sassygirlsassie sassygirlsassie

315 posts   817 followers   796 followings

Saskia Utomo  サスキア ウトモ

some monkey business we did last weekend at @highspiritedfuture

@namarinayouthdance @namarina_dance_academy

seperti biasa.. numpang foto di nikahan orang.. dan berlanjut dengan foto capek.. narsis.. bengong.. dan bayi-bayi..

#taminizarwedding

semacam perwakilan Dazzling 2007 di #taminizarwedding

the captain in RED:
@pratiwiutamiputri

dazzling in BLUE:
@saskhya
@sassygirlsassie
@adhinilukitaputri
@dniars
missing in action
(yes, we missed you!):
@sasharlisya
extra dazzling🤣:
@bradhikaayodya

sisanya yang kemaren dateng namun sedang hamil / program mau hamil sehingga alih kegiatan jadi seksi dokumentasi:
@adiwertis
@dina_febriana

also with the camera: @izzolastep
tepuk tangan untuk tarian bm hasil ngarang sejam yang sekaligus kelar direkam dalam sejam berikutnya, yang lalu disebar dan mengandalkan video itu doang tanpa pernah ngelakuin bareng. kalo yang nikah bukan ibu captain yang satu ini sih udah batal jogednya 🤣..

nanti kalo semua yg lagi program pada udah sukses punya baby kayanya boleh nih reunian joged-joged tolol..
panggilan kepada @nabilahzata @vanyaratulangie @mayangsekar @raishatjokro #hanaapasihinstagramnya
#reunidazzlingyuk

Saskia x Saskhya

originally Sasha x Saskhya tapi Sasha stuck ngga bisa ke kawinan jadi gue selaku kw-an nya mengisi kekosongan.

duo pembawa lelung (yang sampe dihandover lelungnya baru tau lelung itu apa, kirain seserahan doang bawanya ngga usah pake jaga jarak, belok ala paskibra, maupun manuver naik turunin lelung tiap mo masuk pintu atau lewatin hiasan gantung) yg bertugas sabtu lalu di #taminizarwedding
ngga siap dipakein bando liberty, kalung baju zirah, dan gelang wonder woman hingga sasakan rambut saskhy kempes dan insecurities gue yg berhubungan dengan pakaian dalam.

#wedding #traditional #lelung #highschool #bestfriends #danceteam

ok, hopefully this is the last #throwback to #indonesiadanceprix2017

pardon my awkward fingers and the definitely not squared hips and the fact that i can't figure out whether to stretch my back leg or let it sit in an attitude 🤣. and overall my failed effort to look graceful hahahahaha.

#swan #duck #goose #somethinginbetween

another #throwback to my sleepless crafty nights, road to #indonesiadanceprix2017
my crown!
made it from scratch with several kinds of wires from #tokomajumayestik and beads from #tokopusachomayestik. and feathers bought online from @tokopedia.

also made a "sister" crown (because they're similar but not identical) to this one. for @knyanindita who performed the same variation on the competition.

#ballet #crown #headpiece #swan #odette #craft

still a #throwback to #indonesiadanceprix2017

trying to look odette-ish but i think i'm still not getting it right hahahahahaha..

#swan #goose #duck #whateveritlookslike

#throwback to #indonesiadanceprix2017 with my diy costume!

with help from the same peeps who helped me with my tutu! @kshkendana @nita_dandit #tokomajumayestik

#costume #swan #odette #diy #feathers #beads #applique

still a #throwback to #indonesiadanceprix2017
coached by both Ms. @sussianddri and Ms. @truly88pandora

nope, i did not know how to make a swan expression, let alone odette's. hahaha.

i will be doing another swan this weekend, with @sashafebri @anashacitra and @tasyatacha. and nope, not this swan 😁.

definitely fun to watch, so go ahead and grab your tickets for:
@highspiritedfuture
THE HIGH SPIRITED FUTURE AWAITS
Goethehaus, Goethe Institute Jakarta
July 23rd, 2017
7 - 8.30 pm
log on to movintix.com to get the tickets!

#swan #goose #duck #orsomethinginbetween

#throwback to April this year, this was my tutu for Indonesia Dance Prix 2017.

definitely enjoyed the sleepless nights decorating the costume. probably more than i enjoyed the dance hahahahahahaha 🤦🏻‍♀️.

only got to use it once, but i'd love to thank @kshkendana for helping me order the plain white tutu from the supplier and have them send it to Jakarta so quickly, and @nita_dandit for helping me sew the feathers onto it, and @tokopedia for connecting me to several stores with lots of choice of white feathers, and #tokomajumayestik for also selling all kinds of feathers, and #tokopusachomayestik for all the swarovski-like beads, haha.

#indonesiadanceprix2017 #costume #tutu #swan

Most Popular Instagram Hashtags