shahzjaszle shahzjaszle

635 posts   119903 followers   345 followings

Shahrizal Jaszle Jasmin  Actor | Founder of Alana White Vitamin-C

http://instagram.com/alanawhitevitc

#Repost @ninaidrina with @repostapp
・・・
Crispy seaweed ni baru je sampai terus budak ni bukak makan.
Sedaaap dia kata.
Mama dia pun tak merasa lagi dah gi angkut ke hulu ke hilir. Siap bolot sorgΒ² tu. Nasib baik order 2 bekas. πŸ˜…πŸ˜…
Misz Nina tak jual ni tau. Siapa nak gi order dgn @hanis_husna & @shahzjaszle .

Jap lagi nak layan #laraaisyah sambil kunyah crispy seaweed ni.

#Repost @hanis_husna with @repostapp
・・・
Izinkan aku menebus dosa. Malam ini. Hanya di TV9, now #izinkanakumenebusdosa

#Repost @abuhafiz23 with @repostapp
・・・
Yummy crispy seaweed by @hanis_husna & @shahzjaszle . One is definitely not enough πŸ˜‚

Congratulations #amin&farah wish both of u till jannah

SYUKUR ALHAMDULILLAH SELAMAT BERSALIN

#Repost @maiunniey with @repostapp
・・・
Layan cerita korea sambil makan crispy seaweed by @hanis_husna @shahzjaszle ..tq akak husna..sedap makan time hujan2 ni..hehe 😘😘
#hujan
#perutmintadiisi πŸ˜‚

#Repost @irmamuzaid with @repostapp
・・・
Seriously mmg sedap n best Crispy seaweed ni.. Dr td dok kunyah2 n jd kudap kudapan malam!! Ssh nau nk berenti πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜€πŸ˜‹πŸ’‹β€ so sesiapa yg nk order.. Bley terus DM @hanis_husna or @shahzjaszle

#Repost @anissuhailasuhaimi with @repostapp
・・・
Paling Win Bila Layan Hindustan Sambil Makan.Nikmat NokπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
#rainbowcalit #crispyseaweed

Hi assalamualaikum! Hehe anyone yang nak place order for Crispy Seaweed Homemade boleh DM I k? Any inquiries just direct message I or my wife @hanis_husna . InsyaAllah I reply. Hee thank you :)

Karaoke sesshh w team #laraaishah