shallyzabeadnblings shallyzabeadnblings

2055 posts   1379 followers   266 followings

Sticker.YHB.SuprisePlanner  Menjual pelbagai aksesori , Batu Tampal dll

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
PROMOSI SEHINGGA 17HB!!!!!
HARGA RUNTUH JATUH BELIPAT SIRATTT
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
PROMOSI SEHINGGA 17HB!!!!!
HARGA RUNTUH JATUH BELIPAT SIRATTT
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
PROMOSI SEHINGGA 17HB!!!!!
HARGA RUNTUH JATUH BELIPAT SIRATTT
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
PROMOSI SEHINGGA 17HB!!!!!
HARGA RUNTUH JATUH BELIPAT SIRATTT
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
PROMOSI SEHINGGA 17HB!!!!!
HARGA RUNTUH JATUH BELIPAT SIRATTT
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

JUALAN MURAH TERGEMPAR!!! STICKER DIAMOND /HOTFIX πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
PROMOSI SEHINGGA 17HB!!!!!
HARGA RUNTUH JATUH BELIPAT SIRATTT
.
RM13/Skping shj.. tiada min order...
.
KAMI AKAN PASTIKAN πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ brg anda smpi degn selmat dn tidak rosak sbb kami pek dgn kotak khas yg kemasπŸ‘πŸΌ
πŸ‘‰πŸΌ BATU kami jual BERKILAU dan MERELIP
πŸ‘‰πŸΌ HARGA MURAH XMASUK AKAL 😍
πŸ‘‰πŸΌ Dah bayar KAMI POS XPERLU TUNGGU sebab brg kali READY STOK
πŸ‘‰πŸΌ Design TERBARU dan sgt HOT!
pm atau whatsapp 0139094917
.
#shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

[TERKINI‼️] Koleksi Lebaran Shawl Eleeya bertahtakan eksklusif pearl metal dan ori Swarovski.
Aleeya Semi Instant shawl sgt eksklusif hrga yg mampu milik 😍 Jahitan kemas semi instant dan baby sim.

RM38 exc postage Ready stok
whatsap 0139094917

#shallyzadmc #instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllabuh #instantshawl2muka #kelantan

Rm40
Rm40
Rm40
Rm40

ABAIKAN HARGA DI GAMBAR!!! yerr ramai jual bawal mcm ni, tp masing2 ade kualiti masing2 dan cara masing2.. bawal kami , kami jahit tepi sendiri semata2 kami nk jaga kualiti..Kualiti berlian kami jaga.. proses tmpl kami buat dgn teliti.

keistimewaan bawal kami :- > Kelim tepi bawal yg cntik kemas dan rapat.
> Bidang sama (bila lipat xsenget)
> Bawal xnipis dn senang bentuk (brand premium miyuki) > Proses tampal yg teliti xmudah jatuh dn xsenget
> Bawal kami tiada tag ( anda blh letak tag sndr jika mahu)
> xmudah berbulu walaupon d basuh berkali2

0139094917

cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampal

TERMURAHH TERGEMPARR!! RM4 shj!!!! DIAMOND PATCH TUDUNG / BAJU

AKAK SUKA LAAAA MACAM NIIII..Akak jual shawl tau, paling best cust akak suka kualiti diamond yg akak guna ni..alhamdulillah shawl akak jual pon larisss πŸ’‹

Kerja nk main hias2 ni dh bertambah senang πŸ˜ŽπŸ˜‹ iron shj, dh lekat kuat.. basuh berkali2 pon xtanggal sbb gam kuat.. wrna n shining batu pon dijamin xhilang πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ berkilau bak swarovski 😎

kerja bertambah seronok sbb diamond ni blh gunting ikut suka nk tmpal macam mn.. jadi blh la buat ikut suka nk dsgnkn mcm mn tau!😍 nk angkat borong pon blh sbb stok bnyk,hrga borong pasti berbaloi2 πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» ☘wtsapp 0139094917 untuk sebrg pertnyaan πŸ€

#shallyzadmc #aksesorishawl #lace #diamond #diamondiron #diamonpatch #lacetampal #swarovski #beads #diamondshawl #batutampal #batutampalhotfix #batukristaltampal #lacemurah #beadworks #maniktampal #manik #bungatampal #berlianmurah #jahit #tudung #shawllace #shawlmurah #shawldiamond #shawlaksesori #shawlaksesori #heroseorangcinderella #lofattah

πŸ’₯ IRON ON METAL πŸ’₯

Alaaaa aksesori yg slalu jenama2 terkenal guna teww..bukan susah nk tampal, tonyoh ngan sterika jerr ☺

Ternanti - nanti aksesori terbaruu meletop berapi dari kami πŸ’₯β˜„οΈπŸ”₯ Boleh buat aksesori tambahan untuk outfit Raya 2017 ni. Banyak corak dan warna yang boleh pilih. Bnyak jenama2 terkenal dah guna iron metal ni uolls , uolls xtergoda ke?? naahh dah ade ready stok ni ape tggu lagii πŸ’ƒπŸ» iron je da melekat tudung/shawl /baju kurung/jubah dll.

READY STOK!! untuk order on9 blh terus wtsp 0139094917

rm0.75 =10pcs++
rm0.65 = 50pcs ++ .
.
cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampalmanik

πŸ’₯ IRON ON METAL πŸ’₯

Alaaaa aksesori yg slalu jenama2 terkenal guna teww..bukan susah nk tampal, tonyoh ngan sterika jerr ☺

Ternanti - nanti aksesori terbaruu meletop berapi dari kami πŸ’₯β˜„οΈπŸ”₯ Boleh buat aksesori tambahan untuk outfit Raya 2017 ni. Banyak corak dan warna yang boleh pilih. Bnyak jenama2 terkenal dah guna iron metal ni uolls , uolls xtergoda ke?? naahh dah ade ready stok ni ape tggu lagii πŸ’ƒπŸ» iron je da melekat tudung/shawl /baju kurung/jubah dll.

READY STOK!! untuk order on9 blh terus wtsp 0139094917

F
rm1.20 =10pcs++
rm0.90 = 50pcs++ .

G E H
rm0.70 =10pcs++
rm0.60 = 50pcs++ .
A B C D I J K
rm0.75 =10pcs++
rm0.65 = 50pcs ++ .
cepat stock dh xbykkkkk!!! #shallyzadmc #hastagjer #shawl2muka #shawlmanik #shawlonline #shawlbeads #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualmurah #kelantan #sayajualtudungmurah #shawlmanik #shawl2muka #shawlbeads #shawlcantik #shawlonline #shawllabuh #shawlplain #shawlbidangbesar #hotfix #hotfixcrystals #hotfixstones #beads #manik #batutampal #batutampalhotfix #batutampalmurah #batugredaa #bawallabuh #bawalborong #bawal #bungatampalmanik

Most Popular Instagram Hashtags