sariyanti sariyanti

3946 posts   1821500 followers   256 followings

Sari Yanti  Keep Going

Suka sangat dgn #PohKong #TranzClassic jewelries sbb it's perfectly matches any attire in my wardrobe ❀ http://www.pohkong.com.my/collections/gold-jewellery/tranz/classic

Kakak cari 20 orang sahaja yang nak berniaga serious dengan kakak, semua tanya tudung diamond #MUMUxSariYanti ada tak agent atau stokis kan?
.
20 orang yang serious sila email sekarang ok? Cepat email mana tau awak bertuah kan jadi agent/stokis @mumuscarves tudung letups favorite kakak! Yays
.
Email di mumuagent2017@gmail.com
.
P/s: lawa sangat dan best kakak suka! #mumuforLife#ilovemumu ❀❀❀

Badan ni raso eh satu macam.
Raso nak makan
Tompi tak maun
Iyo lah dah tuo.
Dah pueh dek sihat , sakit lah pulak
Dah pueh dek sakit nanti sihat la deh. .
.
. . -my Atok cakap sambil Lelap mata πŸ€—

See u soon Atok ❀ #89yearsold

🍰πŸͺ🍫🍩

❀

πŸ‘―πŸ’‹β€

Ok satu selfie πŸ€—

My baby #barralaliy

Bayang bayang Tua.

Most Popular Instagram Hashtags