shambie shambie

1,278 posts   828 followers   521 followings

Shambie Adzhan of Shambijoux  System Analyst / FABRIC HOARDER • Loves #handmade crafts & anything geeky • @ShambijouxStore • @ShambijouxFabrics • @LilMissBijoux • Dreamin of 🦄

Uhuuu 😍 my #tulapinkdelaluna by @tulapink .
Available on Shambijoux.com / @shambijouxfabrics
.
#shambijouxfabrics

Suka la lighting rumah baru ni. Cerahhh and cun untuk amik gambar kain 😍
.
#shambijouxfabrics #shambijouxfabricsib

Rasa macam tak banyak 🤔 tapi tak banyak sebenar nya 😂 Haha kan. Kita ni retail kecik-kecik, la ni mampu banyak ni je. Mungkin suatu hari nanti mampu bukak gudang kain pulak kan 💪🏻 we can dream and work hard!
.
Anywayyy.. Pada yang belum tau. Kami dah ada tempat untuk Customer walk-in untuk tengok (dan beli jika sudi) kain. Yeayyy! Tapi.. Almari belum ada. Tak larat nak ngangkat 😩
.
Serious penat tu tak habis lagi. Kesian Arif angkut sorang-sorang kain ni, bawak masuk rumah baru yang merangkap Home Studio (nama kena gah 🤣). Lepas ni selesa la sikit orang nak datang beli kain kan. Nak datang lepak-lepak borak borak pun boleh. Studio bukak hari Sabtu dan Ahad. Waktu tu depends la. WhatsApp dulu sebelum datang. Alright?
.
WhatsApp 6017-6086147
Lokasi Taman Pinggiran Putra Seri Kembangan
.
#shambijouxfabrics #shambijouxbase

😙 terubat sikit tengok awang bulat ni hilang penat Mak 😆

Kadang rasa 24 jam tu tak cukup. Pi keja 7AM. Sampai rumah dah nak 8PM. Dinner sat. 830PM dodoi anaqi, by 9PM rasa dah melepet. 10/11 tido sat, bangun balik 4AM packing orders. Repeat cycle 🤣 baca pun rasa nak muntah dah.
.
Nak gi bercutiiiiii plssss 💃🏻

Thank you for coming @miss_alizaalias @fizhasan @cikguashikin 🤗
.
Mak nya muka berminyak dah macam maid dah.. kebas tangan dukung si betis sasa @anaqi.aydean asyik menggelepor panas, ibu nak gossip ngan auntie pun tak aman 😂
.
Bawak masuk bilik duduk dalam aircond terus tersengih 😏.
.
#teamrayakotabharu #eidmubarak2018 #tkc9600

My first Raya 👪 Selamat Hari Raya!

Hari ke-6 Infection HFMD. Macam dah kurang? Agak-agak dah boleh kerja ke hari Isnin ni? Dah boleh tinggal Anaqi dekat pengasuh? 😩
.
Tak mampu nak cuti lama, keja menimbun.
.
*sambung lumur lavender bagi cepat kering*

Need to clear my studio ASAP because I have new bolts more than 40 of them coming soon after Raya! Cepat follow @shambijouxfabrics 🤗
.
#shambijouxsale

Sempat lagi ni untuk last minute shopping 😝

Awang bulat ni dah tak sabar nak makan. Excited sangat dapat duduk atas kerusi 😋 • 5 months 3 weeks 5 days

Yang mana satu pilihan kalbu. 😍
.
Macam cute je kasut Vincci ni, ada warna pink, hitam and brown. Dah lama tak shopping kasut jalan.
.
#kedsxriflepaperco

Tak reti nak tulis apa 🙈 not good with words.
.
Walaupun muka nampak garang, kadang-kadang masam kadang-kadang bitchy sebab tengah pikir masalah dunia or tengah laparrrr. But I want you to know I will always love you and forever. Dalam hati ada cinta tauuu 😚
.
Terima kasih sudi melayan perangai spesis Gemini macam saya. I know I’m a handful but that’s why you got two hands 😘
.
💜💚💜 HAPPY 3rd ANNIVERSARY my love @adrianismail 💜💚💜

Most Popular Instagram Hashtags