shakhalid80 shakhalid80

6,958 posts   3,158 followers   2,545 followings

𝓒𝓱π“ͺ π“šπ“±π“ͺ𝓡𝓲𝓭  Dream Chaser Believe in yourself. Shoot for the highest star. Your Premium Beautiful adviser since 2010 πŸ‘‡Read about my journey www.shakhalid.com

Business appointment with Tia & Mahes. Both of them doing this business as part timer like I was before.
.
Bisnes ni ramai yang bermula dengan part time untuk dapatkan 2 gaji sebulan. Sebab sekarang most of the time orang pakai smart phone πŸ“² so sambil-sambil kat office pun boleh buat income πŸ’•
.
#incomekedua
#ModalRM47
#BusinessStyleMMG
#shakhalid

Terung belado sesedap Wong Solo 😜 dan singgang sotong hitam resepi dari @masakwithpassion ..nyumm sangat lunch today. Alhamdulillah πŸ˜‹
.
#shacook
#shakhalid

Bangunnnnn tu Fazura dah call suruh minum Min Cha Teh Tarik β˜•οΈπŸ˜
.
#mincha
#tehtarik
#shakhalid

Sabar & solat πŸ’•
.
#pointtoponder

Corset Abang Sayang nama diberi
Untuk dipakai kepada customer pilihan hati
.
Pantun 2 kerat gitchuu 😍
.
Alhamdulillah kakak ni tak sabaq dah nak pakai corset Premium Beautiful setelah habisnya Syawal harini. So, esok dia boleh start all out men’back to shape’kan badan πŸ’ƒπŸ»πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ
.
www.shakhalid.com
.
#BusinessStyleMMG
#PremiumBeautifulExpert
#shakhalid
#ProjekRM1000sehari

May Allah bless us on this special day πŸ’•
.
#jumaatbarakah
#tawakkal

Dah deliver handbag now bergelut dalam jem plak (tak la gelut sangat πŸ˜†)
.
Bila buat bisnes dengan full heart inshaAllah jem pun ok sajee..Alhamdulillah syukur 😘😘
.
#subhanallah
#cantikawan

Megan Handbag di dalam paper bag Infinence ittew πŸ‘œ Alhamdulillah
.
#infinencehandbag
#shakhalid
#infinencexfazura

Megan black handbag for my lovely customer 😘
.
#shakhalid
#infinencexfazura
#infinencehandbag

Hanya diri kita yang tahu apa yang kita mampu buat. Just buat yang terbaik untuk diri kita dan our BIG WHY. But don’t forget to love yourself first πŸ’•πŸŽ€
.
#qotd
#shakhalid

Inilah set Premium Beautiful (PB). Ada 3 pieces:-
.
πŸŽ€ Long Bra
πŸŽ€ Waist Nipper/Bengkung
πŸŽ€ Long Girdle/Seluar
.
PB ni bila pakai je badan terus ada shape. The best part about PB ni :-
.
πŸ₯‡Lifetime Warranty Service
πŸ₯ˆ70% untuk kesihatan sebab ada FIR
πŸ₯‰Bukan 1 size for all, sebab untuk pakai korang wajib kena ukur badan dulu
.
Untuk FREE consultation boleh wassap Sha 😘
.
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautiful
#shakhalid
#instantshaping
#corset
#bodyshaper

Dah makan durian confirm fully recharged dak?haha tapi arini hakak posa. Syawal dah di penghujung ni tinggal sehari je lagi untuk abiskan posa 6. You go girl!
.
#shakhalid
#hantudurian

Most Popular Instagram Hashtags