shahthrgegar shahthrgegar

3099 posts   10196 followers   369 followings

Shah Muhammad  🌟Radio AnnouncerTHR Gegar 🌟Voice Over Talent 🌟Emcee & Penglipur Lara 🌟Ambassador TEA HI-TOP 💌Emel : shahkeyz@yahoo.com ☎013.3523557↔YAN

#Repost @thrgegar

Jom sertai Kuiz menarik untuk lihat penyampai mana yang sama padan dengan korang. Jom ke website THR Gegar untuk sertai kuiz menarik ini!
http://gegar.thr.fm/khas/buzzfeed-quiz-di-thr-gegar
#BuzzfeedQuizTHRGegar

Esok kami turun yeyayyy

#Repost @thrgegar
Tahniah untuk pendengar yang terpilih untuk Jong Kita Makey di Kelantan!

1) Siti Nur Syazreena Muhammad Sabri
2) Raj Yah Raj Mohamed

Tinggal lagi satu hari kami akan bergerak ke lokasi pertama iaitu Kelantan dan @shahthrgegar serta @anna.aljuffrey katanya dah tak sabar ni nak makan masakan 2 peserta bertuah ni! Jumpa anda di sana!

Alhamdullilah disini aku lagi malam ni lorong gelap membawa cahaya...Letih hanya di Dunia..Aminnn

Hehehehe...ingat senang nak oder no phone emma maembong...Sekali cina dah angkat hehehehe....
#tekenaden #gurauan #hahaha

#Repost @thrgegar
Tudiaa lain macam studio pagi ni Ada Emma.. #CeriaPagiTHRgegar

Orang ganu mix korea ni...walaupun awk jauh di korea tapi awak tetap dihati saya.....
Nak tahu @Emmamaembong suka makan apa di ganu jom layan ceriapagi..

Belum try belum tahu

#Repost @thrgegar
Pehhh bukan setakat boleh jadi penyampai radio, @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey pun pandai menyanyi tau. Dengar cerita mereka ni bakal ada single sendiri tak lama lagi dan minggu ini, Shah dan Anna bagi peluang untuk semua pendengar untuk reka lirik lagu buat mereka tau! Kalau ada lirik baik punya korang nak bagi dekat @shahthrgegar dan @anna.aljuffrey, boleh tinggalkan komen di Instagram dan juga Facebook okay!

Bersama Lembaga Pengarah Levida.my di Event Fast Cyberpreneur YAMM...Satu program Komprehensif dalam membabtu usahawan online...
MOGA berjalan dengan lancar..

Nantikan GemaGegarvaganza!!!@thrgegar Merupakan Radio Rasmi untuk GemaGegarvaganza musim ini...Wowwwwww... #GemaGegarVaganza

#Repost @thrgegar

Lagi berapa hari lagi kami akan bergerak ke lokasi pertama dulu pada 31 Mac ini! Korangg masing sempat lagi untuk daftarkan diri dalam peraduan ini tauu. Cara nak daftarkan diri, klik link pada bio kami. Jong Kita Makey ini dibawakan oleh Dnars..

Hari ni balik2 try jadi Chef..menu simple tapi baik untuk perut aku hehehe...wife pun terpaksa la makan menu aku ni... Menu utama :
Selmon perap
Brown Rice...
Brokoli
Buah-buahan
#akuchef
#dietmenu

Terlepas Ceria pagi pagi jomm layan...
#ceriapagithrgegar

Most Popular Instagram Hashtags