schaalyahya schaalyahya

7,477 posts   4,281,000 followers   448 followings

Scha Alyahya™  • The Twins •azeanalyahya@gmail.com 📧 raihana.schawal@gmail.com

Episode terakhir 7 malam ini di Astro Ria #tiamosweetheart 🎈

Cari durian kat open house jap.. #schawalara

Okay #tiamosweetheart is on gais. Enjoy Rania yang psiko itu

Before Germany lost their opening match last night 😫

Kobis is definitely better than bawang. Gugel it 😘. Thanks for watching Siccin with us Uncle Suddey

Coolest Daddies these two ♥️ Happy Dada’s day ! Abah and Syed Dad !

Its your day today Daddy ! Happy Fathers Day to the worlds greatest Dad @awalashaari ! We love you Daddy ♥️🎈

♥️

Ti Amo episode ke 3 malam ini di Astro Ria ! Jangan lupa jam 7 okay 🎈

I realize the mind and the heart can be delicate without powerful spirit atau semangat yang kuat mahupun foundation yang kuat. Im blessed i am mentally and emotionally strong . Plus dengan ada nya social media ni, semua nak bagi 2 cents masing masing sampai lupa adab. practice kindness in anything u wanna do or say. Tak salah berlainan pendapat dan preference cuma deliver cara yang appropriate and tak perlu rude . So please be kind to other people dan tak perlu body shaming or make fun of people’s looks. Be kind and understand differences. The world needs more kindness . Selamat Hari Raya yang kedua guys hope everyone is having a blast ♥️

Asyik pose dengan handbag je, pose dengan @weststarmaxusmy G10 pulak. Nasib tak boleh dukung van ni .. #joyahbintiahmadawaluddin #mimpikitabespoke

Tema : Hijau de Rening . I can say anything i want now coz sisz dah quit social media #detoxisthewaytogo

Most Popular Instagram Hashtags