sariyanti sariyanti

3,978 posts   2,527,401 followers   150 followings

Sari Yanti  Wife to @jepsepahtu ❀ Momma to : Barr Al Aliy , Baasit Al Haq and @dariyainaraofficial πŸ’™πŸ’›πŸ’œ

Alhamdulillah..
.
@splashcupcakes I'm loving all the desserts . Syukur alhamdulillah. Sedapnyaaaaaaaa
.
Thank you ikha πŸ’™
.
Ada ke yang suka desserts macam kakak? angkat tangan πŸ™‹

.
Senyummmmmmmmm...
.
Yang kakak amalkan setiap pagi. @purmilla manja manja.

.
Amboiii.. Beriya makan tangan eh... Jari demok perisa apa tuuu..? 😎
.
Assalammualaikum Semua 😊

Ya Allah.. Dia buat muka eh bila mama dia ajak selfie 😝 -
Dah besar sangat ke tuuuu... πŸ€— @dariyainaraofficial

Paling suka lah kalau product tu natural. Sebab rasa terlebih confident bila nak apply . Kalau ada yang macam kakak suka product 100% natural ni boleh try guna skin care ni. Best πŸ’™πŸ€— .

#gonaturewithakin #akinwithnature @akin.malaysia

Dia siap menguappppp... malas nak layan mama la tu πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.

Mama try untuk menari #ShopeeSharkMY Challenge dengan @dariyainaraofficial. Mungkin kena tunggu lagi beberapa tahun kot baru kita dapat menari betul betul πŸ˜… Jangan lupa join #ShopeeSharkMY challenge ni dan anda mungkin dapat menangi RM2000 cash prize! Also, kakak nak share yang hari ni #ShopeeMY Super Mom Day. Mummies and daddies jangan lepaskan peluang untuk dapatkan discount sehingga 99%!! #ShopeeMY99 #SuperShoppingDay

@dariyainaraofficial dah tak berapa rajin layan mama dia selfie 😝😝😝

.
Tanah tumpah darahku. NEGARAKU. Merdeka 61 .
.
. * Ya Allah payungi kami Rahmat Mu Selalu πŸ’š

.
Assalamualaikum.. haiii tengah nak lunch ke tuu.? Cuba cerita tengah makan apa? .
.

Nanti sambil rehat rehat Jangan lupa nanti beli @majalahnona issue September.
Eya Eya Girl jadi Cover 2 nya.
Depan gambar aunty @ctdk and @tyaarifinnw
πŸ€—.

.
Akira tumpang lalu.
Eh lalu je mana boleh. Meh sini..
( Sampai jatuh shawl nak maksakan budak tu tangkap gambar πŸ˜‚) .

Muka dia pasrah layankan pakcik n makcik dia. Dan kakak awak yang tudung dah serabut.
Tapi sebab gambar ni semua kisah raya aidiladha haritu. kita upload jugak 😏 untuk kenangan.
.
#meriamsulaimanclan .
πŸ‘—: @poplook #poplookootd .
❀: @jepsepahtu

Salam jumaat dari kakak Dan adik adik πŸ˜‚πŸ˜‚.
.
Anak sikit lagi nak sama tinggi ngan mama dah #barralaliy #baasitalhaq #meriamsulaimanclan

.
Ada orang kata kakak rendah sangat. Tapi sesetengah orang betul sebab kata jep tinggi sangat πŸ˜‚ - walhal..- .
.
Selamat hari raya aidiladha maaf zahir dan batin dari kami πŸ€—
.
Missing Barr n Baasit. See you soon πŸ’šπŸ’›πŸ’™
#meriamsulaimanclan

Most Popular Instagram Hashtags