[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sbdapparel_nederland sbdapparel_nederland

242 posts   2783 followers   304 followings

SBDApparel Nederland  Marktleider in ondersteunend materiaal, kleding en accessoires voor krachttraining en fitness

http://www.sbdapparel.nl/

SBD Cup 2017: nog 8 dagen te gaan, voorbereidingen zijn in volle gang. We zien jullie graag 30 september en 1 oktober terug in Nijmegen. Voor meer informatie kijk op www.sbdapparel.nl
#sbdcup #nogeenweektegaan #voorbereiding #alleslooptvolgensplanning #teambobopdebanner
Foto made by @schurwanzpics

@ankietimmers86 doet het weer! Met 608,5kg totaal (222,5-162,5-223,5) en 597,79 wilkspunten is Ankie wederom kampioen in de -72kg geworden en overall best lifter. Met 4 Nederlandse record heeft ze eindelijk over de 600kg gelift en een nieuw wilksrecord in Nederland! De hoogste ooit door een Nederlander getild. Gefeliciteerd Ankie!
#goankiego #teamankie #worldclass #congrats #wecluxemburg

SBD Nederland atlete Ankie Timmers is er klaar voor. @ankietimmers86 start om 10 uur op de West Europese kampioenschappen in Hamm, Luxemburg om haar overall titel te verdedigen. Moedig haar aan vanaf de livestream van goodlift.
#teamankie #letsgo #weights #training #winankiewin

De teller voor de medaillespiegel van de SBD Nederland atleten is dit jaar weer goed begonnen. @chreizr is derde geworden op het NK Bankdrukken bij de zwaarste klasse bij de heren (120+kg) met een 5kg wedstrijdpr van 207,5kg. Onze nieuwste teamgenoot @joliennd is niet alleen kampioen geworden met 77,5kg in de -63kg dames, maar ook overall best liftster junioren en senioren. Gefeliciteerd!
#stronglifters #nkbankdrukken #alsofhetniksis #wegaangewoondoor #sbdcup

NK Bankdrukken classic 2017: vandaag doen 2 lifters van het SBD Nederland team mee aan het NK Bankdrukken classic in Geldrop. @joliennd zal bij de dames in de -63kg klasse liften en @chreizr bij de zwaarste heren (120+kg). Beide powerlifters hebben zonet ingewogen en wachten op hun wedstrijd die om 11 uur zal beginnen. Succes beiden!
#benchingpowerlifters #justdoingit #justputsomenumbers #stronglifters #15uuristfeest

Limited edition! onze voorraad met de limited edition producten zijn bijgevuld. Deze worden niet meer bijgemaakt, dus wees snel om de laatste navy blue/red producten aan te schaffen.
#fewleft #limitededition #befastorbelast #apparel #fast

They're arrived! Check onze website voor de limited edition navy blauw/rode singlets, t-shirts, deadliftsokken, sportsokken, kneesleeves en polsbanden. Er is maar een beperkte oplage van deze producten. Wees er dus snel bij!
www.sbdapparel.nl
#apparel #sbd #fasion #limitededition #teamusa

Onze eigen sterkste vrouw @sanne_dutchpower is gisteren 2e geworden bij de sterkste man/vrouw van Giethoorn. Wat een prestatie Sanne, en wat zijn we trots op je! Als uitsmijter deed Sanne overigens nog even een 200kg deadlift.
#nietomdathetmoetmaaromdathetkan

SBD Nederland Atlete @sanne_dutchpower doet vandaag mee aan de sterkste man/vrouw wedstrijd van Giethoorn. Ontzettend veel succes Sanne, wij zijn nu al trots op je!!! #strongman #strongwoman #power

Ielja Strik is als 4de geëindigd bij de superheavyweight dames. Bij de squat eindigde Ielja met 3 goede beurten en 255kg. Het bankdrukken verliep anders dan verwacht, de eerste twee beurten werden afgekeurd. Ielja miste 172,5kg tweemaal om vervolgens haar derde beurt na het veranderen van bankdrukshirt alsnog te drukken. Het deadliften begon Strik met 205kg, de tweede beurt 212,5kg werd ook vrij gemakkelijk getrokken. Helaas was de 217,5kg dit keer te zwaar. Met een totaal van 640kg en een wilkscore van 569 is Ielja vierde geëindigd. Ondanks dat Ielja teleurgesteld is vandaag, zijn we als land erg trots op de prestaties die ze de afgelopen decennia geleverd heeft. Met oa 22 wereldtitels, 4 world games deelnames, vice winnaar world games 2015, wereldrecords, europese records, titels op verschillende continenten is ze ongetwijfeld de meest succesvolle krachtsport atleet die we in Nederland hebben gehad. Zijn jullie ook zo trots op haar?
#ieljastrik #superheavyweight #legend #strong #women

Ielja Strik is er klaar voor, na ingewogen te hebben met 84.5 kg gaat ze om 12 uur beginnen in de superheavyweight (-84kg & 84+kg) klasse in haar vierde optreden op de WG. Ielja is de meest succesvolle krachtsporter van Nederland aller tijden, met 22 wereldtitels op haar naam, zal de lifster uitkomend voor Atlas Nijmegen op jacht gaan naar haar tweede medaille op de WG. Moedig Ielja aan via de livestream van World Games.
#superheavyweight #strong #weights #powerlifting #ieljastrik

Met deze ijzersterke deadlift van 217,5kg plaatst onze atleet @ankietimmers86 zich als 7e op de World Games! Het levert haar tevens de allerhoogste Wilks allertijden op in Nederland. Met 595kg totaal tilde Ankie maar liefst 586,2 Wilks punten!!! Ankie, gefeliciteerd!!! Top gedaan!!!

Most Popular Instagram Hashtags