shaklee.pengedar.sah shaklee.pengedar.sah

2935 posts   21206 followers   5064 followings

Pakar Parut Jerawat Vitamin C  πŸ‘° Stokis Shaklee sejak tahun 2012 🌿 Set kecantikan wajah πŸ“Œ Lulus KKM dan Halal πŸ’°β¬‡ Harga jatuh lantai πŸš€πŸ’¨ Pos setiap hari πŸ‘‡ Testimoni berjaya

http://www.cantiksihatsemulajadi.com/

Allahumma salli `ala muhammadin wa`ala ali muhammad
.
Assalamualaikum. Selamat pagi Jumaat 😊

Adakah awak mencintai pekerjaan awak?
.
Jika ya, maka awak adalah orang yang beruntung, kerana tidak ada yang lebih menyenangkan daripada melakukan pekerjaan yang awak cintai.
.
Nazra
Pakar Shaklee Anda

Assalamualaikum. Selamat pagi 😊
.
Sarapan pagi dah ke? 😊

Elite atau Elit?
Perbezaan ejaan kedua tu tak penting. Yang penting dapat berada dalam group khas sifu @ajimaura 😘
.
Apa yang best?
Sangat best sebab dalam group khas ni sifu Ajim bagi task secara mengejut dan hasil task tu memang memberangsangkan. Seolah-olah IG kita ni bernyawa-nyawa malaikat gitu. Tudia perumpaamaan πŸ˜‚
.
Khabarnya sifu Ajim nak buka batch 3 group ni. Nak join ke?
Mudah je. Follow semua ig sifu Ajim ni tau ‡‡‡‡
@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka instagram advance

SIAPA SUKA MAKAN DURIAN, SILA ANGKAT TANGAN πŸ™‹πŸ™‹
.
Durian memang sedap. Dan berita gembira nya, durian boleh dibuat masker untuk meremajakan kulit πŸ’†
.
Korang sanggup ke buat masker durian?
.
Kalau Nazra, lebih rela makan isi durian tu daripada dibuat masker kat muka. Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Jom minum petang. Lobak merah kaya Vitamin A dan baik untuk kata dan epal tinggi serat bagus untuk penghadaman 😘
.
Apatah algi ditambah dengan ESP Shaklee yang tinggi protein. Mengenyangkan perut 😎
.
Nak cuba?
Whatsapp Nazra
0194320059

Salam Subuh. Marilah menuju kejayaan 😊
.
Nazra
Pakar Shaklee Anda

BONUS SHAKLEE DAH MASUKKKK 😊
.
Alhamdulillah, bonus Shaklee dah masuk untuk bulan ni. 14hb Ogos 2017, lebih awal πŸ˜„πŸ’°
.
Bayangkan kalau anda boleh dapat EXTRA INCOME di tengah bulan begini, apa anda akan buat?
.
πŸ“Bayar kereta? Off cos bole bayar untuk 3-4 bulan
πŸ“Belanja suami dan anak2 stay di hotel 5 bintang? Mesti dorang happy sangat.
πŸ“Belikan anak mainan-mainan yang lama suda dorg teringin? Inilah masanya ibu
πŸ“Bagi mak bapa di kampung? InsyaAllah rezeki bertambah luas
πŸ“Beli henbeg idaman? Dua biji MK boleh beli ni weh
πŸ“Sedekah puas-puas? Itulah sebaiknya
.
Buatlah apa yang kita mau buat. INI ADALAH DUIT EXTRA yang kita akan dapat dengan berShaklee, setiap bulan pun boleh dapat yang penting buat-buat dan buat
.
Student, surirumah, pekerja swasta, kerani gomen dan siapa2 ja ada peluang sama rata. Ko buat, ko dapat πŸ‘»
.
Mau start tu tak susah, kena ada MENTOR yang boleh guide ke jalan yang benar. Dan tak perlu kedai pun. Awak guna je hp smartphone tu, online jew. Sepak rasa malu tu. Malu biar bertempat gittew πŸ‘»
.
Nak buat biz Shaklee?
Hubungi Nazra
Whatsapp 019-4320059
DM @shaklee.pengedar.sah

MUDAHNYA MINUM AIR 😘
.
Kalau nak kulit cantik dan badan sihat, air masak dalam badan pun kena laa jaga tau !!
Jom ikut disiplin tu baru laaa πŸ‘

Assalamualaikum. Selamat pagi 😊
.
Syukur kepada Allah dipertemukan dengan Terapi Instagram oleh sifu @ajimaura @dukunsaka @akademi.insta 😊
.
Pastu di dalam group Ebook Saka Instagram dan menjadi egen penjual. Alhamdulillah banyak hasil positif. Sales daripada IG memberangsangkan πŸ’ͺ
.
Bukan sebarang saka, ini saka Instagram sifu Ajim 😘
.
Nazra
Pakar Shaklee Anda
0194320059

Sayur oh sayur 😡
.
Sayur zaman dulu dah tak sama dengan sayur zaman sekarang. Kenapa?
.
πŸ’ŸTanah pertanian didapati kurang berkualiti. Penggunaan racun perosak,serangga dan penggunaan baja kimia sedikit sebanyak menjejaskan kualiti nutrien dalam sayur tersebut.
πŸ’ŸTubuh badan kita yang setiap hari terdedah dengan pencemaran alam seperti asap kereta, asap kilang, pencemaran radiasi daripada handphone, barangan elektrik dan komputer. Ini penyumbang kepada penghasilan radikal bebas yang boleh merosakkan sel dalam tubuh badan kita dan boleh mengakibatkan penyakit kronik datang menyerang.
πŸ’ŸSeringkali dalam keadaan stress dan tertekan juga penyumbang kepadaΒ  sistem imun badan menjadi rendah.
πŸ’ŸBarangan yang kita guna hari-hari juga banyak mengandungi bahan kimia seperti sabun, barang plastik, pewangi dan sebagainya boleh menyebabkan tubuh badan kita terdedah dengan penyakit. πŸ’ŸCara sayur tu dimasak dan penggunaan bahan perasa juga boleh menyebabkan hilang nutrien yang terkandung di dalam sayur.
.
Cara mudah pada saya untuk membantu tubuh adalah dengan pengambilan multivitamin Vitalea 😊

Assalamualaikum. Selamat pagi 😊
.
Jom minum air detox. Cara nak buat nya pun senang aje 😎
.
Air detox bolehmembantu menghilangkan lemak dan racun dari tubuh badan. Jom cuba buat air detox ala Shaklee berikut ini πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags