[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

senad.lulic senad.lulic

109 posts   97636 followers   139 followings

Senad Lulic  my official Instagram Profile

http://www.facebook.com/lulic19official?ref=hl

💙💪🏼

Grazie a tutti i tifosi biancazzurri ai miei fantastici compagni di squadra e a tutti gli amici per gli auguri e la manifestazione di affetto che mi dimostrate ogni giorno.
Forza Lazio
Senad 💙

Sono orgoglioso di poter fare parte di questa Società di questa Città e di questa Storia. Tanti Auguri Lazio mia!!

Životne odluke se nikada ne donose preko noći, pogotovo kada je u pitanju ljubav, kao što je moja ljubav prema Bosni i Hercegovini i dresu zemlje koju volim.
In
Međutim, vrijeme je za zbogom.
Nakon dana i dana razmišljanja i razgovora sa porodicom i svojim najbližim, odlučio sam da je za mene reprezentativna karijera završena. Teška srca ovo govorim, jer sam uložio svoje vrijeme, zdravlje i ogromnu količinu ljubavi boreći se za grb svoje zemlje.
Nekad je išlo loše, nekad dobro, a kruna moje karijere, kao i svih nas, je odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ostaje žal što nismo ponovili taj uspjeh, ali smo se negdje putem izgubili i sada je vrijeme za mlade snage koje dolaze i koje bi trebale naučiti na našim greškama.

Neke su stvari mogle bolje, neke su urađene savršeno i jedino za čime nikada ne žalim jeste to što sam uvijek davao sve od sebe na terenu. Nekad je to nekome izgledalo možda premalo, ali svi mi znamo koliko smo preživjeli stresa, zajedno sa našim porodicama.

Hvala svim selektorima, Savezu, navijačima, koji su nas pratili po cijelom svijetu i koji će mi najviše nedostajati, medijima, suigračima, sakupljačima lopti, ma svima, koji su na neki način bili dio mog života, ali vrijeme je za rastanak od reprezentativnog dresa, s tim što ću biti najvjerniji navijač BiH u budućnosti.

Pošto se nekad krivo protumače neke rečenice i stvari, zamolio bih medije da prihvate moju odluku, koja je donesena nakon dugo razmišljanja i na koju nikad nisu uticale stvari koje su se desile ili se nisu desile.

Sa svima sam oduvijek imao dobar odnos, kako u Savezu, tako i u svlačionici, ali i mimo nje i ova moja odluka je donesena isključivo jer sam osjetio da je vrijeme za nove snage i novu krv.

Hvala Vam svima što ste mi davali podršku i bili uz mene sve ove godine.

Vaš Senad Lulić

💗💙

⚪️🔵💪🏼👏

Forza Lazio 🏆⚪️🔵

Happy Birthday amore mio ❤️

🔙✅⚪️🔵💪🏼
#sslazio #ritiro #training #auronzo

#ACE17 #X16 appena sfornate. Pronte per scendere in campo. In Finale. 💪🏻⚪️🔵 #HereToCreate

Most Popular Instagram Hashtags