sharnaazahmad sharnaazahmad

2,333 posts   1,135,747 followers   525 followings

Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad ™  Email : sharnaaz_ahmad@yahoo.com

Terima kasih buat sahabat ku @kodi_rasheed atas doa dan ingatan.. semoga hang balik dgn selamat ketanah air.. terima kasih sahabat @kodi_rasheed

Kakak ku syg terima kasih atas masakan yg cukup menggilakan urat urat dan salur air liur dalam mulut.. ingatkan akak buat sy dan isteri sungguh tak mampu dibalas.. thank you so much kakak ku @zym217 sedap sampai licin nasib baik tak termakan daun pisang.. tgh hari camni tgk balik pun jadi masalah dah ni hahahaha

Malaysian “KakRos” the new series of Narcos.. congratulation to the creativity malaysia people.. terbaik.. swipe left..

This tells lots of story.. Never look down on your enemy.. self note.. Salam sahur, good luck Ds Najib pagi ni.. jgn lupa makan sahur ye.. pagi ni nak ekjemmm soalan tak susah, kalau “mentelaah” mesti boleh jawap.. apa pun abg mat tetap comel .. lani abg mat “roti jon” sebab dia gelar kereta limo kerajaan , kereta roti jon.. abg mat tetap idola aku kihkihkih..salam

Hahaha kak barinariazation u ollss... Puasa ke tak?!!!!!!

I love u so much, terima kasih sebab mengandungkan anak i (kita) .. i love u so much my wife.. semoga Allah permudahkan everyting for us.. mana tau dapat makan sedap bukak posa 😂

Pagi pagi aku dapat video ni dari org gila @khaliffkhalil .. semoga anda terhibur boleh renggangkan otot otot yg kejang sebab kurang air.. masuk air lagi adalah..

“Hye selamat pagi” kata nasi lemak..

Terima kasih kak @zarinazainuddin_ murah rezeki belanja kami di set
#cintabukankristal🎬🎥 sedap gilaaaa

Test test mikropon sat.. semalam baru beli.. awat tak sedap nampak tembikai ni, haishh.. tengok tak batal, jgn jilat screen telepon lakhanat, batal!!!

Sapa kata bulan puasa alasan untuk jadi ular sawa.. bulan puasa adalah bulan penghapus dosa dan jugak lemak degil.. tapi tu muka tak dapat tepung pelita bukak posa tadi.. esok sapa baik hati mai hantaq sat tepung pelita kat set..

Nasi lebih, teloq rebuih seketoi, bendi dua, teloq ikan , ayam goreng, sambai nyok, kuah tarok ataiihh, kopi ais tarik surrrrr satu..

Most Popular Instagram Hashtags