[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shaheizy_sam shaheizy_sam

2266 posts   2617031 followers   969 followings

Shaheizy Sam Samad  katandkidstalent@gmail.com

Betul ke ni? Dari no 6, terus melonjak ke nombor 3?! 😱 Tak mustahil la dari cara sokongan awak2 semua dipanggung dan juga di media sosial. Terima kasih sekali lagi.
.
P/S :- Jangan tanya best atau tak. Pasal lain orang, lain cita rasa dan cara penghayatan. Kalau nak tau gak, kena la tengok sendiri!! πŸ™ˆ CEPAT, SELAGI MASIH DIPAWAGAM! #PinjamkanHatiku

Tak nak cakap banyak la.... Korang baca sendiri komen penonton yang dah tengok Baby Bro. Best ke tak best #babybro πŸ˜„

Dah nak masuk minggu ke 3 ni, jom la tgk #PinjamkanHatiku sebelum abis tayangan kat wayang!!! Hehek πŸ™ˆ. #Laila #Naufal

Alhamdulillah!!! Sgt memberangsangkan. Terima kasih semua. Ada yg nak layan #PinjamkanHatiku malam ni?!

Aloloo πŸ˜‚. Cuba teka kenapa mak hang nangis?! πŸ™ˆ @samtilla Thank u lefff sapot Bapak ❀️

Aloloo 😘. Thank u!!! Kami hidop lagi laaa πŸ˜‚ #PinjamkanHatiku
#Repost @syafiqamelvin (@get_repost)
・・・
Harini tonton #pinjamkanhatiku dgn bini Sam, kami dua dua malu nak keluaq panggung sbb mata bengkak, spec pun x bawak nak cover πŸ˜‚.... sapa nak p tonton tlg bawak spec and jgn pakai mascara, takut berlemoih satu muka ... good job Sam ❀️❀️❀️❀️❀️ @shaheizy_sam

Psstt... Detim jum?! πŸ˜‰. Kita nengok pelem #PinjamkanHatiku πŸ€ͺ @syerivsamheizy #Bebiboi

Amboi!!! Tiket wayang terpanjang didunia ke apa ni? 😍. Terima kasih kepada anda yg sudi menonton #PinjamkanHatiku

Ada sapa2 tau pasal kakak ni? Share sikit pls. Ada kawan hantar video ni pagi tadi. Bukan nak menyibuk tapi risau la pasal ni cerita #PinjamkanHatiku ni.

Jom selami hati dan perasaan mereka!!! #Laila #Naufal #Hasnan #PinjamkanHatiku

Alhamdulillah. Terima kasih sekali lagi diatas sokongan yg sgt memberangsangkan oleh semua #PinjamkanHatiku

List2 panggung berdekatan utk #PinjamkanHatiku

Most Popular Instagram Hashtags