sharnaazahmad sharnaazahmad

2,507 posts   1,234,432 followers   557 followings

Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™  Actor + Baba Manager: Dato Dura Aiman +60122722477. Email : prodigysyndrome.ed@gmail.com / sharnaaz_ahmad@yahoo.com

This is 2019 gona give u face .. 😅 #devoted pick up ur self up when uvd been push down to the ground.. #Bangkit19

You are my boy, and always be my boy @jebatjayden i love u so much boy

Jangan risau dengan @ezdiet sy akan kecikkan pipi sy yg dah macam lori sampah.. ok mudah saja, jom visit @ezdiet dan terus dm dan order package yg ada.. tak payah risau dia cover semua meal harian anda.. memang sedap sedap bosskuuuu

Swipe left for next video, review tentang NCIG and NCASE by @pakdinasty .. terima kasih kepada kesayangan sy @ncig_png.kl.selangor.singapore dan @shamsoulsya yg telah memberi sy cuba NCASE.. jujur cakap memang terbaik bohhhh!! Lupakan segala rokok atau vape vape pod lain.. ni NO 1 sekarang ni.. so mana nak dapat??? Jangan lupa cari di,

@shamsoulsya @ncig_png.kl.selangor.singapore @ncig_png.kl.selangor.singapore

Sila swipe left untuk video seterusnya.. tgk sampai abih tau, sy buat full review ncig ni.. saya antara terawal yg dapat rasa kehebatan Ncig memang ngam teruk, quality memang terbaik sebab semua pakai plastik kuality tinggi dan metal high end.. so bila pegang memang ngam rasa padat dan hensem, so siapa teringin boleh dapatkan starter pack ni dgn harga sgt murah Rm150 sahaja.. melalui link dibawah ni

@shamsoulsya @shamsoulsya @ncig_png.kl.selangor.singapore @ncig_png.kl.selangor.singapore

Terima lah kugiran terbaru kami, terkenal di seluruh jaipur dan tamil naidu.. Band kami bernama The Rascal Eat Papadom.. dengan lagu terbaru kami, Bahubali Pulang Raya... happy thaipusam coming to all my lovely indian friends..

Selamat hujung minggu semua.. peace yawww..

Mad lipz still the best Voice over perody. Celaka punya kambing 🤣

Ambik mood pembakar semangat jap.. I can be anyone i want.. i lead the ship in me.. #devoted #viumalaysia

2nd time! Treatment no 2 untuk kasi pecah lemak.. dan 6pack pun slow slow menunjukan bayangnyaaaaa.. SmartSculpting powered by EMSCULPT di Klinik Álainn adalah program khas kontur badan menggunakan teknologi yang terkini.
Program ini boleh membakar lemak dan membina otot serentak dalam satu sesi!
BTL EMSCULPT adalah mesin pertama dengan kelulusan USFDA yang menggunakan HIFEM (High-Intensity Focused ElectroMagnetic) Teknologi di mana satu sessi rawatan 30 minit dapat menjana sekitar 20,000 penguncupan otot yang disasarkan.
Program ini sesuai untuk lelaki & perempuan yang sedang mencari rawatan secara tidak invasif dan mempunyai hasil yang berkesan dalam jangka masa yang pendek!
Untuk maklumat lanjut tentang program ini:

FOLLOW @alainnclinic
📧info@alainnclinic.com
📱03-7802-8099 (Kelana Jaya) 📱03-2181-3099 (Kuala Lumpur)
#alainnclinic #bodycontouringexperts #smartsculpting #smartsculptingbyalainn #smartsculptingpoweredbyemsculpt #btlemsculpt #emsculpt #flatabs #strongcore #coremuscles

Tiada yg lebih agung dari kasih sayang si ibu, dan tiada yg lebih hebat dari pengorbanan si ayah.. sehebat mana anda hari ini hanya kerana mereka..

Kau kan tau kegemaran aku adalah belacan!, kenapa kau masak sayur asam tak campur belacan!! Sekarang aku akan pancung leher kauuuu!!! #devoted @tehminakaoosji

Most Popular Instagram Hashtags