[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sharifah_sakinah sharifah_sakinah

1521 posts   1721042 followers   77 followings

Sharifah Sakinah Al-Khaired  Info.fitnessakinah@gmail.com

OMG guys! This Cheese Sang Cheesy Bites Pizza is really awesomeeeeee! Haa sekarang Sakinah nak sahut cabaran yang Pizza Hut bagi ni, so Kinah cabar korang to take up this challenge jugak with me! So ikut je, sebutlah 9 ucapan Tahun Baru Cina dalam Bahasa Mandarin dan English dalam satu nafas, selaju boleh okay? Ready...
1.恭喜发财 (Gong Xi Fatt Cai)
2.财源广进 (Cai Yuan Guang Jin)
3.和气生财 (He Qi Sheng Cai)
4.金玉满堂 (Jin Yu Man Tang)
5.一本万利 (Yi Ben Wan Li)
6.招财进宝 (Zhao Cai Jin Bao)
7.May wealth come pouring in
8.May you have great luck and great success
9.May you have abundance every year

Kinah ingat senang je tapi ada stress sikit jugak HAHAHA! Nak join kan ikut langkah-langkah ni je:
1.Post video korang on your IG profile; account kena public tau, if not Kinah tak boleh pilih you as a winner
2.Korang need to tag @sharifah_sakinah and @pizzahutmalaysia with the caption of why you love pizza and HASHTAG #cheesesang #cheesybites #kongsigongxi
Tunggu apa lagi ni? Pemenang-pemenang dapat enjoy Cheese Sang Cheesy Bites by Pizza Hut dengan yours truly on the 9th of February, so jomlah challenge sendiri hehe Semoga berjaya semua! #happygoround #cheatday

Fitness is my sanity :) and I believe slow progress is better than no progress at all! Thanks for making the time to run towards positivity with #Fitnessakinah to welcome 2018! Just keep running and take care of your healthy diet and remember to always fall in love with yourself!
Thank you @garminmalaysia for such an invention! We all now know how much fat we burned and to control our calories intake that is suitable for each different body type!

Thank you Nestle My for the hearty healthy Granola & protein bars! When you are fit! You are fabulous! See you all soon!

#fitnessakinah #garminmalaysia #NestleMY

Susah jalan ngan dia ni, habis semua perempuan menggeletis. Happy birthday nok. @aimanhakimridza

Anais copycat mummy.

After all.. life goes on

#rumahNo10 #astrocitra 13th january

Go go go dance #kpopers day 2 #bimbi

Tak ramai smokers kat set ni . Anais can lepak here .

Kali ni watak OCD psycho !
Princess is so confused. COD? or OCD? Tetap bimbo!!! #bimbibonni #bimboisthenewgenius

@k_nor life saver! sometimes botol kuning is always the answer untuk friend friend occasion seperti ini. 📸 @biboaswan

This tuesday! #readysetaction hanya di astro ria !

Kagumnye bila tengok Stacy balancekan lifestyle daripada seorang penyanyi ke dancing queen Malaysia hinggalah ke seorang ibu dan enterpreneur juga.

Lebih daripada sekadar kerjaya, saya pulak bermula sebagai seorang pelakon dan lepas tu melebar sayap saya sebagai seorang emcee, duta produk, fitness enthuasist dan juga seorang ibu. Semua dibuat dengan ketahanan yang tinggi dan positif. Walaupun saya rasa dah capai cita-cita sebagai seorang anak seni sambil mempunyai keluarga lengkap suami dan anak, teringin jugak nak pergi jauh lagi. Nak menyebarkan inspirasi dan melebarkan legasi demi masa depan bersama. Kita semua ni memang mampu memberi lebih lagi untuk mencapai segala yang diingini, bermula dari ketahanan dalam dan luaran. Sebab tu la, balanced lifestyle dan mengekalkan kesihatan sangat penting untuk mencapai impian kita semua.

Jom kita lihat versi penuh video Stacy di halaman Anlene Malaysia Youtube dan Facebook pulak. Video ni bagus ditonton untuk memulakan tahun ini dengan semangat!

#ANLENE #LEBIHDARIPADASEKADARSUSU #KITALEBIHLAGI #WEAREMORE

Most Popular Instagram Hashtags