setorgombak setorgombak

143 posts   2,158 followers   22 followings

SetorGombak  Night market Food outlet Eventspace #setorgombak #kllife #lepak #fashion #lokallah #kl #kualalumpur #vintage #nightmarket #eventspace #panggungasia

EPL 18/19 LIVE BOG SCREEN di tempat kami @setorgombak malam ni berserta dengan jualan food truck, food court dan pelbagai lagi..jom memeriahkan event @indiefest2018 sehingga lewat malam ini...jom ajak kawan2 dan jiran anda semua!!!

Guys, food truck pilihan Jalan-Jalan Cari Makan 2018 @tomatoestation pun ada di event @indiefest2018 pada hari ini di tempat kami yang akan diadakan sehingga lewat malam nanti..so jangan lepaskan peluang ini untuk merasa masakan dari food truck mereka..πŸ‘πŸ‘
.
.
#Repost @tomatoestation with @get_repost
・・・
Terima kasih kepada @jjcmtv3 kerana memilih Foodtruck kami untuk disiarkan dalam rancangan Jalan Jalan Cari Makan baru2 ini πŸŸπŸπŸšπŸ™πŸΌπŸ‘πŸ». #jjcmtv3 #akusuka #akusayang #foodtruckkl #bizanakmuda

#Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
ART CORNER πŸ–Ό
LIVE UPDATE COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯πŸ”₯
Venue : Setor Gombak, Kuala Lumpur
Time : 9.00 AM - 11.00 PM
.
So come one, come all to COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯

#indiependentfest2018 #indiependentfest #ipf #ipf2018 #liveupdate #setorgombak

#Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
COME TO CHATIME'S FOOD TRUCK GUYS!

LIVE UPDATE COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯πŸ”₯
Venue : Setor Gombak, Kuala Lumpur
Time : 9.00 AM - 11.00 PM
.
So come one, come all to COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯
#indiependentfest2018 #IPF2018 #indiefest #indie #setorgombak #kuptmkl #kptm #mppkuptmkl #sevonesix

#Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
COME TO FIPPER TRUCK
.
LIVE UPDATE COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯πŸ”₯
Venue : Setor Gombak, Kuala Lumpur
Time : 9.00 AM - 11.00 PM
.
So come one, come all to COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯
#indiependentfest2018 #IPF2018 #indiefest #indie #setorgombak #kuptmkl #kptm #mppkuptmkl #sevonesix

#Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
EVENT LAUNCHING OFFICIATED BY: YB Fahmi Fadzil, MP of Lembah Pantai πŸ‘πŸ» .
.
LIVE UPDATE COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018πŸ”₯πŸ”₯
Venue : Setor Gombak, Kuala Lumpur
Time : 9.00 AM - 11.00 PM
.
So come one, come all to COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018
#indiependentfest2018 #ipf2018 #kuptmkl #kuptm #kptmkl #kptm #fahmifadzil #finalyearproject

#Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
Hai semua!! Hari ini, kami nak tunjuk tentatif program COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018 untuk memberi gambaran yang lebih jelas kepada anda semua!

Di COMMFEST:INDIEpendent Fest! 2018, kami akan mengadakan pelbagai aktiviti yang menarik di mana semua lapisan masyarakat dapat menyertainya di samping dapat mengisi masa lapang di hujung minggu.

Terdapat pelbagai bengkel dan pameran yang dianjurkan di sana! Antaranya adalah pameran seni oleh Aqilah Naqlis dan Nurul Shahidaa serta bengkel oleh Batik Che'Qi dan Elegant Jewellery Studio.

COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018 juga mempunyai slot diskusi ilmiah tetapi secara santai oleh barisan-barisan tetamu yang hebat-hebat belaka seperti PU Riz, The Larf, Shazni Shazwani dan Aiman Psikologis.
Terdapat juga vendors dan food trucks!! Jadi, anda jangan risau kerana kami tak akan biarkan anda kelaparan!

Nak tahu lebih lanjut? Datanglah ke COMMFEST : INDIEpendent Fest! 2018 pada Sabtu ini di Setor Gombak Kuala Lumpur jam 9 pagi hingga 11 malam. Jumpa anda di sana okay?πŸ‘‹πŸ»
#indiependentfest2018 #ipf2018 #kuptmkl #kuptm #kptmkl #kptm

MASANYA AKAN TIBA ESOK DI @setorgombak !!πŸ”ŠπŸ”Š
.
. #Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
Ramai yang dah tertunggu-tunggu untuk COMMFEST: INDIEpendent FEST! 2018. Debaran kian terasa. Pasti ramai yang ingin tahu apa yang akan berlaku pada Sabtu 11 Ogos 2018 ini bermula jam 9.00pagi hingga 11.00malam bukan? Anda peminat industri indie Malaysia? Anda sokong untuk katakan tidak kepada pembulian siber? Anda ingin berhibur sambil beramal? Jangan lupa temujanji kita di Setor Gombak untuk COMMFEST: INDIEpendent FEST! 2018.
#IPF2018 #IPF2018 #IPF2018
#Indiependentfest2018 #Indiependentfest2018
#Fest #Malaysia #Free #Entrance #Vendors #Music #Indie #kuptmkl #kptm #mppkuptmkl

Hello guys..jangan lupa esok datang memeriahkan event ini di @setorgombak ya..pelbagai aktiviti disediakan dan korang boleh try tengok IG @indiefest2018 πŸ‘Œ
.
.
#Repost @indiefest2018 with @get_repost
・・・
We were very eager to blast to everyone the details of the event, we couldn’t even wait any longer πŸ˜„

So here are the details! Are you excited yet? Because we know we do! ❀ .

Day: Saturday
Date: 11th August 2018
Time: 9AM - 11PM
Venue: Setor Gombak, Kuala Lumpur πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
#IPF2018 #IPF2018 #IPF2018

#Repost @tempatanfest with @get_repost
・・・
Terima kasih semua yang menyokong MUSIK TEMPATAN! Esok jumpa di πŸ‘‰πŸ» RONA BUNYI : OAG X THE TIMES AKA
Saturday 28 July 2018 . 5.30PM - 11.59PM
Setor Gombak, Jalan Gombak
Kuala Lumpur. Waze @setorgombak
TICKET HOTLINE - 010 269 1822
Dibawakan oleh TEMPATAN FM & KELIPAN STORE @tempatanfm @kelipanstore
Follow the bands @oagofficial @thetimesaka
#ronabunyi #oagxthetimesaka

Most Popular Instagram Hashtags