shakierabeautyhouse shakierabeautyhouse

3205 posts   5540 followers   5513 followings

Cpgcosmetics💞Candywax💞  Stokis cpg cosmetics Trusted seller 📱SMS/whatapps/tele 0125851240 💄🌹 selling beauty products 100% ORIGINAL 🏨UA0008577-T

http://www.wasap.my/60125851240

Meh rajin-rajinkan diri baca feedback customer Candywax Ni...
Nak habaq mcm mana pun tak tau ler...perasaan hilangkan bulus yg tak seksi tu memang buat diri rasa LEGA, BEBAS... So mai wassap laju-laju..
.
WA 0125851240

Rm35.00
Postage rm8

#candywaxmalaysia #cabutbulu #candywaxbyrheaazuri #waxmalaysia #waxmalaysiamurah #candywaxorganik

Tak perlu membazir lagi!

Wax sendiri di rumah. Cuma lekat dan tarik!

Hasilnya memang terbaik. Satu jar candywax boleh digunakan sehingga berpuluh puluh kali waxing dan tiada tarikh luput!

Berbaloi baloi!

Whatsapp +60125851240
untuk pembelian.

#candywaxmalaysia #candywaxbyrheaazuri #candywax #candywaxorganik #candywaxoriginal #waxmalaysia #cukurbulu #cabutbulu #sayajualkosmetik #sayajual #bazarmalaysia #bazarpaknil

Semua orang dah bertukar kepada Candywax. Anda bila lagi? .
.
Kenapa Candywax?
.
.
Harga Candywax tak masuk akal?? Ye. Sebotol Candywax 450gram hanya RM35 percuma kit waxing yang sangat berkualiti tinggi. .
.
Candywax adalah produk pencabut bulu yang selamat dan berkesan digunakan dan telah diuji dan diperakui oleh Makmal Biotech Technology. .
.
Kandungan Candywax menggunakan 100% bahan organik dan natural yang tidak akan memudaratkan kulit. .
.
Candywax boleh digunakan di semua anggota badan termasuk muka dan private part.
.
.
Candywax tidak menyakitkan malah akan melindungi dan mencerahkan kulit secara alami. .
.
Apa tunggu lagi? Jom tempah sekarang dan berpeluang memenangi hadiah cabutan bertuah yang sangat menarik!! .
.
WA 0125851240

Harga rm35.00
Postage rm8.00 sm rm10ss

#candywaxmalaysia #candywax #waxmalaysia #candywaxoriginal #candywaxorganik #buangbulumurah #buangbulu #sayajual #sayajualmurah #neelofa #mentormilenia2017 #mencintaimumrphotographer #gojes #bazarmalaysia #bazarpaknil #igshop #igonlineshop #idriskhan #pinggantakretaknasitakdingin #dramasangat

Lipstic cpg.. Tektur yang ringan dan tahan lama. Ada 5 warna.
Whatapps 0125851240

Kak sha dah restok 50 kotakk.. Adoi dari hy nk kenalkan ja tak sangka ramai yang nak order.. Meh baca meh apa tu kopi syma.. RAHSIA BADAN LANGSING MENAWAN DAN KULIT PUTIH GEBU BERSERI.
.
.
Syma White Coffee keluaran Syma Beauty ialah kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional.
.
Antara khasiat yang terkandung di dalam Syma White Coffee ialah :
o Menurunkan berat badan yang berlebihan
o Melambatkan penyerapan gula dalam badan
o Melegakan sistem penghadaman
o Menurunkan paras kolesterol dalam darah
o Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
o Kaya dengan vitamin dan mineral
o Menenangkan badan dan fikiran
o Menghilangkan rasa mengantuk
o Melembap dan mencerahkan kulit
o Melembatkan proses penuaan
o Mengurangkan kedutan di wajah
o Mengurangkan tekanan darah tinggi
o Membaiki tekstur kulit menjadi lebih sekata
o Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
o Menguatkan sistem ketahanan badan

Cara Hidangan.

1. Satu paket untuk secawan (+-150ml)
2. Masukkan air panas dan kacau
3. Simpan ditempat yang sejuk dan kering
. ❤FAST SERVICE
❤READY STOCK!
❤TRUSTED SELLER
❤100% ORIGINAL

CARA ORDER 📲 WHATSAPP +60125851240
.
#SymaWhiteCoffe #SymaWhiteCoffeeOriginal

KELEBIHAN GLAMROSE FLAWLESS SPRAY -Boleh di gunakan oleh semua peringkat umur.
-Sesuai untuk semua jenis kulit.
-Mempunyai collagen, vitamin c, rose water dan pearl satin powder
- Boleh disembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan pada kulit
-Boleh digunakan seluruh badan
-Mengurangkan kesan penuaan
- Menambah seri pada wajah
- Memberi kesan glowing selepas solekan
- Mengawal minyak pada wajah
- Mengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat
-Kulit wajah lebih lembut dan sekata
- Mengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama
- Mempunyai serbuk mutiara asli. -Menjadikan kulit bertambah seri
-Membantu menjana kolagen
-Membantu memperbaharui kulit baru
-Membantu menyembuhkan jerawat
-Mencegah penuaan sel kulit
-Membantu meningkatkan keanjalan kulit
-Mengurangkan tompok hitam dan perubahan warna pada kulit
-Membaiki kulit rosak akibat sinaran matahari
-Membantu mengurangkan liang-liang pori yang besar
-Mengurangkan garis-garis halus,kedutan dan kulit dari gelimbir

Whatsapp order 0125851240

#glamrose #glamrosehdfoundation #glamroseadvanceskincare #glamroseadvancevitcbooster #longlasting #london #paris #korean #kulitlicin"

The colour is really nice and it's super easy to use! Great for beginners as it makes your eyebrows look natural and not harsh

Nak set kenin cpg ?? Tekan ja link ni 👉🏻http://www.wasap.my/60125851240/naksetkening

#setkeningcpg #setkening #setkeningtanpacukur #Eyebrow #cpg #cpgviral #fbs #stokiskedah #shakirahazizan #viralcpg #trending2017 #neelofa #forbes #mencintaimumrphotographer #gojes #love #skincareroutine #sayajualkosmetik #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #igonlineshop #igshop

The colour is really nice and it's super easy to use! Great for beginners as it makes your eyebrows look natural and not harsh

Nak set kenin cpg ?? Tekan ja link ni 👉🏻http://www.wasap.my/60125851240/naksetkening

#setkeningcpg #setkening #setkeningtanpacukur #Eyebrow #cpg #cpgviral #fbs #stokiskedah #shakirahazizan #viralcpg #trending2017 #neelofa #forbes #mencintaimumrphotographer #gojes #love #skincareroutine #sayajualkosmetik #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #igonlineshop #igshop

The colour is really nice and it's super easy to use! Great for beginners as it makes your eyebrows look natural and not harsh

Nak set kenin cpg ?? Tekan ja link ni 👉🏻http://www.wasap.my/60125851240/naksetkening

#setkeningcpg #setkening #setkeningtanpacukur #Eyebrow #cpg #cpgviral #fbs #stokiskedah #shakirahazizan #viralcpg #trending2017 #neelofa #forbes #mencintaimumrphotographer #gojes #love #skincareroutine #sayajualkosmetik #sayajualmurah #sayajual #bazarpaknil #igonlineshop #igshop

Hai gojes... Jangan lupa minum kopi syma gebu ya pagi ni.. Ksha memang tak tinggal dah😂😂.. Rugi la satg lambat nak nampak kesan. Stok tinggal kt opis punya takut lupaa... Dari dok p minum teh tarik ka teh aih ka pagi2 tukaq la minum kopi syma gebu ni.. Kos rm1.50 ka utk 1sachet tak kan tak mampu kan.. Paling best satg pas minum kalut cari toilet la. 🚽🚽 #SymaWhiteCoffeeOriginal #symawhitecoffee #sayajualkosmetik #sayajual #bazarmalaysia #bazarpaknil #skincare #neelofa #wardaerina #natural #love #coffee #kopisymabeauty

* ASSALAMULAIKUM * YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHIM

KauAmpunilah Dosa- Dosa Kami Ibu Bapa kami Ahli keluarga kami
Sahabat-sahabat kami dan Lindungi lah kami Serta jauh kan kami Dari sifat sifat terkeji DAN Dekat kan lah kami Dengan sifat sifat terpuji
dan jauh kan kami dari azab api neraka DAN
permudah kan urusan kami di dunia dan akhirat kelak ya rabbal alamin rabbana atinna fitdunya hassanah wafir aa hirroti hasannah wakin na azabbannar ya rahman yg rahim Aamiin... #shakirahazizan

ANTARA KEBAIKKAN SYMA WHITE COFFEE :- 1. Menurunkan berat badan berlebihan
2. Melambatkan penyerapan gula dalam badan
3. Melegakan sistem penghadaman
4. Menurukan paras kolestrol dalam darah
5. Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
6. kaya dengan vitamin dan mineral
7. Menenaangkan badan dan fikiran
8. Menghilangkan rasa mengantuk
9. Melembap dan mencerahkan kulit
10. Melambatkan proses penuaan
11. Mengurangkan kedutan di wajah
12. Mengurangkan tekanan darah tinggi
13. Membaikki tekstur kulit menjadi lebih sekata
14. Memulihkan kulit berparut dan berjerawat
15. Menguatkan sistem ketahanan badan

CARA HIDANGAN SYMA WHITE COFFEE :-
Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkan air panas dan kacau
Siap!!!
Boleh minum bila-bila masa selepas makan.. Lepas breakfast boleh, lepas lunch boleh.
1 hari 1 sachet

#symawhitecoffee

Most Popular Instagram Hashtags