scrub_bymiza scrub_bymiza

185 posts   6,388 followers   398 followings

ORGANIC COFFEE SCRUB  Body & face coffee scrub RM13🙋🏼💃🏼 100% organic😆 Postage every monday and wednesday😊 Whatsapp - 0182891108 (NO DM) @nurmiza400@gmail.com 📩

RepostBy @shahfiqhani: "#giftreview
3 kali seminggu i akan manjakan muka i dengan coffee scrub @scrub_bymiza i memang suka pakai @scrub_bymiza sebab bila dah bilas, muka smooth je . And lama kelamaan muka nampak segar and tak kusam❤️ Kalau korang nak makeup nampak smooth and nak skin korang lawa boleh grab kat 👉 @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Feedback from our happy customer! 😍💖 dia dah repeat order u guys bila lagi 😬
.
.
Cecepat order rm13 shj! Buy 5 free 1 tau 😍
Whatsapp - 0182891108 .
🌸Menghilangkan jerawat. 🌸Menghilangkan blackhead. 🌸Flek2 hitam. 🌸Parut 🌸 Melembutkan dan menyerikan kulit

RepostBy @yaya_2xx: "COFFEE SCRUB from @scrub_bymiza @scrub_bymiza 😍🔥 Oh yes!!! Sesiapa nak kulit flawless gitu, lembut semua tu! Haa you should try this scrub!! ✨
.
.
.
Teka lagu apa ni? 😉" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @ssab.breenaa: "#Giftreview Scrub by @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza ❤️ Thank youuu! Lovin’ my skin after using this 😍😍😍" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Cecepat order rm13 shj! Buy 5 free 1 tau 😍
Whatsapp - 0182891108 .
🌸Menghilangkan jerawat. 🌸Menghilangkan blackhead. 🌸Flek2 hitam. 🌸Parut 🌸 Melembutkan dan menyerikan kulit

RepostBy @theycalledmysha_: "#giftreview
Thankyou @scrub_bymiza ❤️ coffee scrub ni sesuai untuk sesiapa yang ada masalah kulit kering kulit mengelupas , jerawat dan sebagainya 😍💯 so korang jangan lupa follow @scrub_bymiza
@scrub_bymiza
@scrub_bymiza" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Feedback from our happy customer! 😍💖 dia dah repeat order u guys bila lagi 😬
.
.
Cecepat order rm13 shj! Buy 5 free 1 tau 😍
Whatsapp - 0182891108 .
🌸Menghilangkan jerawat. 🌸Menghilangkan blackhead. 🌸Flek2 hitam. 🌸Parut 🌸 Melembutkan dan menyerikan kulit

Bahaya ke kalau makan? Ofc tak dearies! Sebab coffee scrub kami 100% bahan organik!
.
Whatsapp -0182891108 untuk order! 😆
.
.
RepostBy @4rff._: "Ada masalah parut ? Ha pakai la @scrub_bymiza @scrub_bymiza !! 😍❤️ Inshaallah boleh merawat kulit korang 🙈 sesiapa yang ada parut, muka burn pun boleh pakai tau! @scrub_bymiza jangan lupa follow! ✨" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Feedback from our happy customer! 😍💖 dia dah repeat order u guys bila lagi 😬
.
.
Cecepat order rm13 shj! Buy 5 free 1 tau 😍
Whatsapp - 0182891108 .
🌸Menghilangkan jerawat. 🌸Menghilangkan blackhead. 🌸Flek2 hitam. 🌸Parut 🌸 Melembutkan dan menyerikan kulit

RepostBy @berry.sya: "#giftreviewbyberrysya

3 kali seminggu i akan manjakan muka i dengan coffee scrub @scrub_bymiza i memang suka pakai @scrub_bymiza sebab bila dah bilas, muka smooth je . And lama kelamaan muka nampak segar and tak kusam❤️ before i pakai my makeup i akan pakai scrub ni jugak untuk smooth base! Kalau korang nak makeup nampak smooth and nak skin korang lawa boleh grab kat @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza @scrub_bymiza" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Feedback from our happy customer! 😍💖 dia dah repeat order u guys bila lagi 😬
.
.
Cecepat order rm13 shj! Buy 5 free 1 tau 😍
Whatsapp - 0182891108 .
🌸Menghilangkan jerawat. 🌸Menghilangkan blackhead. 🌸Flek2 hitam. 🌸Parut 🌸 Melembutkan dan menyerikan kulit

RepostBy @zurylll: "Kelebihan Scrub Coffee Ni Die Boleh Hilang Kan Kesan Jerawat Korang Yg Dah Lame Menapak Kat Muke Korang Tu! Lepas Pakai Je Scrub Coffee Ni Kulit Muke Zuryl Rase Segar Dan Licin ! Serius Tak Tipu 😍 Selain Boleh Hilang Kan Jerawat Scrub Coffee Ni Jugak Boleh Hilang Kan Blackhead/Whitehead Korang Tau So Ape Tunggu Lagi? Dapat Kan Satu! @scrub_bymiza @scrub_bymiza #giftreview #giftreviewmalaysia" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Most Popular Instagram Hashtags