sharifah_sakinah sharifah_sakinah

1195 posts   1425154 followers   55 followings

Sharifah Sakinah Al-Khaired  Info.fitnessakinah@gmail.com

Today is my birthday and honestly the best gift I've ever gotten is the privilege to be Anais's mother πŸ€—

Dalam banyak banyak hadiah, hadiah ni paling best.
Yang bagi bunga semua tu terima kasih juga.
Terima kasih @ezadibrahim nak keluar hospital dtg buat rambut pakai #ghdmalaysia thank you @ghdhair

So many fake ig meh? Im hangry 😑😑

Keluarrrrrr pun Anais! πŸ’†πŸΌ

Hari ni bawak vivosmart3 sebab nak beranak kan haha. Fenix tinggal kat rumah so bawak yg kecik sikit untuk monitor heart rate (padahal anxiety teruk)
Syok Vivosmart 3, korang boleh monitor stress level, fitness age and kira reps. And it's only cost you RM699. Visit @garminmalaysia booth at East Atrium, Mid Valley this 24 - 28 May. 😘
Ok bye !

VCO helps me alot during pregnancy.. Susah nak pilih product organic dekat kedai sekarang, susah nak percaya...masa pregnant sakinah pakai VCO from tanamera untuk stretch mark, skin , hair. Every morning ambik 2 sudu besar untuk minum untuk smooth masa nak beranak πŸ€“ @tanamera_my @tanameramalaysia #tanameramy

Calling all chocolate lovers. This yummy colorful sweet tooth is in town! Thank you @lange.petit

Dah tak muat duduk depan @alpjml πŸ˜‚

Today consists of trying every natural way to induce labor. Pineapple, walking, literally whatever it takes. I want this baby out! Tak jadi jugak i will scream at the vagina .

Go ombree girl! , don't be afraid to mix it up! Nak mix dengan telekung hijauuu pun bolehhhhh lah! Thank you #lancomemy

Uhhh penat nya! Few tips sakinah nak share dengan u guys . Ada 3 superfood from @chiaseeds_malaysia favourite sakinah
1) chia seed 2) gum arabic 3) chia seed cookies

Kalau nak kenyang taknak tahan lapar boleh try chia seed ! Masukkan dalam air
Chiacookies to on the go, terus ngap, takyah bancuh, senangkan kerja kita.

Gumarabic tu elok mana yang sembelit, darah tinggi, gout.
Product senang consume, bancuh masuk air

Essential oil energee mode

Most Popular Instagram Hashtags