shahrol_shiro shahrol_shiro

1,928 posts   1,212,684 followers   1,274 followings

Shahrol Azizie Azmi  017- 7665156 Duta Rasmi @zerohealthcare Director @bushido_production

Media sosial adalah tempat kita berpura-pura..๐Ÿšฌ #KroniShiro #Shiro #OtakJanganLoading

ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุงู„ู„ู‘ูŽู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู‡ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู {1} ุงู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ูŽู‡ู ุฑูŽุจู‘ู ุงู„ู’ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู†ูŽ {2} ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู…ู {3} ู…ูŽุงู„ููƒู ูŠูŽูˆู’ู…ู ุงู„ุฏู‘ููŠู†ู {4} ุฅููŠู‘ูŽุงูƒูŽ ู†ูŽุนู’ุจูุฏู ูˆูŽุฅููŠู‘ูŽุงูƒูŽ ู†ูŽุณู’ุชูŽุนููŠู†ู {5} ุงู‡ู’ุฏูู†ูŽุง ุงู„ุตู‘ูุฑูŽุงุทูŽ ุงู„ู’ู…ูุณู’ุชูŽู‚ููŠู…ูŽ {6} ุตูุฑูŽุงุทูŽ ุงู„ู‘ูŽุฐููŠู†ูŽ ุฃูŽู†ู’ุนูŽู…ู’ุชูŽ ุนูŽู„ูŽูŠู’ู‡ูู…ู’ ุบูŽูŠู’ุฑู ุงู„ู’ู…ูŽุบู’ุถููˆุจู ุนูŽู„ูŽูŠู’ู‡ูู…ู’ ูˆูŽู„ุงูŽุงู„ุถู‘ูŽุขู„ู‘ููŠู†ูŽ {7}

Semoga rohnya ditempatkan dikalangan golongan orang2 yg beriman..Aminnn...

Pergilah mengelilingi dunia dan carilah harta yang paling bernilai tetapi aku telah menemukannya disini iaitu KELUARGA..Terima kasih atas masa yg tidak ternilai yg kalian telah berikan bersama hari keuarga "Legasi Hj Hussein"..Semoga silaturrahim ini akan terus erat dari generasi ke generasi dengan izin Allah swt..๐Ÿ˜Š #FamilyDayHjHussein #Kazen #LoveNharmony

Tahniah pasukan Malaysia..Tidak kira menang atau kalah kalian telah lakukan yg ter hebat malam itu..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘Syabas... #Malaysia #HarimauMalaya #AffSuzukiCup2018

Diberi kesempatan singgah di opis tuan KSU KPKT Dato' Sri Haji Mohammad Bin Mentek..Sekali pandang nampak macam 3 orang delegasi Korea ngah berborak kan..Mungkin sebab muka kami tak berminyak kot๐Ÿคฃ .. Semoga segala hasrat yg dinyatakan dapat dipermudahkan segala perlaksanaannya..๐Ÿ˜Š #KroniShiro #Shiro #KPKT #OtakJanganLoading

Mereka bukan Bangsa Final๐Ÿ˜Ž..Team Pagi Suria bersama @animezatirizki dan @ainasuzaily ๐Ÿšฌ #TeamPagiSuria #Suriafm

Siapa yang azam tahun baru nak kurus dan sihat boleh lah beli produk dari @zerohealthcare . Jangan lupa sempenan 12/12 ni ada tawaran yang tidak masuk akal daripada ZeroHealthCare.

Jangan kerana nak simpan duit keluarga anda menderita pelbagai penyakit

TREADMIL #ZT2000 MODEL!

Home Use Treadmill untuk seisi keluarga. Semua akan jadi sihat dan berjaya apabila badan cergas. #1 RAKYAT MALAYSIA

Sempena viral #1212 kami adakan promosi kepada anda. Dengan jaminan 3 TAHUN WARRANTY, FREE ONLINE COACHING, FREE MYSTERY GIFT.
Untuk batch kali ini kami perlukan 10 orang terpilih untuk kami guide & bantu anda NAK KURUS DALAM 30 HARI. Confirm kurus. Bestkan?

Harga Asal RM2999

Harga 12.12 hanya RM1XXX

Sila whatspp segera 018-3789822 kerana ini adalah limited unit.

Para Badut hilang.....
terhilang cerita
pentas pun terkedu
di dalam persembahan
berjudul, "Ke arah Mana...?" Ke Arah aku????..
Aku ada arah aku..Jangan tiru arah aku kerna arah aku kerna kau sendiri tidak tahu arah yang aku tuju..
Jadi buatlah arah mu sendiri..๐Ÿšฌ Terima kasih Abg Sani Sudin kerna memberikan catatan di Dalam Dalam di RTM 14/3/2017
#KroniShiro #Shiro #OtakJanganLoading

Hai Orang Kluang. Korang dah pernah rasa Ayam Viral Spicy, Blackpaper and Butter dari @aenhjmokmin ..?? Kalau belum korang boleh cuba di Lorong 6 Jalan Dahlia. Apa lagi, jom kita support perniagaan orang-orang KluangโœŒ๐Ÿป.
#AyamViral
#SistersChickenWing
#SpicyBlackpaperButter

Iskandar layan game dulu ayah buat keje jap ea..Tq @jozlynnhanania menjebakkan aku game ni๐Ÿ˜‚ .. #KroniShiro #Shiro #OtakJanganLoading

"Menjadi baik itu mudah, dengan hanya diam maka yang tampak adalah Kebaikan..Yang sulit adalah menjadi bermanfaat karena itu perlukan PERJUANGAN" #KroniShiro #Shiro #OtakJanganLoading @kroni_shiro @costuraclothinc

Ijoy mana pandai bawak motor y suku ni jadi ijoy perah je la๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ..Kejadian sebenarnya aku terlepas clutch..Dah la jatuh kena wrestling..ko memang badigol soot la jak..๐Ÿ˜กSiapa pernah bawak motor langgar tembok kita geng๐Ÿ’ชMaafkan aku dak2 y suku Malaysia tapi moto tu memang piawwww...Tq owner motor my brother Kamil Kluang ..Teruskan perpaduan dua tayar๐Ÿ˜Ž #Ysuku #KroniShiro #Shiro

Most Popular Instagram Hashtags