2 > Isikan butiran anda
Step 3 > Anda boleh melihat penyertaan anda di dalam tab Galeri Undian dan undi
Mb Facebook : MensBioreMalaysia

Contest Duration : 1st May – 15th June 2017

Happy birthday mama!!! I love you so much and may Allah bless you.. we all love you more then everything in this world...

Aik chak chak .. cakaq kulit durian baru tau.. love u isteri.. lain macam mengidam ka? Ni mengidam nak cakar kulit durian ja..

Selamat pagi semua.. renungkan !! Sapa buat cartoon ni satu ja.. "Terbaik" hahahah

Bukan nak kata lah, time hampa baru masuk hero remaja, abg dah main kutu dgn aristotle.. tu pun dia blah tak bayaq turn aku.. siyehh

My coffee is always the best..

Jangan kacau pondan ni 👹

Most Popular Instagram Hashtags