sebe11as sebe11as

244 posts   1,302 followers   89 followings

SEBE11AS  Support local products. VENDOR NEEDED!!! (SA0358593-T) 📍Uptown Kontena, Pantai Tok Jembal, Terengganu. 🕔 5 p.m - 2 a.m.

Oh Mudahnya.

3 - 0
Jom Balik Tranung!
#DemiTranung
#Sebe11as
#UptownKontena
#DapoPata
#PasoPata

LAST DAY WOIIII!

#Repost @saturdaysyndicate (@get_repost)
・・・
The deadline just around the corner.
Order your 'Classy Crooks' now.

You snooze you lose.
Close date 15th FEBRUARY 2018
RM55 delivered.

#saturdaysyndicate #ss #classycrooks

4-1 YEAY!
4-1 YEAY!

DAK DAK EMMMMMMMMM!

#Sebe11as
#UptownKontena

BELANJA VIDEO SATU.

LEADING 1-0

FUCKING SCREAMER FROM NUMBER 7, LEE ANDREW TUCK!

#Sebe11as
#UptownKontena

MATCHDAY WOI!! Jemput lah ke stadium. Tau la ade live TV.

#Sebe11as
#UptownKontena

MATCHDAY!! Lame dok ber 'Derby Pantai Timur' ning.

Tinggalkan kerja, tinggalkan semuanya, ayuh ke KB.

May The Best Man Win!

#Awaydays
#Sebe11as
#UptownKontena

KB ON KB ON KB ON

#Awaydays
#sebe11as

#Repost @ultrastranung11 (@get_repost)
・・・
First game 2 - 2.
Kemmah smula la woi. .
.
Sokongan kena kuat next game, baru game pun power boh! Well done comrades! .
.

#DemiCintaIni
#DemiTranung 🏴🏳

STAY CLASSY LADS.

Baju baru dari abam @saturdaysyndicate.

3 kaler, size sapa 3xl.

#SupportLocalScene
#SaturdaySyndicate
#Sebe11as

#Repost @saturdaysyndicate (@get_repost)
・・・
#SSClassyCrooks open for pre order until 15 February 2018.

Available in royal blue / white / red. XS to 3XL.
RM55 delivered to you.
Inbox/ WhatsApp +60192944129 for details.

#saturdaysyndicate

SERI JE?

Pasal taktikal ni dok reti sangat nok ulas. Kekgi orang kabo baru first game. Tunggu game yang ke 20 lah baru copy ulasan orang ork.

Tapi bab tiket tu, mende hal yang bahang ke mung blake tiket tu brekmok? Baru niat nok tunjuk ke cucu cicit koleksi tiket zaman lening sebab 2040 kekgi paka season pass touch n go je kan (harapan palsu). Ingat ke rebrand koho panda, koho ke langit ayoh pin ade la setakat ning.

Akhir kata, WAJIB menang Selasa ning di Kota Bharu.

#sebe11as
#UptownKontena
#Awaydays
#GamborBahangKatPageOrang

FUCK EVERYTHING!

ITS FUCKING MATCHDAY LADS!

TERENGGANU vs PKNS
SSINS
2100hrs, RM10

#sebe11as
#UptownKontena
#AbamLondon
#Guvnor

Most Popular Instagram Hashtags