[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shakhalid80 shakhalid80

6565 posts   2813 followers   1333 followings

Sha Khalid  Dream Chaser Believe in yourself. Shoot for the highest star. Your Premium Beautiful adviser since 2010 πŸ“²011-37758674 πŸ‘‡πŸ» Read about my journey

http://www.shakhalid.com/

Assalamualaikum & morning.
.
Jangan lupa breakfast uols. Yang paling penting jangan minum teh tarik mamak kay tapi minumlaaa Min Cha teh tarik sihat tanpa gula putih πŸ˜„πŸ˜
.
#mincha

Jommm kita ber 'Min Cha' β˜•οΈ
.
#mincha
#minchaxfazura
#tehtarik

Alhamdulillah sebelum balik sempat luangkan masa jumpa kak Siti Norridah Samsuri dan kak Jalilah Badarin. Deliver hot products sambil sembang bisnes, kongsi idea dan tunjuk cara dan peluang untuk dapat income lebih lagi dari bisnes.
.
Terima kasih kakaks turun ke BP dari Kulai. Semoga ilmu dan apa yang Sha share harini memberi manfaat kepada bisnes. InshaAllah lepasni kita jumpa di Centre MMG pulak ye πŸ˜πŸ’–
.
#BusinessStyleMMG
#MMGgroup
#shakhalid

Only in Labis gethu 😱😝 #bilabalikkampung
#jakunsat

Cerita siang tadi. Alhamdulillah cuti Chinese New Year well spent. .
Dari tengah hari sampai petang kami bercerita..dari hal zaman sekolah, family dan bisnes. Selepas 20 tahun tak jumpa Alhamdulillah berjumpa asbab berbisnes sekali. InshaAllah lepas ni selalu kita jumpa, jumpa di centre MMG pula ye 😊
.
Syukur dapat berkongsi peluang bisnes dengan Ira, Alhamdulillah fresh Sales Manager dari Mersing ni. Orang2 Mersing dan Rompin boleh follow FB Noor Anirah tau kalo nak dapatkan hot products dan nak buat side income 😍
.
#BusinessStyleMMG
#MMGgroup
#shakhalid

Lunch time tadi dengan kak Rabaayah Daud. Lama tak jumpa, so ambil peluang sembang2 sambil deliver barang yang diorder. .
Akak ni salah seorang usahawan pengguna tau, semua products SHOM dia guna πŸ’œ
.
#BusinessStyleMMG
#MMGgroup
#shakhalid

You have the right to thrive, shine & succeed!
.
#qotd
#shakhalid

Tak pernah kenal pun Ara Johari ni.. Tetiba ada orang cakap muka kami sama 😍. Mungkin dia salah sorang dari 7 orang kembar iols la ni πŸ˜…

Seronok bila berjumpa..dapat sedut aura positif dan semangat masing-masing. Inilah semangat We Are ONE dalam MMG 😍😘
.
#BusinessStyleMMG
#MMGgroup
#shakhalid

Teman kak Ija Abd Ghaffar shopping harini di centre MMG sebelum cuti CNY. Kita pun tumpang shopping sekali untuk partner2 ku di Johor πŸ’΄πŸ’°πŸ’³
.
#BusinessStyleMMG
#MMGgroup
#shakhalid
#ProjekHoneyBee

Mulakan hari dengan Min Cha milk tea. Drink like a Celebri-Te πŸ˜πŸ‘©πŸ»β€πŸ’»
.
#mincha
#shakhalid

Eziclean memudahkan kerja mak2 di rumah.. Tayah nak bersila kat bilik ayaq dah if nak sental kolar baju sekolah anak yang berdaki. Sambil berdiri pon boleh setel.. Sap sap soii je gitew hehe
.
#eziclean
#BusinessStyleMMG
#MMGgroup
#shakhalid
#testimonieziclean

Most Popular Instagram Hashtags