[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sektionencorax sektionencorax

960 posts   717 followers   373 followings

Sektionen Corax  En del av Örebro StudentkĂ„r

http://sektionencorax.se/

Vill just DU vara med och skapa Sveriges bĂ€sta introduktion? 😍 .
Ansökan för att vara fadder VT18 Ă€r nu öppen, och vi behöver din hjĂ€lp! Klicka dig in pĂ„ lĂ€nken nedan och följ instruktionerna ❀ #kĂ€rlekenĂ€rrödochrödĂ€rcorax .
Ansökan stĂ€nger pĂ„ torsdag 19/10 kl: 23.59, sĂ„ vĂ€nta inte för lĂ€nge 🍓
.
http://www.orebrostudentkar.se/home/sok-till-fadder/

Har du upplevt hinder för att klara av din utbildning och studier?📚
Studentgruppen Ă€r heterogen och dĂ€rför ser Ă€ven förutsĂ€ttningarna för att klara högre studier olika ut. Genom att delta i Studentundersökningen har du möjlighet att pĂ„verka. Undersökningen finns tillgĂ€nglig till och med 22/10 och har skickats ut frĂ„n bĂ„de Örebro studentkĂ„r och Örebro universitet till din mejl som Ă€r registrerad via Blackboard och Studentforum. ❀

Sugen pĂ„ att plugga utomlands? Bra! Sektis har öppet fram till 17. Kom och ta lite fika och prata med vĂ„ra fantastiska studievĂ€gledare om hur du gĂ„r tillvĂ€ga🎈

Styrelsen presenterar Kaltum Mohamud!🎈 Salam!
Mitt namn Ă€r Kaltum Mohamud och sitter med i styrelsen som ordförande för alla vĂ„ra guld vĂ€rda lĂ€rarstudenter. Som ordförande för Örebro lĂ€rarstudenter Ă€r mina frĂ€msta uppgifter att leda lĂ€rarutskottet, och ta ansvar för kontakten mellan berörda kĂ„rsektioner och Örebro studentkĂ„rs kansli.

Mitt absolut bÀsta studenttips Àr att engagera sig pÄ alla möjliga sÀtt! NÀr man engagerar sig under studietiden sÄ associerar man inte universitetet med bara plugg och tentor, utan man associerar det med annat skoj ocksÄ, vilket i sin tur ökar studiemotivationen.
Tveka inte pÄ att höra av dig om du har frÄgor, funderingar och idéer kring lÀrarutskottet.

E-post:
orebrolararstudenter@sektionencorax.se

Carro Lingren, utbildningsbevakare!😍
Tjatja allihopa!
Mitt namn Àr Carro Lingren och jag sitter pÄ posten Utbildningsbevakare mot studiemiljö.
Mitt uppdrag riktar sig frÀmst mot den fysiska studiemiljön pÄ Campus och hur den kan pÄverka ens studietid. Detta innebÀr att jag stÀndigt arbetar för att hela CampusomrÄdet ska kÀnnas tryggt, sÀkert och inspirerande. Som utbildningsbevakare sitter jag Àven med i skyddsrÄdet som studerande skyddsombud och representerar Corax.

Mitt absolut bĂ€sta studenttips Ă€r Örebro KĂ„rhus! Mysig studieplats med hembakat, trevligt pubhĂ€ng med öl och musikquiz och ett pulserande dansgolv pĂ„ nĂ€tterna. Allt i samna hus, missa inte!

Har ni nÄgra tankar och idéer som rör studiemiljön Àr det bara att höra av er pÄ utbildningsbevakare@sektionencorax.se
KĂ€rlek ❀

Sugen pÄ att studera utomlands?
Nu pÄ tisdag den 17/10 har du chans att fÄ svar pÄ dina frÄgor och funderingar gÀllande utlandsstudier!
đŸ’„NĂ€r? 17/10 mellan kl 14-17
đŸ’„Var? Corax sektionsrum
Fika, studenter som studerat utomlands och studievÀgledare erbjuds!
VĂ€lkommen hĂ€lsar Corax utbildningsbevakare!❀

LĂ„t oss presentera Marcus Holmberg, utbildningsbevakare😄

Tjena!
Jag heter Marcus Holmberg och jag sitter pÄ posten som Utbildningsbekvakare mot utbildning.

Jag arbetar för att förbÀttra utbildningen inom HumUS och att kvalitetssÀkra din tid som student pÄ universitetet. Mitt arbete inriktar sig pÄ att framföra studenters röster i utbildningsrelaterade frÄgor, sÄ att de blir hörda.

Mitt bÀsta studenttips: Campusgymmet! Perfekt ÄterhÀmtning nÀr man uppnÄtt veckans ranson av kaffe, pluggtimmar och utekvÀllar.

Har du frÄgor gÀllande din utbildning i allmÀnhet, om lÀrare, kurs eller program? Tveka inte att höra av dig! Vi finns hÀr för er.

E-post:
utbildningsbevakare@sektionencorax.se
❀

NĂ€st pĂ„ tur Ă€r Informationsansvarig Hanna Svensson!đŸ€™đŸŒ
.
Tjabbatjena alla Coraxare!
Jag heter Hanna Svensson och sitter pÄ posten som informationsansvarig. DÀr har jag ansvar för uppdateringen av vÄra sociala kanaler, hemsidan och övrig marknadsföring. Jag roddar Àven med diverse praktiska saker som bestÀllning av profilklÀder, sektionens filmning samt sektionens fotografering. Jag har Àven ett informationsutskott, Corpus som jag jobbar tÀtt tillsammans med!

Mitt studenthack Àr att ladda ner MicrosoftOffice-programmet gratis via universitetets hemsida! Mycket bra och mycket praktiskt.

Har du nÄgon idé du vill bolla med mig?
SlÀng ivÀg ett mail till information@sektionencorax.se

KĂ€nner du dig trygg i din studiemiljö? Att kĂ€nna sig trygg pĂ„ campus, i sin vardag, med sina studier, lĂ€rare och kurskamrater Ă€r en viktig del för att kunna fullfölja sina studier. Har du synpunkter pĂ„ hur studiemiljön kan förbĂ€ttras? Delta i Studentundersökningen som pĂ„gĂ„r mellan 9-22 oktober. Undersökningen har skickats ut frĂ„n bĂ„de Örebro studentkĂ„r och Örebro universitet till din mejl som Ă€r registrerad via Blackboard och Studentforum.

LĂ„t oss presentera Corax sekreterare Anton Johansson!😍
HallihallÄ! Mitt namn Àr Anton Johansson och sitter pÄ posten som sekreterare i kÄrsektionen Corax. I rollen som sekreterare sÄ Àr det mitt ansvar att det finns handlingar, protokoll och dagordningar till alla sektions och styrelsemöten. DÀr jag sedan antecknar allt som sÀgs pÄ mötena sÄ att alla medlemmar kan fÄ en insyn i vad som hÀnder inom kÄrsektionen. Dessutom sÄ ingÄr det i min post att se till att vi kan hÄlla öppet i vÄrt kÀra kÄrsektionsrum. Utöver detta sÄ hjÀlper och stöttar jag övriga styrelsemedlemmar i deras arbete.

Mitt bÀsta studenthack Àr att skaffa en cykel, ett snabbt och smidigt transportmedel med hela staden nÄbar inom 15 minuter.

Har du nÄgot undrar över eller bara vill ha nÄgon att maila med, tveka inte att skicka ivÀg ett mail till: sekreterare@sektionencorax.se

Vi presenterar ledamot Joel Gustafsson!😎 Hola Corax!

Jag heter Joel Gustafsson, och jag Àr med i styrelsen som ledamot! Som ledamot ska jag finnas nÀra till hands för de övriga styrelsemedlemmarna ifall de behöver avlastning i sitt arbete.

Jag Àr Àven ytterst ansvarig för vÄrt fina sektionsrum, och allt som hör dit. Jag och en grupp med ambassadörer för rummet kommer anordna olika event i rummet för vÄra medlemmar, dÀr bland annat medlemsfrukost stÄr pÄ schemat! Tycker du att det Àr nÄgonting som saknas i sektionsrummet, eller har du nÄgon idé pÄ aktiviteter eller events som kan anordnas i rummet? Skicka ivÀg ett mail till ledamot@sektionencorax.se sÄ ska vi försöka lösa det! :D
Mitt bĂ€sta studenthack Ă€r helt klart att att skaffa ett medlemskap i Örebro StudentkĂ„r. Fyra utgĂ„ngar pĂ„ kĂ„rhuset sĂ„ har du tjĂ€nat in hela summan för medlemskapet!

Introduktionsansvarige Elin Svensson Ă€r nĂ€st pĂ„ tur!đŸ‘đŸŒ Hej allihopa!
Mitt namn Ă€r Elin Svensson och jag sitter som introduktionsansvarig i styrelsen, som jag delar med min fantastiska kollega Erica. VĂ„r post innebĂ€r att vi Ă€r med planerar Örebro universitets introduktion (sveriges bĂ€sta) som alla nya studenter Ă€r vĂ€lkomna att delta i. SĂ„ kommer du vara nystudent i fantastiska Corax kommer vi garanterat att ses (vi Ă€r dem med röda tröjor som det stĂ„r “General” pĂ„). Mitt allra bĂ€sta studenttips Ă€r LYKTAN i biblioteket, lugnt, skönt och effektivt plugg utlovas dĂ€r!
Maila oss om ni har nÄgra frÄgor: introduktionsansvarig@sektionencorax.se

Most Popular Instagram Hashtags