scrubdistrict.byaamoi scrubdistrict.byaamoi

87 posts   327 followers   895 followings

๐Ÿ’žROAD TO FLAWLESS START HERE!๐Ÿ’ž  NO1 WHITENING FACIAL SCRUB ๐Ÿ’ฒRm59 (exc postage) ๐ŸŒธ Organic ingredients ๐Ÿ’ฏ โœˆ COD Damansara/PetalingJaya ๐Ÿ’œ 0167088768 ๐Ÿ’Œ Postage available

I told ya! Its magic!
READY STOCK! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸŒธCOD DAMANSARA / PETALING JAYA ! ws me 016-7088768 for detail ๐Ÿ˜˜
#scrubdistrictbyaamoi

๐ŸŒธnak cantek flawless & gebus mcm barbie ๐ŸŒธ ws 0167088768 for detail ๐Ÿ˜˜ #scrubdistrictbyaamoi

#TipsKulitCantikBarbie Okay today Barbie nak share some of my best kept secrets to maintaining your Flawless Skin โค๏ธ Read away & yes be sure to practice it :
.
โค๏ธ I never touch my face ever - yes sebab tangan kita sangat kotor - only when im taking a shower or washing ny face
โค๏ธ I change my pillow case Daily - Yes bacteria on your pillow case tu dah bertambun2 if you biarkan seminggu ! Please girls change your pillow cases
โค๏ธ I take boiled red dates broth daily untuk maintain proper blood flow & buat pipi pink2 kemerah merahan gitu
โค๏ธ Stay out of the sun - I x pernah berjemur yes nak putih nak flawless nak anti ageing jgn berjemur bawah sun - its really bad for your skin
โค๏ธ Drink water sahaja forget all fizzy and sweet drinks
โค๏ธ Jaga your food - if you makan crap - crappy la kulit you โค๏ธ Always basuh your hair and never leave it berminyak2, if kotor scalp, minyak kotor tu will crawl down to your face
โค๏ธ Scrub gently daily yes of course , jangan tido terus without deep cleansing your face basuh sahaja tidak mencukupi trust me ! .
.
.
Okay loves, so please practice all this if you seriously want flawless skin tau . Discipline is the key . Nanti kita sambung lg next time with more beauty tips ๐Ÿ˜˜ Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict

Belanja lagi feedback! Bekas parut boleh guysss!! Apetahblagi jerawats yg bertandang? Ape tunggu lagi... #misiflawlessraya .
๐ŸŒธnak cantek flawless & gebus mcm barbie ๐ŸŒธ ws 0167088768 for detail ๐Ÿ˜˜ #scrubdistrictbyaamoi

Good morning Love! ๐Ÿ’‹
Dont forget to scrub your face as usual using our Viral 1st whitening scrub district alwaysss! Stay gorgeous and fabulous ! .
READY STOCK! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸŒธCOD DAMANSARA / PETALING JAYA ! ws me 016-7088768 for detail ๐Ÿ˜˜
#scrubdistrictbyAamoi

JOM SELAWAT ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Hari ni berbeza sedikit.. selalunya kita share tips cantik luaran kali ni tips cantik dalaman.
Apabila cantik dalaman luaran mesti cantik jugak.
.
Jom SELAWAT banyak2.. ada byk kelebihan selawat ni tau โคโค๐Ÿ˜‡
๐ŸŒธDimurahkan rezeki oleh Allah (swt)
๐ŸŒธRasullulah sayang
๐ŸŒธDipermudahkan segala urusan
๐ŸŒธDalaman kita jd bersih
๐ŸŒธhati bersih
๐ŸŒธwajah semakin berseri-seri
.
Mulakan setiap hari dan malam hari dengan SELAWAT.. Tips cantik dalaman.
#tipscantikscrubdistrict

Siapa tak stress dengan Jerawat kan? Kita sendiri sebenarnya kena bijak tangani. Nah 4 TIPS wajib ikut bagi yang ada masalah jerawat. Kalau 4 basic tips ni tak ikut, memang tak dapat nak bantu u olss dapat kulit bebas jerawat. Nak selesaikan masalah kulit muka pun kena bijak tau! .
.
โœ… Tips 1 : Rutin Dua Kali Sehari
Semua jenis kulit mesti dibersihkan, dieksfoliasi dan dilembapkan, DUA KALI sehari, setiap hari. Rutin konsisten ini boleh menolong kulit kita bebas jerawat. .
.
.
โœ… Tips 2 - Jauhi Habit Buruk.
Jangan sekali-kali picit jerawat dengan tangan atau kuku. Tabiat ni memindahkan bakteria dari kuku kepada kulit kita. Akibatnya, jerawat jadi bertambah teruk, merebak dan mencederakan kulit kita hingga tinggalkan parut hodoh.
.
.
โœ… Tips 3 - Imbangi Kulit
Jerawat adalah masalah kulit bukan jenis kulit. Kulit berminyak lebih senang naik jerawat, manakala kulit kering lebih senang jeragat menempel. Kena faham jenis kulit masing masing. Keadaan kulit yang terbaik adalah kulit lembap dimana tak berminyak dan tak kering. Seimbang!
.
.
โœ… Tips 4 - Pastikan Pori-pori Tak Tersumbat
Bersihkan makeup dengan makeup remover, cuci muka bersih, apply toner yang sesuai dan lakukan skrub muka 2 kali seminggu. Ia menolong melonggar dan membuang sel-sel kulit mati yang melekat dan menyumbat liang pori. .
.
.
โœ” Apa punca berlakunya jerawat? . .
๐Ÿ”ธ Kelenjar sebum yang terlampau aktif (lazimnya disebabkan masalah genetik). .
๐Ÿ”ธ Faktor hormon.
๐Ÿ”ธ Pori-pori tersumbat sehingga mengakibatkan bakteria membiak. .
๐Ÿ”ธ Kotoran pada permukaan kulit.
๐Ÿ”ธ Faktor tekanan (stress) dan persekitaran. Kulit berjerawat lazim terjadi semenjak akil baligh hingga lewat 30-an.
.
.
๐Ÿ“ŒKebanyakan masalah kulit berpunca dari masalah dalaman kita, so kalau nak kulit cantik bebas jerawat, cepat cuba #scrubdistrict.Ada masalah kulit kita berpunca dari masalah dalaman. Toksin, hormon tak stabil, aliran darah tidak lancar, rahim tidak sihat. Inilah antara masalah kulit muka susah nak sembuh.

#TipsCantikScrubDistrict
#misiflawlessraya
READY STOCK! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸŒธCOD DAMANSARA / PETALING JAYA ! ws me 016-7088768 for detail ๐Ÿ˜˜
#scrubdistrictbyAamoi

KULIT SENSITIF.
Apa itu kulit sensitif? Okay hari ni kita kupas ttg kulit sensitif. Kulit sensitif adalah kulit yang mudah mengalami iritasi, nipis, mudah merah dan meradang, mudah berjerawat, dan mudah gatal bila terkena produk kosmetik. .
.

Kebanyakan kulit sensitif adalah kulit berminyak, tapi boleh jadi juga untuk kulit kering. Kulit sensitif memiliki pembuluh darah dan saraf yang dekat dengan permukaan kulit yang menyebabkan kulit memerah kerana aliran darah pada kulit lebih banyak. Makanan yang korang makan juga boleh mempengaruhi kulit sensitif seperti kekacang, pedas, berminyak, kafein dan rokok. .
.

Cara penjagaan untuk kulit sensitif : .
โœ” Pastikan guna krim perlindungan uv jika keluar rumah.
โœ” Jauhi tempat berhabuk atau berdebu. .
โœ” Elakkan cuci muka guna air panas dengan kerap. .
โœ” Elakkan gosok muka dengan kuat ketika cuci muka dan elakkan skrub muka dengan kerap kerana boleh menipiskan lagi kulit korang (jarakkan penggunaan scrubdistrict 1 atau 2 kali seminggu dah cukup)
โœ” Elakkan berkongsi produk kecantikan dengan orang lain
โœ” Elakkan kerap bertukar skincare
โœ” Banyakkan minum air putih, sayur dan buah-buahan.
โœ” Jaga kebersihan. Pastikan tangan sentiasa bersih semasa nak apply krim. .
.
Korang pulak jenis kulit macam mana? Nanti kita kupas jenis kulit yg lain pulak kayhh. Tag kawan2 share info ini ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž
#tipscantikscrubdistrict #misiflawlessraya #scrubdistrictbyAamoi

Make ur monday fabulosity with our scrub district! Be flawless and gorgeous! Hapoy fasting everyone ! Love! Love! Love! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

Belanja sket feedback pepagi yg awsome nih! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŒธ Nak putih flawless mcm barbie?๐Ÿ’† Ws 016708768 for detail syg's! Jom cepat follow @scrubdistrict.byaamoi ๐ŸŒธ
CEPAT PLACE UR ORDER BEFORE ITS FINISH AGAIN! nangis tepi katil nnt ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜‚ #misiflawlessraya #scrubdistrictangel #scrubdistrictbyAamoi #muahciked

Wishing all of you a blessed Ramadhan! Good morning Love ๐Ÿ’“ .
NO1 WHITENING FACIAL SCRUB
๐Ÿ’ฒRm59 (exc postage)
๐ŸŒธ Organic ingredients ๐Ÿ’ฏ
โœˆ COD Damansara/PetalingJaya
๐Ÿ’œ 0167088768 ๐Ÿ’Œ Postage available

Most Popular Instagram Hashtags