shaheizy_sam shaheizy_sam

2,619 posts   3,028,120 followers   1,008 followings

Shaheizy Sam Samad  katandkidstalent@gmail.com

Nak kena sorak kasi happening baru dia nak jalan laa 😏. Hehek πŸ˜‚@syerivsamheizy

Kunci kebahagiaan rumahtangga, inilah dia. Hehek πŸ˜‚. Power Recliner Chair dari Rozel Furniture ni memang sesuai untuk diletakkan di ruang tamu atau bilik tidur. Nak tidurkan anak pun boleh. Gerenti lena sampai esok pagi. Jom, datanglah ke Rozel dan experience dengan sendiri di Rozel showroom yang terdekat rozel.com.my/showroom-locator/ sekarang.
@rozelmalaysia #rozelmy #furnituremalaysia #fullleathersofa #homeliving #homestyle #homestyle #instahome #celebrityhome #powerrecliner #attitudeideologykol

Ini la kepayahannya bila nak tinggalkan anak. Jadi kena faham la bila Sam tak dapat nak pergi kerja πŸ™ˆ #AlasanTakNakKerja πŸ˜‚

Dia ikut Bapak pergi work today 😍 @syerivsamheizy

Sam ni dah laa selalu ke sana sini. Kadang takde masa nak servis kete. Nasib baiklah Castrol Auto Service ni siap cepat. Takde lah buang banyak masa.

#CastrolMAGNATEC
#DUALOCKTechnology

Psst.. Saja nak tanya.. Apa yang merah, bulat, luar dia kasar, tapi isi putihnya enak yang menyegarkan? πŸ€” Anda tahu jawapanya? Nyatakan tekaan anda di sini! πŸ˜‰ Jangan lupa untuk nantikan sesuatu dari calpis fibre tidak lama lagi, bagi memenuhi keinginan anda untuk buah yang baru ini sambil menjaga perut anda pada masa yg sama! #Calpis #CalpisFibre

Power Recliner Chair dari Rozel Furniture ni laa jadi pilihan Sam untuk relax2 lepas balik dari kerja. Rasa selesa sangat dapat duduk dan baring atas kerusi ni. Warna cantik, design pun cantik!
Jom datang ke Rozel dan experience sendiri di Rozel showroom yang terdekat. rozel.com.my/showroom-locator @rozelmy #rozelmy #furnituremalaysia #fullleathersofa #homeliving #homestyle #homestyle #instahome #celebrityhome #powerrecliner #attitudeideologykol

Selamat Hari Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ

Memandangkan mak kita dah jadi orang Melaka, layan event pun kat Melaka dah skang πŸ˜‚. Jom Guys siapa ada kepalangan Esok, 16/9 dtg ke Kampung Air Baruk Jasin di @barukescape jam 8am-11pm. Baruk Escape ni tempatnya ada Cafe Hispter dan Kolam Mamancing. Bawak mata kail besau2. Jom follow @barukescape

Sapa2 nak cari part time drummer/percussionist, boleh pm sini. Macam2 benda dia boleh ketok!! πŸ˜‚ @syerivsamheizy

Muka dengan bangganya πŸ˜‚ @syerivsamheizy

Late dinner #AlasPerut

Most Popular Instagram Hashtags