sharifah_sakinah sharifah_sakinah

1278 posts   1478002 followers   53 followings

Sharifah Sakinah Al-Khaired  Info.fitnessakinah@gmail.com

Dimana ibu mereka @lynn_alkhaired @shieraijoy

Saya seorang yang aktif bekerja siang dan malam. Ada hari tertentu, saya memerlukan teman terbaik ketika saya datang bulan. Oleh itu, merah, biru dan hijau merupakan teman terbaik saya sekarang. Waktu siang saya memakai Pad Slim tanpa was-was, malamnya Pad Overnite supaya lena saya tidak terganggu dan Pantryliner saya kegunaan harian saya selepas habis datang bulan. Ternyata pad Lexee memberikan keselesaan sepanjang hari dan tanpa saya perlu kerap kali tukar pad. Dengan Lexee Pad Redlife saya juga tidak ragu terhadap kesihatan Miss V saya.

Untuk dapatkan product, sila hubungi:

Tel: 04-399 9339
Fax: 04-390 8339
Whatsapp: 019-480 8339
Email: info@goredlife.com
Web: www.goredlife.com

Redlife sdn bhd
Unit 5, ground floor, kompleks sempilai, jalan sempilai, 13700 seberang jaya, pulau pinang, malaysia

#sayangimissVanda #Lexeememberikankeselesaandankesegarankepadasetiapwanita

Hello shopaholic ! Sekarang dah boleh shop at TV home shopping program at HyppTV Channel 123 or
U guys can buy through the website www.lakumall.com or Hotline 1300-80-5678

#LakuMall #SetiapMasaBernilai #Channel123 @Lakumall #HyppTV #CH123

@anais.adha dalam paper @beritaharian today! Thank you uncle @jaydeesm ! #hariharibajuAdeena

Episode kali ni kami share pasal cerita pasal mengidam lah . Ada jugak yg mengidam yg pelik2 kunyah pasir macam @shieraijoy 😜nak tahu lebih lanjut?
Jom kita tengok "Sembang-Sembang Baby" @drypersMY di http://bit.ly/Sembang2BabyYT_EP2

#sembang2baby

Check out my new pouch from Coach!
This stylish pouch comes in two bags, the shoulder bag and the interior detachable pouch.
Tak banyak barang today so bawak pouch saja!
#CoachMY

Mummy from hell

As you know i love my kuvings juicer! Now you can discover how great and easy to use the new vacuum blender at oval concourse new wing one utama shopping centre

Congratulations Clarins on the launch of The New Double Serum & thank you for having me at today's event. Thank you @shoesshoesshoe5 for dressing up Mummy Anais today ;) ok! Rushing back home time to breastfeed! ❤

#clarinsmy #doubleserum
#clarinsdoubleserum

Darah manis @sallywho

Most Popular Instagram Hashtags