shakleebywawa_bob shakleebywawa_bob

10,289 posts   18,525 followers   6,672 followings

SHAKLEE MURAH PEKAN KUANTAN  ๐Ÿ‘งDealer Shaklee KUANTAN/PEKAN #WawaJualShaklee ๐Ÿ“ฎPostage everyday ๐Ÿ‘‰FB : Sharifah Norbizura Untuk oder whatsapp http://www.wasap.my/601131509141

HAMIL BERTENAGA DAN SIHAT ๐Ÿ˜ƒ

Nak tau apa yang ada dalam set hamil shaklee?? Jom baca ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ๐ŸŒนVitalea : Membantu meningkatkan Hb ke paras normal semasa hamil bagi ibu yang mempunyai darah rendah. ๐ŸŒนB complex : Membantu tubuh badan bertenaga, otak lebih fokus, emosi lebih stabil ๐ŸŒนVitamin C : membantu meningkatkan sistem imunisasi badan. ๐ŸŒนOstematrix : Membantu untuk menghalang kekejangan otot yang dialami dalam tempoh kehamilan dan kontraksi yang berlaku disaat melahirkan. ๐ŸŒนESP : Memberi ibu tenaga di mana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. ๐ŸŒนOmega Guard : Semasa mengandung, janin yang sedang membesar bergantung kepada ibunya untuk mendapat DHA yang diperlukan.

Jom sama-sama rasai kehebatan hamil bersama #sethamilshaklee

Nak tanya pasal ni boleh wasap terus klik ni

www.wasap.my/601131509141/pmsethamilshaklee

KHUSUS UNTUK IBU HAMIL..!!! Supplement dalam Set Hamil Shaklee nie merupakan antara yang best selling setiap bulan. Makin bijak ibu ibu sekarang, semua dah tahu dan yakin dengan keberkesanan produk Shaklee kan?
Dengan landmark study berserta clinical research yang terperinci selama bertahun tahun. InshaAllah antara Shaklee sememangnya antara produk supplement yang terbaik. ๐Ÿ’• Teringat pulak feedback daripada customer yang berjaya naikkan bacaan HB kepada bacaan normal. Kalau dulu HB rendah bawah 10, sekarang dah antara 11-12. ๐Ÿ’• Ada pulak yang asyik demam and flu masa awal pregnancy sekarang dah tak lagi. Sengsara tau kena demam ke flu masa preggy nie lagi-lagi bila perut makin membesar, semua serba tak kena. ๐Ÿ’• Ada yang mengalami masalah alahan pada kulit yang teruk kini dah licin and makin flawless. Sama la kes macam MamaYong jugak masa awal pregnancy naik jerawat ruam kat dahi and leher,kulit muka kusam dan hitam di leher, alhamdulillah start ambil Shaklee jer kulit kembali kepada normal.

Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada, โ€ข Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
โ€ข Perkembangan fizikal bayi yang sihat dan untuk mengelakkan masalah seperti spina bifida etc.
โ€ข Pencegahan baby dari mendapat jaundice

KHUSUS UNTUK IBU HAMIL..!!! Supplement dalam Set Hamil Shaklee nie merupakan antara yang best selling setiap bulan. Makin bijak ibu ibu sekarang, semua dah tahu dan yakin dengan keberkesanan produk Shaklee kan?
Dengan landmark study berserta clinical research yang terperinci selama bertahun tahun. InshaAllah antara Shaklee sememangnya antara produk supplement yang terbaik. ๐Ÿ’• Teringat pulak feedback daripada customer yang berjaya naikkan bacaan HB kepada bacaan normal. Kalau dulu HB rendah bawah 10, sekarang dah antara 11-12. ๐Ÿ’• Ada pulak yang asyik demam and flu masa awal pregnancy sekarang dah tak lagi. Sengsara tau kena demam ke flu masa preggy nie lagi-lagi bila perut makin membesar, semua serba tak kena. ๐Ÿ’• Ada yang mengalami masalah alahan pada kulit yang teruk kini dah licin and makin flawless. Sama la kes macam MamaYong jugak masa awal pregnancy naik jerawat ruam kat dahi and leher,kulit muka kusam dan hitam di leher, alhamdulillah start ambil Shaklee jer kulit kembali kepada normal.

Pengambilan nutrisi yang lengkap dan berkhasiat sepanjang kehamilan adalah kunci utama kepada, โ€ข Perkembangan otak dan minda bayi yang sempurna
โ€ข Perkembangan fizikal bayi yang sihat dan untuk mengelakkan masalah seperti spina bifida etc.
โ€ข Pencegahan baby dari mendapat jaundice

Haiii kawan2....
.
Risau dengan masalah kulit berjerawat, berparut dan berminyak? Cuba repair dari dalam! .
Bila nutrient yang badan kita dapat ni cukup, badan kita akan jadi sihat dari dalam. Muka jadi kurang berminyak. Jerawat pun tak jadi nak keluar. Luaran dan kulit pula pasti akan direpair semula dan TERSERLAH KEJELITAANNYA.
.
SET COMBO CANTIK SHAKLEE ni adalah set cantik yang paling digilai ramai peminat Shaklee dan PALINGG HOT-SELLING tau kalau anda nak SET yang BAJET untuk kulit. .
Haa.. Lagi cepat grab, lagi cepat dapat effect KULIT MAKIN CANTIK NATURAL! Seriously uollssss takkan menyesal ๐Ÿ‘๐Ÿผ. Sebab ni set yang paling hot demand setiap bulan & kesan seawal sebulan! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
KELEBIHAN:
.
๐ŸŒท ESP
.
โœ”๏ธ Penyelesaian kepada masalah kulit kusam, berjerawat dan tidak sekata
โœ”๏ธ Membantu menganjal dan menegangkan kulit
โœ”๏ธ Kandungan protein yang tinggi dapat merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Bila kolagen cukup maka akan terhasil lah kulit yang awet muda gitu.
.
.
๐ŸŒท VITAMIN C
.
โœ”๏ธ Mencerahkan kulit seluruh badan
โœ”๏ธ Merawat masalah tona kulit tak sekata
โœ”๏ธ Kurangkan masalah kulit berminyak
โœ”๏ธ Kurangkan masalah kulit kusam
โœ”๏ธ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
.
Untuk inquiries or price boleh terus hubungi akak di Whatsapp sembang sembang bajet uols. Jangan risau akak akan bantu untuk miliki KULIT YANG CANTIK, CERAH dan BERTONA SEKATA OK ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Wawa 011-31509141

Haiii kawan2....
.
Risau dengan masalah kulit berjerawat, berparut dan berminyak? Cuba repair dari dalam! .
Bila nutrient yang badan kita dapat ni cukup, badan kita akan jadi sihat dari dalam. Muka jadi kurang berminyak. Jerawat pun tak jadi nak keluar. Luaran dan kulit pula pasti akan direpair semula dan TERSERLAH KEJELITAANNYA.
.
SET COMBO CANTIK SHAKLEE ni adalah set cantik yang paling digilai ramai peminat Shaklee dan PALINGG HOT-SELLING tau kalau anda nak SET yang BAJET untuk kulit. .
Haa.. Lagi cepat grab, lagi cepat dapat effect KULIT MAKIN CANTIK NATURAL! Seriously uollssss takkan menyesal ๐Ÿ‘๐Ÿผ. Sebab ni set yang paling hot demand setiap bulan & kesan seawal sebulan! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
KELEBIHAN:
.
๐ŸŒท ESP
.
โœ”๏ธ Penyelesaian kepada masalah kulit kusam, berjerawat dan tidak sekata
โœ”๏ธ Membantu menganjal dan menegangkan kulit
โœ”๏ธ Kandungan protein yang tinggi dapat merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Bila kolagen cukup maka akan terhasil lah kulit yang awet muda gitu.
.
.
๐ŸŒท VITAMIN C
.
โœ”๏ธ Mencerahkan kulit seluruh badan
โœ”๏ธ Merawat masalah tona kulit tak sekata
โœ”๏ธ Kurangkan masalah kulit berminyak
โœ”๏ธ Kurangkan masalah kulit kusam
โœ”๏ธ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
.
Untuk inquiries or price boleh terus hubungi akak di Whatsapp sembang sembang bajet uols. Jangan risau akak akan bantu untuk miliki KULIT YANG CANTIK, CERAH dan BERTONA SEKATA OK ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Wawa 011-31509141

Haiii kawan2....
.
Risau dengan masalah kulit berjerawat, berparut dan berminyak? Cuba repair dari dalam! .
Bila nutrient yang badan kita dapat ni cukup, badan kita akan jadi sihat dari dalam. Muka jadi kurang berminyak. Jerawat pun tak jadi nak keluar. Luaran dan kulit pula pasti akan direpair semula dan TERSERLAH KEJELITAANNYA.
.
SET COMBO CANTIK SHAKLEE ni adalah set cantik yang paling digilai ramai peminat Shaklee dan PALINGG HOT-SELLING tau kalau anda nak SET yang BAJET untuk kulit. .
Haa.. Lagi cepat grab, lagi cepat dapat effect KULIT MAKIN CANTIK NATURAL! Seriously uollssss takkan menyesal ๐Ÿ‘๐Ÿผ. Sebab ni set yang paling hot demand setiap bulan & kesan seawal sebulan! ๐Ÿ‘๐Ÿผ
.
KELEBIHAN:
.
๐ŸŒท ESP
.
โœ”๏ธ Penyelesaian kepada masalah kulit kusam, berjerawat dan tidak sekata
โœ”๏ธ Membantu menganjal dan menegangkan kulit
โœ”๏ธ Kandungan protein yang tinggi dapat merangsang penghasilan kolagen dalam badan. Bila kolagen cukup maka akan terhasil lah kulit yang awet muda gitu.
.
.
๐ŸŒท VITAMIN C
.
โœ”๏ธ Mencerahkan kulit seluruh badan
โœ”๏ธ Merawat masalah tona kulit tak sekata
โœ”๏ธ Kurangkan masalah kulit berminyak
โœ”๏ธ Kurangkan masalah kulit kusam
โœ”๏ธ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
.
Untuk inquiries or price boleh terus hubungi akak di Whatsapp sembang sembang bajet uols. Jangan risau akak akan bantu untuk miliki KULIT YANG CANTIK, CERAH dan BERTONA SEKATA OK ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ
.
Wawa 011-31509141

SUPPLEMENT TAHAN 6 BULAN ! ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒธ Cantik.
๐ŸŒธ Glowing.
๐ŸŒธ Flawless.
๐ŸŒธ Cerah.
๐ŸŒธ Berseri.

Siapa nak effect kat atas ni, tapi dalam masa yang sama nak jimat kos beli supplement?
Haaa VITAMIN C SHAKLEE lah awak. Dapat cantik sekaligus dapat jimat duit perbelanjaan kita. Tahan 6 bulan uolls. Mana nak cari?

Cuma VITAMIN C SHAKLEE SAHAJA !! Murah pulak tu beli dengan kita. .

Meh whatapp saya siapa nak cantik, nak sihat sekaligus nak jimat.

01131509141

SUPPLEMENT TAHAN 6 BULAN ! ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒธ Cantik.
๐ŸŒธ Glowing.
๐ŸŒธ Flawless.
๐ŸŒธ Cerah.
๐ŸŒธ Berseri.

Siapa nak effect kat atas ni, tapi dalam masa yang sama nak jimat kos beli supplement?
Haaa VITAMIN C SHAKLEE lah awak. Dapat cantik sekaligus dapat jimat duit perbelanjaan kita. Tahan 6 bulan uolls. Mana nak cari?

Cuma VITAMIN C SHAKLEE SAHAJA !! Murah pulak tu beli dengan kita. .

Meh whatapp saya siapa nak cantik, nak sihat sekaligus nak jimat.

01131509141

SUPPLEMENT TAHAN 6 BULAN ! ๐Ÿ˜ฑ ๐ŸŒธ Cantik.
๐ŸŒธ Glowing.
๐ŸŒธ Flawless.
๐ŸŒธ Cerah.
๐ŸŒธ Berseri.

Siapa nak effect kat atas ni, tapi dalam masa yang sama nak jimat kos beli supplement?
Haaa VITAMIN C SHAKLEE lah awak. Dapat cantik sekaligus dapat jimat duit perbelanjaan kita. Tahan 6 bulan uolls. Mana nak cari?

Cuma VITAMIN C SHAKLEE SAHAJA !! Murah pulak tu beli dengan kita. .

Meh whatapp saya siapa nak cantik, nak sihat sekaligus nak jimat.

01131509141

Most Popular Instagram Hashtags