sebe11as sebe11as

234 posts   1267 followers   80 followings

SEBE11AS  VENDOR NEEDED!!! The official label by Ultras Tranung. 📍Uptown Kontena, Pantai Tok Jembal, Terengganu. 🕔 5 p.m - 2 a.m. (SA0358593-T)

https://m.facebook.com/sebe11as.ultrastranung

#Repost @aunicrafts (@get_repost)
・・・
Raya sakan tahun ni....mami2 yg baru dapat baby tu mesti dah tak sabar nak beraya dengan baby2 baru anda semua kan... Ni hah akak dah siapkan baby booties untuk raya nanti... =====================
Walk in di butik lamboseni by auni craft collections

Open daily
6ptg-12mlm

Atau pm/whats up
0199408320

P/s : tempahan raya closed
#lamboseni
#auntentic #babyboy
#babygirl #baby #kaitmengait
#crocheting
#pasopata #dapopata #uptownkontena #umt #unisza
#sayabuatsayajual

Puah Jemu doh buke dumoh?

Dok tau nok buke nge mende doh ari2 makang nasik lauk singgang?

MARI DAPO PATA, BERBELAS KEDA ADE!

Hokning saloh satu pilihang hok berbaloi dang layok dibuat iftorrrr.

Nasik Butter Cikeng!

Hanya di Anna Float Tabur.

#UltrasTranung
#Sebe11as
#Kobert
#AnokMok
#The12thGear
#Lakunatu
#ElevenStreet
#Trenglishirt
#TifosoApparel
#Curva1312
#MzeosCollection
#IsseyArt
#DapoPata
#UptownKontena
#PasoPata

#Repost @annafloattabur (@get_repost)
・・・
Introducing our new menu, Butter Chicken Rice.
Introducing price : RM 4.90.

#annafloattabur #butterchicken #burgermok #beefsando #hotdogjumbo #dapopata #uptownkontena

EVOLUSI ⚽Harga - RM50 - Pos Tamboh RM10 - Tepak Ambek Barang - Sebe11as (Akan DiUpdate Smula) ⚽Berminat?

Wasap/ Mesej - 0135916509 (Mi) ⚽Ade Ready Stok Dok? - ready stock HANYA ADA pada Hari Perlawanana Malaysia VS Lubnan.
- Tiada ready stock selepas tutop pre order. ⚽Tutop Pre Order - 13 Jun 2017
#UTLR
#sebe11as
#UltrasTranung
#UptownKontena

TAPOK NEGE SEPANJANG BULAN RAMADHAN.

Kontek Nombor Di Poster Jika Berminat.

#Repost @hayati_nhz (@get_repost)
・・・
Selamat ptg sahabat usahawan .
Nim nk kbor ser...
Ad dok lg tapok nege bulan pose nimmmm..... Hok brg org nk pakai buat RAYER AIDILFITRI nanti...napok ad hok tkesan sedih dgr kbor tlepas tapok SHAHBANDOR,tapok BATU ENAM,..acu thun nim..sahabat usahawan mr pakat nege d UPTOWNKONTENA d pata tokjembal...kite pakat merioh hingga ke malam raya..kite pakat main bunga api... Kalo nk karaoke lagu raya..in syaa allah kite sediakn...
Se lg nk kbor...dok payoh susoh kalo nk mr buke pose atas pata nim..pata bersih cukup menarik nk bw keluarga riadoh buke pose. Dgn pelbagai hidagan ala buffet...talam..arrhhhhh...byk ag ar... D kawasan DAPOPATA mjadi sajian hidagn utk berbuke anda...
Lagi..lagi..lagi nok kbor...mung semer jgn tnye..dok TERAWIH KE?.meh kite pakat berterawih d kawasan pntai tokjembal d kawasan uptownkontena.. Surau ad..tandas ad..tmpt mndi pun ad... Ruang tmpt air sembhyg hok selesa...
Byk plok blebe...okey ar.ap2 bleh rojer hok dlm gmbr tu...

HARI PERLAWANAN!

MAING DI AWAY ARITU KALOH 4-0.

LIVE HANYA DI STADIUM.

JOM.

Buat yang tidak berkesempatan ke Kontena Sebe11as, juga boleh berurusan melalui pos. Mesej/wasap : 0135916509.

Lokasi:
Kontena Sebe11as, Uptown Kontena, Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu.
(Berhampiran UMT)

Waktu Perniagaan:
5PM - 2AM (Setiap Hari)

#UltrasTranung
#Sebe11as
#Kobert
#AnokMok
#The12thGear
#Lakunatu
#ElevenStreet
#Trenglishirt
#TifosoApparel
#Curva1312
#MzeosCollection
#IsseyArt
#DapoPata
#UptownKontena
#PasoPata

#Repost @rustique_store (@get_repost)
・・・
Cool Shirt For Kids.

BUBU TOP & NADA PANTS.

FOR BOY & GIRL
.
Pre Order Open Now
.
.
Material :
♥ Japanese Plain Cotton
♥ sejuk & selesa dipakai dengan cuaca di Malaysia
.
👚 Available size :
6month-6years old
.
Harga :
RM 60 + RM7 (postage)
.
To order :
Whatsapp +601762166866
.
#bajukapas #bajukanakkanak #kapas #hipsterkid #bajuraya #bajurayabudak

TAHNIAH KEDAH JUARA PIALA FA. 'Biar Jasa Jadi Kenangan'

Mafla Bukan Untuk Dijual Tu.

Buat yang tidak berkesempatan ke Kontena Sebe11as, juga boleh berurusan melalui pos. Mesej/wasap : 0135916509.

Lokasi:
Kontena Sebe11as, Uptown Kontena, Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu.
(Berhampiran UMT)

Waktu Perniagaan:
5PM - 2AM (Setiap Hari)

#UltrasTranung
#Sebe11as
#Kobert
#AnokMok
#The12thGear
#Lakunatu
#ElevenStreet
#Trenglishirt
#TifosoApparel
#Curva1312
#MzeosCollection
#IsseyArt
#DapoPata
#UptownKontena
#PasoPata

SUPPORT LOCAL FOOTBALL.

FINAL PIALA FA.

ADE PASANG SKRIN BESOR DI UPTOWN KONTENA NI.

MARI LA WOI!

Buat yang tidak berkesempatan ke Kontena Sebe11as, juga boleh berurusan melalui pos. Mesej/wasap : 0135916509.

Lokasi:
Kontena Sebe11as, Uptown Kontena, Pantai Tok Jembal, Kuala Terengganu.
(Berhampiran UMT)

Waktu Perniagaan:
5PM - 2AM (Setiap Hari)

#UltrasTranung
#Sebe11as
#Kobert
#AnokMok
#The12thGear
#Lakunatu
#ElevenStreet
#Trenglishirt
#TifosoApparel
#Curva1312
#MzeosCollection
#IsseyArt
#DapoPata
#UptownKontena
#PasoPata

PESANAN DARI ABAM2 UT

PERHATIAN PENYOKONG TRANUNG!

Kita Sama-Sama Berdisiplin Esok.

1. Kita akan angkat Tifo (Banner Sokongan) ketika nyanyian lagu negeri dan negara berkumandang

2. Keluasan Tifo ialah dari pintu E hingga F. Yang melibatkan kain-kain gergasi

3. Kerjasama semua supaya BERDISIPLIN memakai pakaian serba HITAM, BERKASUT BERMAFLA / BENDERA

4. Galakan kepada supaya MASUK AWAL sebelum Maghrib dan mengambil Wudhu' siap2.

5. Kerjasama semua untuk ikut & patuh arahan Capo / Ketua Curva

6. Sporting & disiplin BERDIRI 90 minit all out Demi Tranung

7. Tidak membuang & meninggalkan sampoh ditempat duduk yang memperlihatkan KEMALASAN dan kedaratan serta kebodohan kita

Diharap agar 7 disiplin ini mampu memberi semangat dan peransang kepada pemain kita. Kalu bukan kita sape lagi woi!!! #RoadtoAsia
#SetiaBersama
#DemiTranung 🏴🏳

INNALILLAH.

Sokmo Masuk Keda Nok Pinjam Stick Drum Nge Mic. Terima Kasih Utk Segalanya.

Al Fatihah.

#Repost @uptownkontena with @repostapp
・・・
I N N A L I L L A H
mizi of @ktbuskers
08.05.17

another good friend indeed..
this is how i want to remember him.. .

waktu awal2 dulu kenal kt buskers, it was pok aid and mizi yg did all the talking..
dia tukang mem"beres"kan all issues..
dia ada the loudest voice of all.. :)
dia tak kisah nak susahkan diri utk bradas dia..
dia bagi pinjam kereta at anytime utk brada2 dia..
dia takde hal kalau perlu turun awal sensorang utk set up barang utk busking..
dia teman org ke mana2 kalau perlu peneman.. at any time..
dia sanggup jadi the frontline hadap sesapa pun at any case, bila sampai masanya.. mmg fighter..
dia akan kenalkan dgn kawan2 dia dlm office state, kalau aku ada any issue di tok jembal..
dia a good listener.. akan cuba bagi pandangan dia nak solve problems.. walaupun bukan bidang dia.. ;)
dia takkan nak tgk kita susah hati..
dia tukang buat lawak..
kalau dia gelak, at least 3, 4 kedai boleh dengar suara dia..
kalau dia bercakap pun, 3, 4 kedai juga boleh dengar..
kalau berbisik, masih lagi meja sebelah dengar.. :)
dia tukang perapat silaturrahim.. break the ice session dia, sentiasa menjadi..
dia jugak tukang nego kalau ada masalah..
dia ke hulu ke hilir cari cable gitar, bila tertinggal..
dia minat metallica..
dia humble.. gila babinya humble, aku pun malu kekadang..
dia punya pasal, aku boleh ikut sama busking dgn dia sampai 3 lagu, semua start dgn chord c..
dia x pakai smartphone..
dan dia pakai converse..
.
1,001 benda boleh cakap, kita semua dah tau, jelas..
.
so, korang, yg pernah terserempak dgn busking band d dapo pata tahun lepas, kebarangkalian besar, korang pernah jumpa dia..
well, semua orang yang ada sejarah dgn dia, alhamdulillah, and insyaallah, must be a good one..
a good brada and a good friend, indeed..
.
to madi and family, salam takziah..
mizi mmg best!
a big lost.. tapi ajal, it is His..
sorry, lambat baca mesg, and lambat respond.. .

to ku bad, tq informing..
.
to pok aid, redha.. .

to all, let us remember the good stuffs..
.
mizi, rest in peace bro..
metallica rules..

Most Popular Instagram Hashtags