sariyanti sariyanti

3,917 posts   2,367,788 followers   166 followings

Sari Yanti  Wife to @jepsepahtu ❀ Momma to : Barr Al Aliy , Baasit Al Haq and @dariyainaraofficial πŸ’™πŸ’›πŸ’œ

Kakak in love dengan diri sendiri sebab pakai gelang cantik. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜….
.
.
Terima kasih banyak banyak sebab buat kakak feel cantik dalam pantang @Swarovski #Swarovski #BrillianceForAll

Melvita Rose Floral Water is one of the must have items kakak guna during my confinement yg give me that ultimate comfort dan sgt refreshing. It's organic that's y sangat safe to use. Especially nowadays bila kena bangun malam dan tidur yang tidak mencukupi. This is my organic comfort! What’s yours? Guess what! You can just mention "Melvita x Sari Yanti" in any Melvita stores at Midvalley, 1U, KLCC & IOI City Mall Putrajaya to redeem a 5-day floral water sample kit! Cepat tau before the stock runs out ya.
#myorganiccomfort #morethanwater #startorganic #melvitamalaysia

assalamualaikum and good morning! @thea.kl drops new pieces for their Lebaran collection this year! siapa penggemar batik with a modern twist should check them out. every pattern comes in limited pcs only. so korng akan nampak exclusive and classy di hari raya nanti!! ada juga design lain korang boleh dapatkan that you can wear for any occasion. such a good investment! swipe left to see their top picks! 😊
@thea.kl @thea.kl @thea.kl @thea.kl

Assalamualaikum semua kesayangan kakak! Harini kakak nak share something yang best untuk korang semua. Apa kata korang semua get ready untuk ke Huawei stores terdekat korang atau pun ke Vmall.my sekarang sebab start dari hari ni sampai 31st May, korang akan dapat 6% Cash back kalau korang beli Huawei mobile termasuklah model2 handphone terbaru yang cantik P20 dan Nova Series tu. #seemore

Marhaban Ya Ramadhan. .
.
Selamat berpuasa semua. Maaf zahir dan batin .
.
P/s:

ini gambar beberapa hari sebelum lahirkan @dariyainaraofficial . Alhamdulillah memang betul betul tembam kakak awak πŸ˜‚

.
.
Ni kisah benar.
Waktu awal awal akak mengandung lagi Natalis dah hubungi kakak nak offer perkhidmatan dia.

Tapi kakak diam je. Bukan apa.. sebab dulu masa deliver Barr n Baasit takpernah pulak berpantang sangat. Setakat pakai stoking n jaga makan sikit sikit je. .
.

Tetiba bila orang offer suruh pantang betul betul.. uish.. neves la kakak awak ni.. karang itu tak boleh ini tak boleh.. kita ni pulak boleh tahan degil. dalam hati.. nanti makan cemana.. habis la aku. .
.

Entah macam mana bila tiba hari nak dekat bersalin ramai pulak yang sebut sebut kebaikan natalis ni.. hmmm... jadi kakak pun decide okay lah.. why not. Try lah berpantang dengan betul kali ni.

Ya. Tiba hari nya dah melahirkan.. Pantang nya.

Sauna
Berurut
Bertungku
Bertangas
Scrub badan
Makan kelas A okeh. Menu pantang sedap sangat. .
.

So sekarang dalam hati
Eh best nya Berpantang.
Thank you @natalismothercare untuk perjalanan pantang yang super awesome ni :) .
.
.
Jadi maknanya @jepsepahtu tahun depan @dariyainaraofficial boleh dapat adik πŸ˜‚
Ahaks .. Ok- itu gurau πŸ˜…πŸ˜ - jangan serious sangat 😁

.
.
Happy mothers day mama.
Alhamdulillah.
I love you mama. Without you i am nothing.
Alhamdulillah.
Thank you Barr, Baasit and @dariyainaraofficial . Without you i am no mama myself.
I love you my children πŸ’›πŸ’™πŸ’œ

Dia dah tanya. Tapi suruh dia tanya lagi sekali πŸ˜‚

Dia pelik asal lelaki tak boleh produce susu badan . πŸ™Š

My no 1 #barralaliy #meriamsulaimanclan

.
Historical day.
Masha'Allah.

Tahniah Malaysia .
Tahniah yang mendapat mandat.

Siapa pun yang kita Pilih.
Kita semua sama.
Mahu yang terbaik.
Dan Sayang kan Negara kita. .
.
Dulu dulu arwah Uwan kakak selalu cakap.

Kalau suka. Jangan suka suka sangat.
Takut nanti menangis.

Kalau sedih jangan sedih sangat.
Kerana percaturan Allah jualah yang paling cemerlang.
.
.

Hari penentu Malaysia beri Mandat.
.
SELAMAT MEMILIH DENGAN BIJAK MALAYSIA !
.
.

Dia selalu berjaya keluarkan tangan dia πŸ˜… @dariyainaraofficial .
.
First checkup bawak dia jalan naik kereta sorong Bee 5 @bugaboostrollers stroller. Boleh dapat ni kat @happikiddo #happikiddo

Menu favourite time pantang from @natalismothercare 😍

Most Popular Instagram Hashtags