shahilaamzah shahilaamzah

3506 posts   2157093 followers   164 followings

씰라茜拉shila amzah🇲🇾  ❤Any enquiry please do contact: Shilala.hk@Gmail.com Singer,Founder of @sa.shilaamzah #HidayahMu on youtube and ITUNES ⬇⬇⬇⬇

https://itun.es/my/webGkb

It's a perfect cuddling weather 💕
Tuesday, 25 july 2017 , 17.39.11 BTS

rinduuuuuuuuu

Alhamdulillah it went well , thank you Prof Madya Nur Azura from UKMSC for treating my mom❤
Thank you to all the wishes and doa 🌸

Assalammualaikum, Mak @mamazie68 akan menjalani operation buang cyst esok tengahari 😢

Mohon doakan segala urusan dipermudahkan. In Shaa Allah. Terima kasih ❤

Dah masuk kapal pun delayed lagi..macam nak nangis..
Dah la lapar..helpppppp

Goodnight !❤

I miss you baby @ichaanisa4

Alhamdulillah for today !❤
Thanks zura for the super last minute dress @azuracouture because I totally forgot about the event hahahaha 😅
And of course my kakak sayang @nfizaris make up letops💕

Good morning ❤
Buffet dia okayyyy la..
Takleh lawan buffet kat malaysia hahaha
Sini kena eat healthy sebab taknak termakan cik Bab🐷 hahahahhaa @nfizaris

Good morning ,saya belum tidur 😢

Happy birthday baby sayang @ichaanisa4 ,sorry mommy had to scold you sometimes..
Mommy nak icha jadi anak yang baik..anak yang hormat parents...sometimes icha degil but I'll still love you..
Sometimes icha tendang mommy in your sleep ( sakit tau,kat kepala pulak tu)😅, mommy loves you so much! I had to go back to china tonight 😢I'm sorry baby,nanti mommy beli jajan ya !
P.s: ni kejadian smlm di set wanita hari ini, she wants to speak to me..tapi kitorg suruh dia whisper,maklum lah tengah LIVE..tu yang mencebik..but usually mommy buat dunno je bila dia mencebik sebab dia akan okay sendiri..mommy tak amalkan memujuk utk benda tak perlu..some say, saya seorang yang garang..but tbh,saya seorang yang tegas ❤

Most Popular Instagram Hashtags