shaheizy_sam shaheizy_sam

2,389 posts   2,780,137 followers   985 followings

Shaheizy Sam Samad  katandkidstalent@gmail.com

Aitt... ia mamam kepok satu orang aje ke? Nanak lawe Bapak ke? Sharing is caring tau 😘❀️ @syerivsamheizy Teringat zaman Bapak kecik2 dulu, macam ni la Mommy Jade @zizieizette convince Bapak utk terbalikkan botol susu Bapak supaya puting botol menghala ke arah dia, last2 abis dia sedot πŸ˜’

Lain macam je rasa. Ada sikit janggal la, kenapa ek? Dont try this at home, guys. Hehek πŸ˜‚ Official launch #SyatillaForChristyNg at @hotelstripeskl Boleh beli di boutique @christyngshoes di 1 Utama, My Town, Sogo, Mid Valley, Aeon Tebrau City Johor atau di www.christyng.com

Feeling lebey!!! Hehek πŸ˜‚ @samtilla #SyatillaForChristyNg www.christyng.com @christyngshoes

Official launch #SyatillaForChristyNg at @hotelstripeskl Boleh beli di boutique @christyngshoes di 1 Utama, My Town, Sogo, Mid Valley, Aeon Tebrau City Johor atau di www.christyng.com
.
P/S : Jangan risau dengan masalah out of stock, pasal @samtilla sendiri yg akan jahit kat kilang!!!

Nyawa Sam. Dialah dorongan untuk Sam dari hari pertama Sam memahami erti kehidupan yang sebenar. Dialah sebab Sam sanggup melalui semua halangan semasa bermula dalam bidang ini. Sam bukan datang dari keluarga yang senang dan Sam tahu tanpa berusaha tak mungkin nasib keluarga Sam akan berubah. Alhamdulillah, berkat sokongan dan doa Mommy dari dulu, Sam mampu berjaya berada di tahap ini sekarang. Dan sekarang, Sam dapat jaga Mommy and berikan yang terbaik untuk dia. Seperti Cikgu Saidin, kejayaan Sam akan Sam berkongsi dengan keluarga di rumah.

Bila Sam tengok video terbaru Pengejar Impian dari PETRONAS, terkenang balik perjalanan Sam dalam dunia ini dan jikalau Sam sudah buat semua yang termampu untuk keluarga Sam.
Tengok video Pengejar Impian, Cikgu Saidin untuk lebih memahami: https://www.facebook.com/PETRONASBrands/videos/1754089534649938/
#PengejarImpian #PetronasSprinta

Salam semua. Ada tengok iklan Calpis dalam surat khabar semalam tak? Nampak Sam tak? Ter excited plak. Hehek πŸ˜‚ Betul la tu. Sam sekarang Duta Calpis. Rasa happy dan bangga sangat dapat berkerjasama dengan diorang. Bukan itu je, kali ni Sam digandingkan dengan @sitinordiana yang sangat β€œfun”. Korang mesti suka Calpis, kan? Sam punya favourite still Calpis Fibre la. Bukan setakat sedap je, tapi dapat bantu sistem pencernaan kita agar lebih teratur dan lancar. Korang suka Calpis yang mana? #Calpis #CalpisFibre

Happy Birthday Ratu Hati. Semoga Allah panjangkan umur dalam kesihatan yang baik, mendapat kebahagiaan, kasih sayang yang tak terkira dari semua dan sentiasa dilindungi Allah SWT selalu. Amin. I LOVE U Gee 😘❀️ @khatyfauziah

Birthday Boy!! Hehek πŸ˜‚.

Ibu @zizanrazak869 perkenalkan jodoh pilihan hatinya dihari lahir Zizan?! 😱. Sweet la ibu ni. Akhirnya, semua telah terjawab!!!😍 Happy 34th Birthday, Boh!! Jangan pernah khuatir, Allah sentiasa permudahkan setiap urusan yang datang dari niat baik awak tu. Yang penting, jangan mengalah dalam hidup. Sama-sama kita doakan. Amin #150418 #ztfofficial @ztf_official

Wajah-wajah yang sentiasa menyokong tanpa henti, walaupun jarang berjumpa dan ada juga yg tak pernah berjumpa pun dgn #MatYip @syerivsamheizy . Inilah yg dinamakan IKHLAS. Semoga Allah sentiasa mengikat pertalian kita sebagai satu FAMILY walaupun jauh. WE LOVE U GUYS
@syafiqueeee
@syarosdin
@nurminsyafarina
@faiesyahira
@__jue
@adelynnaa_
@erynreezal
@yayarezal_
@michaeljimy_03
@lizzy_leez
@annajannatul
@alyaanadyera
@___nradibah
@svllyhvmid
@missnurrel
@dnnakhrn
@fafanazari
@dyasamzy
@tyraazhar_
@awai_kusharay
@adamdanielmikhael
@arilkusharay
@atienamiera0601
@arieannajmldn
@fakhreyy
@ainurrnadhirah
@lookingformeir
@putreeashreen
@rozy.gee
@tshirt_print_murah
@achikprinting
.
Sorry pada yg tak dapat nak tag nama disini. Makin panjang berjela la nanti πŸ™ˆπŸ˜‚πŸ˜˜β€οΈ

Nah, Mat Yip nak bagi β€œcium terbang” kat sume org yg sokong dia malam ni 😘❀️ @syerivsamheizy

Most Popular Instagram Hashtags