shahidadherbs shahidadherbs

2,648 posts   1,336,290 followers   225 followings

Nur Shahida Mohd Rashid  Executive Director D’Herbs Holdings M Sdn Bhd @sugeh.resort @dpinanglaris @palacealiffsyukri @aliff_syukri . Youtube Channel : TV Terlajak Laris

geram betul la dgn kawan saya ni...asyik ajak makan sedap2 je...saya pula mmg pantang diajak.....sbb diet tu hanya di mulut tapi tidak siperut...ala lagi berjemaah la kita order makanan......hari ni kita makan sate dan burger special....mmg sedap 👍👍👍....akk x boleh move on...hari ni nak pergi lagi.....kenapa sedap2 sangat makanan kat @romahmakanterlajaklaris @romahmakanterlajaklaris ni😩😩😩

Kami Geng Citer Hindustan + Korea 😍😍🤭
.
Sebenarnya nak share sesuatu tapi x ada kaitan dgn gambar........
.
Bila kita solat kat masjid kan kita akan dgr mcm2 bacaan dari imam masjid biaasanya bertukar2 ikut giliran.....tapi kan mesti ada satu imam masjid favourite korang kan yg bila dia baca je surah terus mcm teringat indahnya syurga Allah tu.....terus teringat Ya Allah berilah aku gambaran indahnya syurga supaya aku tidak terkesan dgn dugaan dunia yg bersilih ganti😭😭

bibik ni suka tanya kat saya mcm mana pump susu kalau baju cantik2 ni.........
.
Saya bgtau la sekarang ni baju banyak yg nursing Friendly......senang je x payah nak selak dari bawah....selalu saya beli kat @zoffya.co @zoffya.co zaman sekarang ni selak dari tepi je...kagum dia kata kat kampung bibik x ada yg mcm ni.......😅
.
swipe sebelah kalau mommy2 yg cari baju cmm ni utk tgk baju full

Hari tu dekat Insta Story saya ada cari 20 orang nak ada masalah muka jeragat ke jerawat ke berbelak dan sebagainya utk saya rawat secara percuma....
.
Alhamdulillah hari ni saya dah jumpa kesemua 20 testimoni yg ada masalah muka...masing2 dah lama ada masalah dan pernah kena ejek,hina sampai yg menangis pun ada...
.
Insya Allah produk dah diedarkan secara percuma selama temph rawatan sampai muka mereka elok cantik gebu.....tunggu nanti dah cantik muka mereka saya bgtau produk apa sbb produk ni masih dalam proses R&D....sebelum kita keluar kita mesti bg orang cuba sbb kita bukan produk timbang kilo ya....jadi tunggu hasil dia nanti ok....nanti kan perubahan besar dalam hidup mereka yg dah puas menaggung cercaan..

mulut tu mulut awak tu...nak kena ikat dgn getah ke? 🤭🤭 @yusoffalqardawi

caption please....x dak idea dah 😅

kalau mak2 ni dia mesti ada lagu utk anak2 dia...lagu2 yg reka sendiri la walaupun x berapa nak sedap...haha saya banyak lagu ciptaan sendiri salah satu nya dalam video ni.....
.
Tapi percayalah walaupun x sedap atau sumbang pun nyanyian kita anak2 mesti suka dan terhibur.... mcm @yusoffalqardawi terhibur ni bukan main gelak dia.....

Apa ni pagi2 nak teeliuq kat pulut mangga.....nak kata mengandung baru lepas beranak😅🤭....ni megandung lemak .....perut yg teringin😂...sapa tau ni kat mana?

ni bukan dayang senandung....
.
Nak tahu rutin jaga wajah dan badan harian saya...saya guna Set Pencerahan Muka dan Badan Dherbs ni....ada sabun,krim muka,scrub badan,lotion badan dan masker 5 in 1 .......senang satu set semua ada..
.
Tapi set ni hanya jual di Go Shop sahaja harga asal RM 140 tapi di Go Shop Hanya RM 119 dapat 5 produk dan percuma juga Celak Arab Brown..... jadi dapat 6 barang semuanya
.
Nak dapatkan set ni boleh layari www.goshop.com.my atau boleh hubungi 1800-82-0088 @shopatgoshop @shopatgoshop

kak mel ni kalau bab2 belanja makan dia mmg laju je😅😅...dan2 dia pun tolong angkat..
.
Hari ni kita belanja staff kita makan saya order dari @emmahomemadebakes @emmahomemadebakes ....kenapa saya order dekat dia nak tau sebab sedap...saya x suka western food tapi makanan ni ialah versi western yg mmg masuk dgn tekak melayu.....bukan nak promote tapi sbb mmg sedap ..... sampai staff x cukup nak tambah lagi.....packaging dia pun kemas dan bersih...rugi kalau x cuba...
.
tq @emmahomemadebakes servis cepat,sedap dan bersih....nanti kita order lagi tau....... #nibukanreviewbayar #reviewikhlas #reviewikhlashati

ready for Gegar Vaganza...
.
Make up : @ramzamode
Hijap Pin : @nazrai_hijabpin
Dress : @syafieq_ayman

Pink Polkadot....ok tak ?
ready for Gegar Vaganza...
.
Make up : @ramzamode
Hijap Pin : @nazrai_hijabpin
Dress : @syafieq_ayman

Most Popular Instagram Hashtags