shaheizy_sam shaheizy_sam

2119 posts   2453795 followers   949 followings

Shaheizy Sam Samad  katandkidstalent@gmail.com

Ong!!! Ong!!! 🐸 Lindooo @syerivsamheizy #Bebiboi @camoraarts.official

Muka terlebih excited layan action movie sambil makan M&M’s.

Ni la gambar Sam untuk #BestWOW moment yang Sam submit untuk M&M’s® Screen Bite Awards 2017!
Cepat tunjukkan aksi terhebat, kelakar ataupun moment romantik dengan M&M's® kegemaran korang. Dan anda berpeluang untuk menang trip untuk 2 orang ke Universal Studios, Osaka Jepun! Best kan?
Cara-cara nak join senang je, baca ni:
1. Layari www.screenbiteawards.com sebelum 22 Ogos 2017
2. Register and pilih kategori - #BestLOL, #BestWOW atau #BestXOXO
3. Upload gambar atau video 25 saat, macam mana korang enjoy waktu tengok TV/movie/YouTube video mengikut kategori pilihan korang

Ajak semua kawan2 untuk join, mana tau ada rezeki korang boleh menang & jalan2 kat Jepun! #MMsScreenbite

Nampak tak muka excited? Sebab sekarang Sam ada dekat launch M&M’s® Screen Bite Awards 2017. Ini merupakan satu regional competition yang dilancarkan secara serentak di Malaysia, Filipina & Thailand! #BestWOW
Kalau nak tau lebih lanjut, layari www.screenbiteawards.com pada 1hb August. #MMsScreenbite

Muka Ibu @samtilla dengan @syerivsamheizy dah macam copy paste dah ni 😂. #Bebiboi

Family Day Out!!! Spiderman jom!!! 😍

Bila tengok gambar ni je mesti teringat kat Mommy Jo dia. Apasal ek? Hmm 🤔 Nak kata sama kembang, tapi Mommy Jo dia tak perrrrnah kembang😒 @jozieta Hehek 🙊@syerivsamheizy

🐒💨GOOD👶🏻👍🏻 @syerivsamheizy . Hehek 😂🙊. Ngam-ngam je!!! 😂

Rasa masih belum terlambat nak ucapkan ribuan terima kasih pada semua. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir dan Batin. Yang ada banyak open house tu and takda baju dah, boleh cari di @primavalet pasal stock dah standby utk korang sampai tahun depan 😂
#ShaheizySamXElrahExclusive

Kalau lelaki, tanned skin la elok #Bebiboi @syerivsamheizy oii, baru la nampak macho. Lagipun hitam tu kan Manis @samtilla 😒
#Repost @syerivsamheizy (@get_repost)
・・・
Masa ni umoq dlm 3hari mcm tu,baguih punya duk lena,mak2 sedara adik bradik semua mai duk buat hingaq😒erghh🙄tapi pipi merah saya tu original tau,xdak la kata nak buh apa2 bgi nampak merah xori😝hmm kulit elok ikut ibu ni😍im sorry bapak💔

Orang kata budak2 tak reti menipu, mak ang oiii @samtilla
#Repost @syerivsamheizy (@get_repost)
・・・
Pagi tadi saya hepi pasal Bapak polok👶🏻❤️. Ibu cakap saya nampak manis bila sunyum, jadi saya kena la sunyum selalu😁. Lagipun sunyum tu kan sedekah.
P/S :- Tapi kenapa Bapak tengah sleep tak sunyum pun nampak manis, heran la 🤔🤓
#SyerivSamheizy #Bebiboi

BERITA KURANG AJO!!! Kisah kak @enot_78 yang datang hantar DAGING DENDENG dan SAMBAL HIJO semalam, SUMPAH SEDAP!!! Pukul 11.30 malam abis 2 pinggan kita bantai. Tak ke kurang ajo namanya tu, time2 orang nak diet ni!!! Haih la kak @enot_78 dah la pandai belakon, pandai masak plak tu. Sesuai utk orang yg suka travel jauh2. Kita yang tak travel pun dok melantak hari2 😒

Samad Jaaman 's Legacy!!! ❤️

Most Popular Instagram Hashtags