saya_emilaa saya_emilaa

142 posts   1927 followers   2953 followings

Shah Emi  ✌23 y/0 Jawa marii X1rianz@lcianz BIL UniKL Mitec Hobi aku cara aku

Senyuman di pagi raya bersama kawan2.. Tak kan sama senyuman bersama awak... Angan2 je.. #rayake3 #teambaraan #teamharok #2k17

Ade scebis kenangan ni..Tiap raya tak miss lagi beraya dgn abg2 hensem hakak2 comel ni..
#rayake4 #teamrayaform6
#roadtofinalexam #interncomingsoon

Terima kasih datin amandut atas sumbangan duit raya ...bagus ade kwan mcm ni ..huhu
#rayake4 #teamrayaform6
#roadtofinalexam #interncomingsoon

Yoww matt...Mat ri ayee semuaa... Raya 2k17
#rayake3 #teamrayaharok
#teambaraanPerak

Mat ri ayee semuaa... Raya 2k17
#rayake2 #teamrayaharok
#teamperak #teambaraan

Mat ri ayee semuaa... Raya 2k17
#rayake2 #teamrayaharok
#teamperak

Mat ri ayee semuaa ...
#duitraya #raya2k17 #kosongkosong

Rare gile nak dapat kenangan mcm ni ..bulan puase jgk dpt mcm ni ..masuk kan yg sopan dulu haaha...

Adushh..xde ride same dh dgn sebelah ni lepas ni..ade rzeki jumpe lagi eh kembar ..
#penghiburjalanan #kakilenjan

Usah dikenang masa lalu 😬yang berlalu biarkan ia berlalu 😊yang masih hidup teruskan kehidupan anda🤗 ...the bradass ... Till we unite again ..
#penghiburjalanan

Ini kalilahhh..takde luck bagi awak..dari johor sampai umah hang elok je kan aku perembat ..smpai nk gi event dekat msalah hang dtg..nasib yg jauh dh lepas. Thanks sape yg tolong tunda semalam.. Spe taw ig tag si ayied ni hehe..
#muahciked #megattslccpk @x1r_malaya #pejuang_darat #kapcaimalaya

Hati2 geng balik kampung halaman tuu lagi 4++km ..mampu teman smpai sini je.. Misi tcapai eh masing2 ..jgn ade tragedi mcm time pegi pulak ..semoga selamat sampaii..
#Sk7.0#KK40H #x1r_malaya #penghiburjalanan
@pak_aji_koroi @jaix1r @amengangah @pajilakee_ @asrof_rozali @sapiqsepol @alifizahar11@hafizrisham

Most Popular Instagram Hashtags