[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sariyanti sariyanti

3950 posts   1995256 followers   184 followings

Sari Yanti  Keep Going

Sebab dah lama tak upload gambar sorang 😏. Boleh ke kalau upload satu πŸ€”?

Sebab ramai tanya @ANASism Million Serum yang sangat sangat best ni dekat kakak. Pembelian boleh di buat di www.anasism.com #TheBest #LembutMacamBabyLepasPakai #AbangSayang 😍😍😍❀

Apa benda yang kakak awak suka sangat tuu???? .
Assalamualaikum. Kakak nak share.. Rahsia yang kakak simpan selama ni, sebab kakak bukan seorang yang guna produk sesuka hati especially berkaitan dengan muka. Rahsia yang sememangnya harus dikongsi dengan semua followers kakak.
.
Its been a while I’ve been using this miracle product by @ANASism DAN BERKESAN!!!!!
.
MILLION SERUM - Texture sangat sangat lembut, water base (tak berminyak langsung) sangatlah senang nak apply dan paling penting bau dia tak peningkan kepala serta lepas pakai (sebelum tidur) lepas bangun muka terus lembut macam baby!
.
Sebab ramai tanya, inilah yang kakak guna. Million Serum je. Senang, mudah
.
P/s: kakak akan pilih 100 agents untuk Million Serum ni. Yang nak join tu boleh DM @ANASism

Alhamdulillah pada 9 November meningkat lah usia kakak setahun lagi.. that makes me 33 years old today. Tak ada perkataan yang dapat di ungkap untuk rasa bahagia di atas doa doa kalian semua. Alhamdulillah.. terima kasih. Sari juga mendoakan semua agar bebas dari perasaan berdukacita dan selalu tenang di dalam lindungan dan rahmat Allah SWT. .
..
..
Terima Kasih pada Suami tercinta @jepsepahtu untuk doa yang berpanjangan , keutamaan, perhatian dan kasih sayang.. walaupun masa bukan kawan diwaktu ini , namun Allah swt selalu beri dia jalan untuk sentiasa membahagiakan.. .
.

Terima kasih Pada keluarga yang pandai bersubahat dengan sang suami untuk kejutan yang menggirangkan hati.. .
.
.
Terima kasih pada sahabat handai yang tak putus putus call dan mendoakan.. Tak kurang juga pada yang lupa tapi akan call kakak lepas baca post ni.. ai tetap sayang πŸ˜‚

Special thanks - ( @nurhidayahbahar - kakak datang rumah dia untuk raikan dia sebab berjaya dapat Phd .. dia pulak surprise kan kakak sambut birthday kakak. .. awal 4 hari surprise dia. Bertuah nya rasa hati punya sahabat macam ni. Ini insyaallah sampai akhir nanti. Sejati. ) loves you babe. . .
.
.
Of course tak lupa:
Terima Kasih pada yang followers kakak yang sering memerhatikan, mendoakan dan tafsirkan gembiranya hati semua atas kesihatan dan kebahagiaan kakak awak ni πŸ€— .
Kadang kadang kakak perhatikan awak semua juga.. .
.
Kakak nak ambil peluang ni bukan sekadar untuk berterima kasih. Tapi juga nak mohon maaf andai ada salah silap. ( tetiba mood raya).. lol πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚- thank u again everyone.Β  Insyaallah i will be better me.

Cantiknyaaaaa - @SKII new limited edition #FacialTreatmentEssence ada tiga type of quotes . Tapi kakak paling suka ni. " be the person you #Decide to be" - From there you will discover more about yourself ❀ stay positive and beautiful πŸ’‹ Check out https://www.facebook.com/skii.malaysia girls! #YourStatementYourBottle

Anak buah Baru 🌹❀ - Baby Nura Suraya ... geram .

Hyeeee... Jangan lupa beli magazine @hijabistamag November issue .. kakak awak cover bulan ni 😏 - heeeee πŸ€—

My hijab : @mumuscarves

Happy 6th birthday my anak manja Baasit Al Haq . Mama loves you so much ❀

Yeayyy ... jangan lupa tengok sepahtu reunion live kejap lagi k.
Pukul 10pm astro warna πŸ€—

Kakak awak bosan. Tak da kawan πŸ’Š

My everybodee πŸ’‹πŸŒΉ @intanladyana

Tak sabarnya nak reveal dekat semua, rahsia yang kakak simpan setelah sekian lama. Follow @anasism @anasism cepat 😍

Most Popular Instagram Hashtags