[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shahidadherbs shahidadherbs

2215 posts   900644 followers   242 followings

Nur Shahida Mohd Rashid  Mengejar manusia kita akan lelah. Kejar Tuhan inshaAllah kita takkan rebah.

nak cari ayam halal x menyempat nak siap....tudung selebet nak cepat sarungkan inner je la yg sempat ya.....
Sejuk yg teramat....kalau ikutkan dah hujung2 ni kata2 orang kat sini dah kurang sejuknya sebab bulan 3 dan masuk musim bunga kan...tapi ialah cuaca global sekarang ni makin x menentu....dah x sama mcm dulu....

rindu 2 orang budak bam2 ni....x sabar nak blk ...mama dah beli baju ameena dgn qayyum cantik2 kat sini...1 largage baju korang je😍😅...sorry yg lain sbb baju baby kat sini lawa2....x leh tido kalau x beli terutama baju baby girl....balik nanti kita melaram ok meena.....siaplah nanti mama gayakan..
.
saya shopping kat PRIMARK london kat sini baju budak lawa2 murah2 rasa2 kat malaysia x dapat yg murah2 cenggini...kalau siapa yg pernah pergi tahu lah.....bg saya mana2 tempat saya pergi pun seronok sbb lain tempat lain budaya lain citarasa...jadi bila pergi tempat orang kita dapat merasa cara hidup mereka....ada yg baik ada yg tidak sama juga lah mcm manusia ada baik buruknya..... penilaian orang x sama ada orang yg suka ada yg tidak...
.
Tapi mana2 tempat pun saya pergi x kisahla eropah ke asia ke mana2 lah hati ni tetap rindu nak blk malaysia😍

Pic tahun lepas ni...tahun ni 8 orang semua...dah kena start fikir ni tema tahun ni...over tau puasa pun belum lagi😝..
.
Insya Allah saya bersalin betul2 2 minggu lepas raya...Mudahan dapat puasa penuh mcm pregnant qadejah dulu.....tak larat nak ganti puasa nanti😢
.
Maklumla kaki makan ni bila temgok orang makan terus rasa nak buka puasa😂

Jom tgk badang tgk saya acah2 jadi doktor dalam ni....ok last minute punya kerja walaupun x ada kena mengena tiba2 dapat offer😂😂....
.
Filem ni dah boleh tonton hari ni di pawagam berhampiran...utk hiburan semata2 dan anak2 mesti happy tengok.... Insya Allah happy seisi keluarga @badang_official

Kategori pemenang hidung paling kembang mestilah saya😂😂...dah mula mengembang dah hidung ni.....tapi x kisahla...
.
saya selalu tanam dalam hati hargailah orang yg hargai kita siapa kalau bukan keluarga kita kan...
.
Biarlah orang nak benci selagi kita nak aniaya orang atau menyusahkan orang teruskan je hidup mcm biasa...jaga tepi kain orang bagus tapi kalau sibuk jaga kain orang tak jaga kain sendiri yg jadi masalah besar kan..
.
Apapun dalam hidup ni kalau x ada dugaan atau masalah buka lah hidup namanya kan...fitnah pula bersilih ganti...yg tukang dengar dan sebar dan percaya pun x pasal2 dapat dosa.....😅

Jangan geli tgk saya keluarkan white head black head...muka selalu pakai make up mesti ada..
.
mungkin ramai x tahu ketika di awal kandungan 1-3 bulan muka saya tumbuh jerawat yg sangat teruk di bahagian muka dan juga badan...sedih sangat sbb saya bukan jenis yg berjerawat stress jgn cakaplah..
.
Tapi saya cuba positifkan diri ni dugaan mengandung....sbb saya nak sangat mengandung..Allah uji saya sikit je....Alhamdulillah sekarang beransur elok cuma tinggal parut2 sikit bila guna Fantasy Skincare Dherbs ni....Ibu hamil boleh pakai x ada masalah sbb tiada bahan terlarang langsung....utk sebarang pertanyaan boleh whatsapp 013-2334133 atau boleh dapatkan di kedai2 jamu dan juga agen2 online kami

❤️❤️ Berbeza karektor 360 c ....tapi masuk 11 tahun perkahwinan kita lebih memahami...perkahwinan x perlu hobi,sifat atau citarasa yg sama...setuju x ? @aliffsyukriterlajaklaris

Nak bersiap tapi rasa macam tak sempat? Tak perlu risau, Seleksi Set Make Up D’herbs boleh selesaikan masalah anda! Semudah 1, 2 dan 3!

Seleksi Set Makeup D’Herbs dilengkapi dengan Lipstik Collagen, Diamond Foundation dan Celak Arab Hitam yang membantu menyerlahkan kejelitaan wajah anda seterusnya menjadikan anda lebih yakin dengan penampilan anda.

Sangat mudah untuk dibawa ke mana sahaja! Dapatkan segera dengan Harga Istimewa RM59.90 sahaja. jika berminat bole whatsapp ke 0132334133

alasan paling tepat kenapa mak2 jarang ootd😅😅nak bawa handbag lawa2 pun x boleh sbb kena bawa beg sandang ler sbb mcm2 nak isi

Anak2 pantang tgk mak dia bergaya...sibuk nak pakai sunglasses dari @krbm.online ni...selalu mama beli yg cap ayam je utk baem dan qadejah..2 hari confirm parah...tapi sunglasses mama ni original tau dari @krbm.online dah lama pun elok lagi tu yg budak berdua ni cemburu...
.
Nak beli sunglasses mcm saya pakai confirm telinga x sakit dan kepala x pening boleh follow @krbm.online @krbm.online

Wahai Fatimah, apabila wanita mengandung, malaikat memohonkan ampunan baginya, dan Allah menetapkan baginya setiap hari seribu kebaikan serta melebur seribu kejelekan. Ketika wanita merasa sakit akan melahirkan, Allah menetapkan pahala baginya sama dengan pahala para pejuang di jalan Allah. Jika dia melahirkan kandungannya, bersihlah dosa-dosanya seperti ketika dia dilahirkan dari kandungan ibunya. Bila meninggal ketika melahirkan, dia tidak akan membawa dosa sedikit pun. Di dalam kubur akan mendapatkan pertamanan indah yang merupakan bagian dari taman surga. Allah memberikan pahala kepadanya sama dengan pahalah seribu orang yang melaksanakan ibadah haji dan umrah, dan seribu malaikat memohonkan ampunan baginya hingga hari Kiamat”.

x lama lagi sama besar dgn mama lah...ammar pun tinggi dah nak cari saiz kasut pun dah susah.....lepas ni pakai kasut dan baju abah @aliffsyukriterlajaklaris

Kat sini kami bangun awal..pkl 3 pagi mata semua dah celik....jadi ambik masa sebelum sibuk nanti dengan kanak2 riang ni dgr dorang mengaji....
.
Baem paling kuat cengkelat (byk alasan propa itu dan ini) 😅....
Nak bgtau juga walau kemana2 pun saya pergi kami mmg bawa telekung dari @kayberkat @kayberkat sbb dia ringan tau...masuk beg senang lipat pastu selesa sangat...qadejah pun suka...dia suka yg bunga2...saya suka yg sulam hujung...tgkla mana pula yg korang suka kan....kalau nak merasa telekung sedap pakai senang bawa jangan lupa follow ig @kayberkat @kayberkat

ini je lah kerja saya duduk memanjang....asal ada perhentian je duduk....nasiblah @aliffsyukriterlajaklaris jalan dgn kita...betul orang cakap makin meningkat umur bila pregnant badan rasa lain...dulu yg 3 sebelum ni x rasa mcm mengandung pun..cergas bukan main...kali ni akk pasrah je😅

London 2018...kalau ikut2 x sanggup nak flight lama2 gini...tapi alang2 kerja kita pi holidays sekali😍

Tgk la anak dara sorang ni....x lepas lipstick kat mulut...sibuk nak mencantikkan diri.... hari ni kita jalan2 tgk kota london...mama ada kerja sikit pagi ni @qadejah nanti ptg sikit mama bawa jalan..yg penting dia nak lipstick kolagen Dherbs..yg lain dia c mau

wah lepas duduk dalam flight 14 jam baru sampai....nasib flight x ramai jadi boleh la kita guling2 baem😇

selepas kejadian menangis sedu sedan tadi baby bos sorang ni siap angkat kaki senang hati kakak @qadejah buat persembahan hiburan malam

loh masing2 berangan nak jadi remaja balik...walhal anak pun nak masuk 6😂 @aliffsyukriterlajaklaris

senang tau buat jamu sendiri...nak tahu cara buat jus kunyit home made kena tgk video ni...senang sangat kalau malas x tau lah....bagus utk wanita cantik luar dan dalam...,kecutkan peranakan,masalah keputihan dan nerbau serta yg paling penting hilangkan badan busuk dan hanyir....atau kalau mmg malas juga boleh order dgn saya ...saya buatkan utk korang...harga RM 10 je..... 013-2334133

Semalam banyak sangat makan...lepas makan tauhu bakar,makan pula pulut mangga durian,pastu makan laksa ikan sekoq pastu bedal 1 coconut milk shake dan mango float....sampai pagi ni x larat jalan sbb kekeyangan....😂😂 ni semua sbb @romahmakanterlajaklaris @romahmakanterlajaklaris kenapa sedap2 semua...

Kunyit yang biasa kita tahu selalunya digunakan bagi melazatkan makanan tetapi khasiat kunyit lebih lagi dari pelazat makanan. Kunyit mempunyai kebaikkan dalam penjagaan kulit wajah untuk merawat dan mencerahkan kulit dan nampak lebih berseri.
.
.
Selain fungsinya untuk kecantikan wajah kunyit juga berkhasiat untuk kecantikan dalaman wanita.
Air kunyit ni sangat bagus dan berkhasiat untuk kecantikan dalaman dan luaran wanita berkesan juga untuk buangkan lemak dan kuruskan badan. Pendek kata macam jamu la. .
.
Khasiat Jus kunyit ini 🌸Melangsing dan menurunkan berat badan
🌸Mengempiskan perut buncit
🌸Melawaskan pembuangan
🌸Menaikkan aura seri muka
🌸Anti penuaan
🌸Menegangkan dan menganjalkan kulit
🌸Merawat dan memantapkan miss "v"
🌸Membuang angin dalam badan
🌸Mengecutkan rahim selepas bersalin
Hanya rm 10 sahaja, boleh didapatkan di stokis2, atau wassap saja 0132334133.

Abaikan baju saya yang berkedut tu
Duduk ganas tu yang berkedut 😂
Maklumlah perut saya dah mula besar
Cantik x tudung saya nie?
Kalau korang nk nampak manis dgn tudung mcm nie jom laa tengok design2 terbaru @aliff_syukri
.
Atau wassp ker num 010-4281019
😊

Perkahwinan itu melengkapi satu sama lain....tak semestinya hobi kena sama,citarasa sama dan juga idea yg sama....
.
Mula2 kahwin kalau ada 30 hari 25 hari kami gaduh....😂😂...kadang2 rasa give up nak teruskan perkahwinan tapi kami selalu belajar utk perbaiki diri sendiri....Alhamdulillah tahun ni menginjak 11 tahun....tapi belum sempat beranak lagi @aliffsyukriterlajaklaris dah request baby 1 lagi lepas ni....🤣
#matilanak dulu baru kahwin dia dah cakap tapi kita buat2 x dgr je....❤️

Most Popular Instagram Hashtags