[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shannongbr shannongbr

389 posts   369827 followers   726 followings

Shannon Gabriella  Too deep to explore by the shallow minds [ @ateam.management ] βœ‰οΈ: hitmeup.shannon@gmail.com Business Inquiries add @shannongbr (use the '@')

https://m.youtube.com/channel/UCwWVYXZF0oQ_sNWL0ZqYh4A

for pp/endorsement and business inquiries πŸ‘†πŸ»

TONIGHT @ 10 PM @cornerclubmanado performing LIVE PA @shannongbr & @awkarin
.
SEE YOU REAL SOON MANADO!πŸ–€

surround yourself with lovely people not the hypocrite ones

Because love and hate are never a choice ☺️
.
earrings from @taraearrings
captured by @2nd.series

good afternoon! 🌞
.
skincare from @nadhifabeautycare
bag from @tee__bags

missing my long hair and my long lost mate β˜ΊοΈβ˜•οΈ

lucu banget ada yg bikinin ini πŸ˜©πŸ˜’πŸ–€ acu terharu deh huhu... maaci yah! @helloween.souvenir

Ini loh produk pemutih kekinian yg gw lagi suka bangettt.. Body serum dari @azrinabeauty sekali oles langsung putih natural dan pemakaian rutin akan permanen mau?? liat deh tangan gw. Bebas aktivitas d luarvruangan tanpa takut kena paparan sinar matahari gak takut belang🌞🌞 Mengandung Glutathione , arbutin , dan Collagen dan zaitun oil yg sangat efektif dan CEPAT memutihkan kulit mu. Udh BPOM loh.
Cobain ya gw udh rutin pake loh. Gw order di @azrinabeauty

sleeptight babe ✨
.
pajamas from @dream.pajamas
catokan from @toko49

Happy Chinese New Year! πŸ–€ @ateam.management

Happy Chinese New Year! πŸ–€ @ateam.management

Happy Chinese New Year! πŸ–€ @ateam.management

Most Popular Instagram Hashtags