shakleebywawa_bob shakleebywawa_bob

9035 posts   18226 followers   6970 followings

SHAKLEE MURAH 01131509141  👧Dealer Shaklee Damansara/Sungai Buloh 💰Ejen Diperlukan 📮Postage everyday 🎁Free gift Untuk oder whatsapp http://www.wasap.my/601131509141

http://www.wasap.my/601131509141

MERDEKA SPECIAL START NOW!
---------------------------- .
.

Wowwww!!! Apakah ini?? Tak pernah lagi saya buat special BEST macam nie. So, sempena Sukan sea KL 2017, Hari Merdeka dan Hari Gaji,Bulan Befday saya nak buat MERDEKA SPECIAL untuk SEMUA produk SHAKLEE bermula HARI INI sehingga 31 OGOS.
.
.
. 😍😍😍 Apa yang best dengan MERDEKA SPECIAL?
. • Harga super duper berbaloi bersama Exclusive Consultation & bonus TIPS
• Ada sesuatu yang menarik menanti anda dengan Setiap Pembelian. 😱😱 Wahhhhhh, ini betul-betul BEST. Mana yang dah survey supplement Shaklee tapi ada yang kata tak cukup budget, inlah masanya untuk awak-awak grab sempena MERDEKA SPECIAL. .
. ☺☺ Apa tunggu lagi???
.
.

Jom whatsapp saya sekarang untuk Grab MERDEKA SPECIAL nie.😉😉 Last PROMO pada 31 OGOS taw!!! .
.

Nak senang whatsapp saya terus
01131509141
.
.
#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #SetCantikShaklee #espshaklee #promoshaklee #shakleehargaahli #shakleehargastudent #PingganTakRetakNasiTakDingin #shaklee #sethamilshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #vitamineshaklee #sayajualmurahshaklee #shakleepromo

MERDEKA SPECIAL START NOW!
---------------------------- .
.

Wowwww!!! Apakah ini?? Tak pernah lagi saya buat special BEST macam nie. So, sempena Sukan sea KL 2017, Hari Merdeka dan Hari Gaji,Bulan Befday saya nak buat MERDEKA SPECIAL untuk SEMUA produk SHAKLEE bermula HARI INI sehingga 31 OGOS.
.
.
. 😍😍😍 Apa yang best dengan MERDEKA SPECIAL?
. • Harga super duper berbaloi bersama Exclusive Consultation & bonus TIPS
• Ada sesuatu yang menarik menanti anda dengan Setiap Pembelian. 😱😱 Wahhhhhh, ini betul-betul BEST. Mana yang dah survey supplement Shaklee tapi ada yang kata tak cukup budget, inlah masanya untuk awak-awak grab sempena MERDEKA SPECIAL. .
. ☺☺ Apa tunggu lagi???
.
.

Jom whatsapp saya sekarang untuk Grab MERDEKA SPECIAL nie.😉😉 Last PROMO pada 31 OGOS taw!!! .
.

Nak senang whatsapp saya terus
01131509141
.
.
#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #SetCantikShaklee #espshaklee #promoshaklee #shakleehargaahli #shakleehargastudent #PingganTakRetakNasiTakDingin #shaklee #sethamilshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #vitamineshaklee #sayajualmurahshaklee #shakleepromo

MERDEKA SPECIAL START NOW!
---------------------------- .
.

Wowwww!!! Apakah ini?? Tak pernah lagi saya buat special BEST macam nie. So, sempena Sukan sea KL 2017, Hari Merdeka dan Hari Gaji,Bulan Befday saya nak buat MERDEKA SPECIAL untuk SEMUA produk SHAKLEE bermula HARI INI sehingga 31 OGOS.
.
.
. 😍😍😍 Apa yang best dengan MERDEKA SPECIAL?
. • Harga super duper berbaloi bersama Exclusive Consultation & bonus TIPS
• Ada sesuatu yang menarik menanti anda dengan Setiap Pembelian. 😱😱 Wahhhhhh, ini betul-betul BEST. Mana yang dah survey supplement Shaklee tapi ada yang kata tak cukup budget, inlah masanya untuk awak-awak grab sempena MERDEKA SPECIAL. .
. ☺☺ Apa tunggu lagi???
.
.

Jom whatsapp saya sekarang untuk Grab MERDEKA SPECIAL nie.😉😉 Last PROMO pada 31 OGOS taw!!! .
.

Nak senang whatsapp saya terus
01131509141
.
.
#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #SetCantikShaklee #espshaklee #promoshaklee #shakleehargaahli #shakleehargastudent #PingganTakRetakNasiTakDingin #shaklee #sethamilshaklee #vitamincshaklee #setjerawat #vitamineshaklee #sayajualmurahshaklee #shakleepromo

SET HAMIL SHAKLEE
================ Anda HAMIL dan familiar dengan masalah2 ini?? Ibu hamil memerlukan extra nutrisi untuk menampung keperluan bayi dan diri sendiri. Set Hamil dari Shaklee ini melengkapkan segala keperluan ibu hamil untuk kesihatan sepanjang kehamilan yang lebih baik. ✔Vitalea Multivitamin dengan Iron
✔B-Complex
✔Sustained Release Vitamin C
✔Ostematrix
✔Energizing Soy Protein
✔Omega Guard

Lain-lain KHASIAT set ini adalah: - Mengurangkan kelesuan/cepat letih ketika hamil.
- Mengurangkan alahan.
- Mencegah strech mark dengan pengambilan Vitamin C dan ESP.
- Mencegah kulit kusam dan kulit gelap di pelipat tubuh.
- Emosi lebih stabil.
- Menguatkan sistem imun bakal ibu dan bayi yang dikandung.
- Mencegah komplikasi kehamilan (kencing manis, darah rendah, kencing kotor etc.
- Menyokong perkembangan kesihatan dan otak bayi.

Wawa 01131509141
.
.

#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #sethamilshaklee #sethamil #Pregnancy #MomTobe #vitalea #vitaleashaklee #bcomplex #vitamincshaklee #omegaguardshaklee #ostematrix #promoshaklee

OSTEMATRIX TEMAN BAIK

Kalau nak tau, Ostematrix ni antara item hot di kalangan ibu hamil dan ibu berpantang tau. .
Mana yang kaki selalu lenguh selalu cramp memang sesuai sangat ambik Ostematrix ni.
.
Meh nak cerita apa yang best sangat Ostematrix Shaklee sampai ramai cari nak buat bff 😂
.
1. 4 biji per serving menyediakan 1000mg keperluan kalsium tubuh. .
2. Mengandungi gabungan kalsium karbonat, kalsium sitrat dan kalsium sitrat malet disamping magnesium dan vitamin D yang mana ia tidak menyebabkan kita sembelit dan lebih selamat dari risiko batu karang.
.
3. Kombinasi kalsium dengan Magnesium dan Vitamin D adalah penting kerana ia merangsang kesan penyerapan kalsium yang lebih tinggi oleh tubuh.
.
4. Sangat sesuai untuk anda yang mempunyai alahan dengan produk tenusu atau CMA (Cow Milk Allergy). Macam sesiapa yang tak minum susu ni 😷 memang wajib lah ambik. .
Atau dengan kata lain hanya perlu ambil 4 biji tablet Ostematrix Shaklee sehari bagi menggantikan beberapa gelas susu! .
Berminat???wassap Wawa
01131509141 .
.
.
.

#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #sethamilshaklee #sethamil #Pregnancy #MomTobe #vitalea #vitaleashaklee #bcomplex #vitamincshaklee #omegaguardshaklee #ostematrix #promoshaklee

SET HAMIL SAYA
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ESP 850 gram
👶Membekalkan protein untuk membina sel, tisum enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
👶Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
👶Memgurangkan risiko janin menjadi cacat
👶Membantu penghasilan susu badan

VITALEA 120 biji
👶Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
👶Wajah tidak kelihatan pucat 👶Memberikan tenaga segera kepada ibu

Vitamin B Complex 120 biji
👶Membantu mengawal stress
👶Mengelakkan pigmentasi pada kulit
👶Membantu penghasilan sel darah merah
👶Mengelak risiko kecacatan tulang belakang janin ~ spina bifida

Vitamin C 180 tablet
👶Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
👶Membantu penyerapan zat besi bagi menaikkan paras HB
👶Meningkatkan pertahanan tubuh terhadap jangkitan

Omega Guard 90biji
👶Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
👶Membantu mengawal stress pada ibu
👶Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.

Ostematrik 120 biji
👶Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
👶Mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan
👶Mengelakkan sembelit. Senang membuang dan lawas
👶Menstabilkan denyutan jantung

offer dr sy...
LESS PRICE

Talian hot
011-31509141
.
.

#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #sethamilshaklee #sethamil #Pregnancy #MomTobe #vitalea #vitaleashaklee #bcomplex #vitamincshaklee #omegaguardshaklee #ostematrix #promoshaklee

SET HAMIL SHAKLEE
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ESP 850 gram
👶Membekalkan protein untuk membina sel, tisum enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
👶Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
👶Memgurangkan risiko janin menjadi cacat
👶Membantu penghasilan susu badan

VITALEA 120 biji
👶Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
👶Wajah tidak kelihatan pucat 👶Memberikan tenaga segera kepada ibu

Vitamin B Complex 120 biji
👶Membantu mengawal stress
👶Mengelakkan pigmentasi pada kulit
👶Membantu penghasilan sel darah merah
👶Mengelak risiko kecacatan tulang belakang janin ~ spina bifida

Vitamin C 180 tablet
👶Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
👶Membantu penyerapan zat besi bagi menaikkan paras HB
👶Meningkatkan pertahanan tubuh terhadap jangkitan

Omega Guard 90biji
👶Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
👶Membantu mengawal stress pada ibu
👶Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.

Ostematrik 120 biji
👶Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
👶Mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan
👶Mengelakkan sembelit. Senang membuang dan lawas
👶Menstabilkan denyutan jantung

offer dr sy...
LESS PRICE

Talian hot
011-31509141
.
.

#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #sethamilshaklee #sethamil #Pregnancy #MomTobe #vitalea #vitaleashaklee #bcomplex #vitamincshaklee #omegaguardshaklee #ostematrix #promoshaklee

SET HAMIL SHAKLEE
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ESP 850 gram
👶Membekalkan protein untuk membina sel, tisum enzim dan otot ibu dan baby dalam kandungan.
👶Membantu penyerapan zat dan nutrien dari makanan
👶Memgurangkan risiko janin menjadi cacat
👶Membantu penghasilan susu badan

VITALEA 120 biji
👶Membekalkan zat besi untuk penghasilan darah yang cukup. Elakkan pitam dan anemia (kekurangan sel darah merah)
👶Wajah tidak kelihatan pucat 👶Memberikan tenaga segera kepada ibu

Vitamin B Complex 120 biji
👶Membantu mengawal stress
👶Mengelakkan pigmentasi pada kulit
👶Membantu penghasilan sel darah merah
👶Mengelak risiko kecacatan tulang belakang janin ~ spina bifida

Vitamin C 180 tablet
👶Membantu bekalkan keperluan vitamin c harian tubuh
👶Membantu penyerapan zat besi bagi menaikkan paras HB
👶Meningkatkan pertahanan tubuh terhadap jangkitan

Omega Guard 90biji
👶Membekalkan DHA untuk perkembangan otak bayi
👶Membantu mengawal stress pada ibu
👶Membantu mengawal berat badan semasa mengandung dengan memecahkan lemak.

Ostematrik 120 biji
👶Membekalkan kalsium untuk membina tulang dan sel bayi
👶Mengelakkan kekejangan otot dan sakit badan
👶Mengelakkan sembelit. Senang membuang dan lawas
👶Menstabilkan denyutan jantung

offer dr sy...
LESS PRICE

Talian hot
011-31509141 .
.

#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #sethamilshaklee #sethamil #Pregnancy #MomTobe #vitalea #vitaleashaklee #bcomplex #vitamincshaklee #omegaguardshaklee #ostematrix #promoshaklee

calcium sangat penting ketika mengandung.. sebabnyaaa masa mengandung tulang rangka baby dah terbentuk. deposit kalsium pada ibu akan diserap keluar. jika "simpanan" kalsium ibu tak cukup maka ibu akan mengalami tanda2 kekurangan kalsium seperti.. kejang, cramp, sembelit, lenguh2 badan, gigi gugur... haaa saya rekemen ibu2 terutama yang ada tanda kurang calsium silaaaa amalkan

OSTEMATRIX. 4 biji ostematrix memberi 1000mg kalsium untuk penuhi nutrisi harian anda. jgn risau ostematrix bukan sekadar kalsium tetapi mempunyai enhancer supaya boleh membantu penyerapan yg lebih baik.

hubungi saya untuk dapatkan kalsium & nutrisi2 perlu ye

Wawa,
01131509141

APA IBU HAMIL PERLU?

Siapa mengandung kat sini tak makan supplements langsung?
Klinik pun tak pegi. Doktor bagi obimin taknak makan. .
Doktor bagi asid folik taknak makan?
Jarang!
Ye jarang ibu mengandung tak ambik suplemen dan tak pegi klinik. .

Paling kurang ibu mengandung mesti ambik asid folik dan obimin yang klinik kesihatan bekalkan. .

Ni antara supplement wajib yang ibu mengandung amalkan:-⤵ ✅Bcomplex with folic acid -
ambik di awal pregnancy terutama pada trimester pertama untuk mengelakkan kecacatan neural pada bayi. . ✅vitalea with iron
Multivitamin diformulasi dengan iron untuk mengawal dan memelihara hemoglobin dalam darah ibu mengandung supaya di tahap yang baik. .

Untuk kesihatan menyeluruh ibu mengandung. . ✅omega guard
minyak ikan terbaik tak hanyir tanpa merkuri. .
Penting untuk perkembangan otak dan mata bayi anda. . ✅ostematrix

Membekalkan kalsium yang cukup untuk ibu mengandung. .

Elakkan cramp dan lenguh lenguh. .

Overall, supplements sangat penting untuk ibu ibu mengandung. .
Ibu sihat!
Anak sihat!

Setuju ? ?😉 01131509141
.
.
#WawaJualShaklee #magneticgroup #ShakleeKL #shakleeDamansara #shakleeSelangor #ShakleeSungaiBuloh #ShakleeEffect #ShakleeOnline #sethamilshaklee #sethamil #Pregnancy #MomTobe #vitalea #vitaleashaklee #bcomplex #vitamincshaklee #omegaguardshaklee #ostematrix #promoshaklee

Most Popular Instagram Hashtags