sharifah_sakinah sharifah_sakinah

1160 posts   1377198 followers   51 followings

Sharifah Sakinah Al-Khaired  Info.fitnessakinah@gmail.com

When you're in pain feeling like you're about to go into labour, but you need to get your hair done ! Hahaha thank you @hairsoho_176 @176avenue

Nak exercise boleh sangat masa pregnant but you have to take care to exercise within your new limits as a pregnant woman. It's particularly important to pay attention to your core body temperature and make sure that you don't overheat sebab tu selalu ada jam garmin 😋 @garminmalaysia #fenix5s to keep on track . #beatyesterday

Sadly, bila dengar semua cerita labour experience masing semua menakutkan , even combined with a 4 mile walk, did nothing to calm my anxiety. Perfect.

Squat mama squat. Mama on the move . @nadia___martin

Yay raya nak dekat ! Sesiapa yg nak melaram dengan pandora ! Shhh this time ada offer😍 rasanya semua org mampu
Kalau nak yg macam sakinah pakai boleh je ! Jgn lupa dtg pandora boutique suruh Malaysia ! Sesuai lah dengan baju @9months_maternity Ni
Receive complimentary PANDORA bracelet worth RM329 with any purchase of RM888

Bracelet Event promo available in PANDORA Malaysia boutique nationwide from 28th April to 1st May

Nanti nak jadi ibu dah! seorang ibu dan selebriti sudah pasti saya memerlukan tenaga yang banyak serta kesihatan yang baik. Kesibukkan masa tidak menghalang saya untuk menguruskan keluarga dan memberi pemakanan yang sihat. Kalau dulu, saya menyediakan sarapan pagi yang berat, tetapi kini dengan menyediakan Toco Oats untuk anak-anak sudah dapat membuatkan mereka berasa kenyang dan bertenaga. Apa yang menarik, Toco Oats ini dapat membantu kesihatan tulang dan gigi serta perkembangan otak. Selain amat mudah disediakan, ianya amat sesuai diambil oleh seisi keluarga. Sihat dengan #TocoOats, Sihat bersama keluarga.
#SihatSepanjangHayat #BioleyTocoOats

Happy 50th Anniversary Umi and Abah! 😘

Sippin' purple drink, WAIT WHAT?

thanks for making me feel so beautiful during pregnancy! @176avenue @hairsoho_176 @nigeltk85

Thank you buro247malaysia #BuroxUD, #LipstickIsMyVice, #UDMalaysia.

Thank you @yslbeauty ❤Ladies, save your date! 3rd May 2017, Pavilion,Kuala Lumpur!

#yslbeauty #yslbeautyclub #yslbeautyMY

Dummies Guide to Parenthood pls! Thx @9months_maternity for the dress

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags