shahilaamzah shahilaamzah

3335 posts   2113920 followers   157 followings

씰라茜拉shila amzah🇲🇾  ❤Any enquiry please do contact: Shilala.hk@Gmail.com Singer,Founder of @sa.shilaamzah 👫Mh My mandarin album #myjourney is now available on iTunes

https://itun.es/my/PybHhb

Goodnight❤

Seronok shoot dengan dengan maksu sha @datosrisalmahismail @datoserivida and kak @fashasandha
Wanita berjaya!
I'm proud of DSV sebab pecah chinese market,it's not easy but I know you can do it ❤
#girlpower
@sa.shilaamzah

@sa.shilaamzah #SArayaCollection Shoot untuk mood republik #kLrayaFest

Makan lagi kat sini sebelum balik
😍 ada macam student tak ?

Aaaa selamat sianggg..
#sambilmenggeliat 🌈

Muka terkejut dapat bunga,setelah perjalanan dari 8am hingga sekarang baru sampai hotel di shandong china..
Perjalanan yang sangat memenatkan namun..saya tidak sabar untuk berjumpa dengan peminat esok ❤ goodnight !

Bila mommy takde kat malaysia awak jangan nakal2 ya @ichaanisa4 😊

It feels like reunion really 😍
Semoga kita dapat cadangan dan pengisian yang bernas sejajar dengan #tn50 ...
Civilization kena start dipupuk dari rumah..compulsory kan bahasa mandarin di sekolah2.. Syukur Alhamdulillah, Dengan izin ALLAH - Saya BERJAYA berada pada tahap ini dipersada muzik antarabangsa . Namun setinggi mana pun saya mendaki, di negara mana pun saya tinggal ,saya tetap bersyukur dan berbangga menjadi rakyat MALAYSIA.
KEJAYAAN tidak terjadi sehari semalam; ia tumbuh dan berkembang pada Setiap hari. Harga yang perlu di bayar untuk Sebuah KEJAYAAN amat besar .
Sungguh pun saya telah di FITNAH - konsert saya ditaja oleh syarikat judi no 1 negara, di boikot oleh beberapa pihak media di negara sendiri .. This is indeed the saddest part in my life,throughout my 17 years music career journey.
Namun ia Tidak akan melemahkan semangat saya untuk terus menjulang nama Malaysia pada tahap yang lebih tinggi.
Kami memilih untuk MENGGUNAKAN music sebagai platform untuk menghiburkan masyarakat,
menggunakan music untuk menyatukan pelbagai kaum,
menggunakan music untuk menanam rasa Cinta dan Hormat sesama manusia dan
menggunakan music untuk Melahirkan rasa CINTA kepada Negara . Terima Kasih Malaysiaku .

I'm so proud to be Malaysian❤
We don't have to be good to start, but we need to START to be good 🙌

Make up cantik dari fans yang dah jadi kawan since 16years ago..hehehe @jarijemarimunirahasan😍 dari kak anas sekolah menengah til dah beranak !😅

Tempe sambal by me😍 #anakjawa

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags