[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shambie shambie

1254 posts   783 followers   503 followings

Shambie Adzhan of Shambijoux  System Analyst / Part-time Sewist β€’ Loves #handmade crafts & anything geeky β€’ @ShambijouxStore β€’ @ShambijouxFabrics β€’ @LilMissBijoux β€’ Dreamin of πŸ¦„

http://shambijoux.com/

Ada orang tanya... β€œFaux leather yang awak jual tahan lama tak? Pecah-pecah tak?”
.
Ni buktinya πŸ˜† Bag ni saya jahit tahun 2013. Masih utuh Leather nya. Masih berkilat, masih cantik. Tak pecah sebab ni PVC Leather. Lasak! (Kalau PU memang senang merekah).
.
Saya jual murah je, RM25 semeter. Ada 7 warna. Tengah mencari warna biru pulak. #shambijouxleather kalau nak tengok πŸ˜™

Wow nak menempek sangat konsep nya πŸ˜‚
.
#sindrommakmak

Cam bebola πŸ‘Ά

Botakchinnn πŸ‘Ά haha agak-agak berapa lama amik masa nak tumbuh semula rambut si kecik ni? πŸ€”

Bila si ayah snap gambar πŸ˜… banding dengan ibu snap πŸ˜‚

😎

Baru lepas kena cucuk se das πŸ’‰ elok je awok tido 😌

siap la hang @anaqi.aydean πŸ₯„ hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Bahaya betul duduk rumah full time. Hasil memancing dekat @shopee_my πŸ˜‚

Macam ramai pulak nama Anaqi πŸ˜‚ bukan sengaja nak tiru nama anak artis ye. πŸ™ƒ
.
Dah lama dah kami decide nak nama ni @anaqi.aydean .
#anaqiaydean

Sindrom mak mak bermula πŸ˜‚ phone penuh dengan gambar anak
.
Week 5 #anaqiaydean @anaqi.aydean

HAPPY 2018! πŸŽ‰ Thehehe πŸ˜‚ lepas 4 hari baru ada can nak up post new year. Sejak jadi mak jadual kita terpaksa ikut jadual Baby. Kena tunggu dia lena. Kalau dak.. Eat, sleep, poop repeat hahaha
.
Mak dah macam zombie dah πŸ§Ÿβ€β™‚οΈ tapi tak se-teruk bapaknya πŸ™ˆ sampai mengigau dalam tido, agaknya penat tak cukup tido. @anaqi.aydean bangun 2-3 jam sekali πŸ˜…
.
Sian bapaknya @adrianismail 😘
.
Bertabah lah kita berdua πŸ’ͺ🏻
.
Semoga tahun 2018 tahun penuh kegembiraan, rezeki yang melimpah, kesihatan yang bagus. Amin! 😁

πŸ˜… Don’t touch me πŸ™„ haha

Anaqi Aydean yang bam bam. Bila la boleh discharge dari NICU.

Lepas ni order kain 2 kali setahun je supaya jimat kos shipping naik kapal. Supaya harga kain @shambijouxfabrics lebih murah. Supaya geng geng #fabrichoarder boleh kumpul lebih banyak kain. Supaya saya boleh kumpul lebih banyak Tula Pink πŸ˜‚
.
Serious ni! Ok ke kalau saya buat konsep pre-order, shipment 3 bulan naik kapal. Harga jauh lebih murah. Dalam RM45 / ela cam tu untuk preorder. Ok takkkk?

Huge sale on enamel pins! Last day to grab the massive discounts on Shambijoux.com

LAST DAY TO SHOP FOR #MYCYBERSALE2017
Head over to Shambijoux.com for massive discount

@shambijouxfabrics @shambijouxstore ・・・
PVC leather 10% off until today only!
.
#shambijouxleather #shambijouxfabrics #swoonpatterns #tulapinkelizabeth

Tak cukup kalsium ke apa ni? 😭 tiba-tiba patah. Tarik meja je pun πŸ˜… ngilu dia mak aiiiihhh! 😱
.
#27weeks

ONLY A FEW SPOTS LEFT! Be a part of our fabric flea market! - Modern Sewists Malaysia @modernsewistsmy in collaboration with The Craftsical @thecraftsical presents to you πŸ’₯The Great Fabric DestashπŸ’₯

FREE ENTRANCE
As a part of our monthly programs, we’re helping each other destash and clear out our unused fabrics. Please bring your own bags and fabrics you’d like to swap or donate
.
⭐ The Craftsical, Ostia Business Centre, Bandar Baru Bangi
⭐ 7th Oct 2017
⭐ Saturday
⭐10 am – 6 pm
.
We’ll also be having a charity box for unwanted fabrics. βž–βž–βž–
Vendor application at www.bit.ly/msmydestash17. RM80/table space. Only vendors are allowed to sell. Only personal fabrics, not biz products. WA 0167220412 (Abby) or 0122870640 (Akmal) for vendor enquiries -

Akak ni urut best! Kalau datang Telaga Air Hangat, datang la urut kaki kat sini. Tempat akak ni dekat belah belakang. Dekat jakuzi. Murah jeee. .
#ayerhangatvillage

Refleksologi basah. Panas oi ayaq πŸ˜‚

πŸ˜‚ tak larat nak terbang sebab dah berat

COUPON ALERT! 35% off on swoon patterns πŸ˜‹
#swoonpatterns #couponalert

Most Popular Instagram Hashtags