setcantik setcantik

11 posts   132 followers   452 followings

health and beauty care  SHAKLEE 💪badan sihat 🎀kulit licin 🎀putih gebu ws : 0194666192

Apa tu nutriferon?? Nutriferon dicipta oleh pakar immunologi Jepun.
Ia diperbuat dari biji labu. Kaya dengan zinc untuk menguatkan ketahanan badan, sistem imuniti.

Ini penting kerana bila sistem imuniti lemah atau terkena jangkitan kuman dan virus, anak-anak akan demam, batuk dan selesema.

Ada sesetengah sampai terkena tonsillitis. Ada yang asma. Ada juga terkena jangkitan paru-paru.

Jadi untuk elakkan komplikasi dari batuk biasa sampai boleh jadi jangkitan paru-paru, kita kena kuatkan ketahanan badan anak-anak.

Nutriferon ni sangat membantu.

Sambil bagi ubat, mak mak selitkan nutriferon dalam setiap hari.

Kalau ank tak suka antibiotik atau ubat, jgn risau. Nutriferon ni sedap.

Drg pasti suka.

Nak Juga....
WhatsApp: 0194666192

#ryghebat
#bestnutriferon👍👍👍

Kalau dah habis meal shake Kat rumah, adik pasti akan ikut ummi ke HO untuk beli lagi meal shake baru. " Adik mesti dapatkan adik punya dulu,kalau tak ....nanti ummi lupa." Ummi selalu beli banyak barang kalau ke situ. "Kalau ummi lupa macamana?..
Adik tak suka ponteng sekolah." "Adik tak suka demam.selsema.adik nak belajar pandai- pandai.
Nak jadi doktor," Lagipun. Meal shake ni. Sedap sangat,adik minum setiap pagi sebelum ke sekolah.

Kat sekolah nanti adik seronok belajar.macam- macam adik boleh buat.

Begitulah keletah,si kecilni sejak bertemu meal shake.

Alhamdulillah... Dia jarang dijangkiti sebarang penyakit.

Demam,selsema,batuk Dan juga sebarang penyakit kulit.

Orangnya sentiasa cergas Dan happy je.

Kita cuma mampu berikhtiar dan berusaha setakat yang termampu.
Yang selebihnya.Berserah kepada Allah.

Kesihatan lebih penting untuk kesejahteraan keluarga, ibadah, dunia dan akhirat.

#testimealshake
#ryghebat
#shakleeagent

WhatsApp 0194666192😍
*kalau berminat*

Minuman meal Shake Dan Chewable vita-c Plus .sangat baik untuk perkembangan kesihatan kanak - kanak yang sedang membesar.

Ia merupakan nutrisi lengkap yang menyediakan 24 Jenis vitamin,mineral Dan zat perlu.

Kanak- kanak yang mengambil supplement ini secara konsisten TIDAK akan Mudah dijangkiti demam ,selsema Dan batuk Serta penyakit Ku lit yang kebiasaan mudah dijangkiti kepada kanak2.

Kandungan Detoksifikasi dapat membantu membuang Lemak berlebihan dari perut dan usus.secara tak langsung dapat mengelakkan sembelit .

Ia juga sesuai untuk golongan dewasa.

Minuman yang Lazat Dan berkhasiat.
Boleh diminum begitu sahaja atau diblend dengan buah- buahan mengikut citarasa
Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

#sayajualshaklee
0194666192

Dua gabungan hebat yang mampu menjadikan kulit anda muda remaja secara semula jadi.

Vivix dan collagen powder shaklee.

Pengambilan yang konsisten akan menampakkan wajah anda lebih muda dan anda akan rasa lebih muda

Ramuan semula jadi yang eksklusif akan menghasilkan penyelesaian yang hebat dan keputusan yang menakjubkan.

Whatsap 0194666192.

Vivix dan collagen powder dengan ramuan semula jadi ,mampu men- gembalikan keremajaan kulit dan membantu mengembalikan kesihatan secara semula jadi dari hujung rambut hingga ke hujung kaki.

Amalan pengambilan supplemen ini secara konsiten akan mempercepatkan keberhasilan kesan terhadap kesihatan dalaman dan luaran badan kita.

#vivixcphebat
#sihatsemulajadishaklee

Untuk keterangan lanjut,
Whatsap 0194666192

SET KULIT CANTIK.

Semalam ada coaching dari tuan empunya badan sendiri yang dulu kulitnya hitam bertompok kini dah putih gebu comey lotey.

Siapa tak teruja tengok perubahan macamtu.
Cuma makan dan konsisten ambil supplement.

Bukan setakat kulit muka ja berubah menjadi cantik, satu badan dia support .Keseluruhan sihat semula jadi.

Nak tahu..
Pengamal supplement shaklee ni,semuanya gojes2 belaka.

Kulit depa jadi cantik dan gebu semula secara semula jadi.

Sebab apa?. Jawapannya: sebab makan supplement yang kandungannya dari tumbuhan berkualiti dan semulajadi.

Sesiapa di sini yang berminat nak miliki kecantikan semulajadi macam kawan akak ni.

Meh whatsap akak.akak boleh tolong guidekan.
0194666192

#setkulitcantik
#jomsihat
#sayamakanshaklee
#sayajualshaklee.

Hanya dengan satu sudu vivix + dua skop ESP serta segelas air sejuk secara konsisten setiap hari.

anda akan mendapat: ❤ sihat seluruh tubuh badan
❤ kulit makin cerah ,gebu dan cantik
❤ hilang parut jerawat dan jeragat.
❤ berat badan kembali unggul
❤ awet muda.😍😍😍
❤ menghilangkan kolestrol.
❤ menghapuskan sel kanser.
❤ banyak lagi khasiatnya... Nak tahu lagi, whatsap no.0194666192

#vivixesphebat
#sayamakanshaklee
#sayajualshaklee

Teringat semasa berebut order Esp semalam.Masing - masing mengeluh ternet jem.

Apa tidaknya.Masing - masing lama menunggu supplement terlaris ni, berbulan - bulan kehabisan stok.

Tambahan pula di bulan puasa.Disamping nak sihat dan cergas semasa berpuasa ,ia mampu mencantik dan mencerahkan kulit.
Glowwing dan flowless gitu..di hari raya.

Bagi ibu yang sedang menyusu.ia boleh membanyakkan susu di samping mencantikkan kulit ibu dan baby sekali.

Banyak lagi khasiat diperolehi jika konsisten amalkan Esp ni.

Nak cuba..
Wasap 0194666192

#esphebat
#jomsihatshaklee

PERFOMENCE DRINK
DI WAKTU BERBUKA.
°
Satu jag perfomence ditambah jus mangga ,hidangan berbuka petang ni.

Laju betul anak- anak minum .pakat berebut.
Sedap pulaktu.

Paling best.tengok anak- anak masih kuat dan cergas buat tarawikh sampai habis ke witir.

Pastu sambung baca dan hafaz Al- quran. Alhamdulillah.

Moga berterusan hingga penghujung Ramadhan.
°
°
Nak perfomence whatsap 019466192.

SELAMAT TAHUN BARU!! Mudah-mudahan 2017 menjanjikan kejayaan dan kesihatan yang luar biasa pada anda.

Berita baik Januari!! Sempena Tahun Baru, kami faham betapa anda berazam nak jaga kesihatan diri dan orang tersayang dengan lebih bermakna.

Maka kami berikan promo terbaik untuk anda semua iaitu dari PRODUK SUPER A CLASS --> VIVIX.

Tanya kami untuk harga super duper runtuh!!! Offer untuk new year sahaja!! Jangan lepaskan peluang😉

Ws: 0132741841

NAK KULIT CANTIK?
gebukan kulit anda dengan tawaran istimewa BULAN ni!
Bukan cobaan ini benar-benar!

Collagen shaklee cepat diserap tubuh dan memberi kesan yg cepat!

Berminat?
Whatsapp:0132741841

#setcantik #likeforlike #likeforfollow #bazaarpaknil #murah #shaklee#healthandbeautycare

Most Popular Instagram Hashtags