sariyanti sariyanti

4431 posts   1641155 followers   289 followings

Sari Yanti  Keep Going

Selamat pagi
.. kakak awak photoshoot ngan abg kawasan @ashhannas pagi ni untuk @ashhannas x @sariyanti . πŸ€— Assalamualaikum :)

Apa lah kakak awak buat tu πŸ™†πŸ˜… -
baju cantik ala ala princess milik kawan baik kakak @ariweddingcouture ❀ love kan?

Alhamdulillah... semua orang yang kakak jumpa baik baik belaka. Pada sangka kakak baik, lakunya juga baik insyaallah.. Sebab kakak selalu ingat 'orang tu' pesan, . .
"Sangka yang baik baik. " ❀ you @jepsepahtu

Kalau jumpa dia ada je benda boleh borak .. Suka dia . Dan tak tau kenapa tiap kali tengok dia teringat @dynasmokhtar jugak. Was nice to see you yesterday babe @farahdhiya_fd

Say nice things and speak only the truth .
Assalamualaikum and good morning :)

Ha... nah info.. sebab kalau kakak nak cakap dalam video tak sempat πŸ˜…πŸ™† Sape-sape yang nak buat income untuk projek raya dengan @adelle.my jangan lupa follow ig dorg untuk maklumat lanjut okay. Hanya terhad kepada 50 org terawal sahaja ! Confirm korang semua tak rugi sebab collection baju kakak semua cantik2 dan meletop-letop ! Yang kakak pakai ni salah satu Sari Yanti collection dari @adelle.my. Cantik kan baju raya kakak dari @adelle.my tahun ni πŸ‘πŸ» ! So jangan lupa k , untuk maklumat lanjut untuk jadi agent atau dropship korg boleh tgok kat ig @adelle.my

OK jap ada lagi πŸ˜‚ πŸ€—

Peluang keemasan untuk jana pendapatan 4-5 angka sebelum raya bersama @adelle.my !
Whatsapp 018-3198788 now!
Whatsapp 018-3198788 now!
Whatsapp 018-3198788 now!

Jangan lupa follow dorg sekali tau 😘 Boleh lah semua cuci mata sekali tgok semua collection yang akan release this month dari @adelle.my . Kakakkk pun tak sabar dah tunggu collection dorang !
_
_
Annnnnddddddd kakakkkk dengar korg akan dapat free kelas marketing dari @megatad sekali kalau korg sign-up for agent 😱.
_
_
_
Untuk 50 org terawal je tau !
_
_

#ADELLExSariyanti
#LawowithADELLE
#rayalawowithADELLE
#ingatkebayaingatADELLE
#KebayaADELLE
#kebayamoden
#kebayapalinglawo2017
#fenomenaaidilfitri2017

Jkk πŸ™†

adikkk @ashhannas @ashhannas @ashhannas kakak tak tau nak pilih yang mana sebab dua-dua lawa!!!! 😭😭😭😭😍😍😍 #AshhAnnasxSariYanti2017

Siap sedia esok nak serbu @vendvillekotadamansara dan @vendvillejohorbahru ok? Official launch koleksi JEPPICKUPLINE
.
Limited Edition tau! pastikan esok serbu @vendville awal-awal ok? 😍 #JepPickupline #MenujuKeHatiAwak

@ashhannas @ashhannas @ashhannas kakak tak sabar!!!!! cantiknyaaaaaaaa 😍😍😍😍😍 #AshhAnnasxSARIYANTI2017

Rindu lah #jkk

All the best for tonight Love. πŸ€—πŸŽ€πŸŽΈπŸŽ·πŸŽΊπŸŽΉβ™©πŸŽΆπŸŽ΅

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags