sariyanti sariyanti

3,932 posts   2,583,652 followers   147 followings

Sari Yanti  Wife to @jepsepahtu ❀ Momma to : Barr Al Aliy , Baasit Al Haq and @dariyainaraofficial πŸ’™πŸ’›πŸ’œ . Shopee 11.11 Big Sale is happening!

I love you @jepsepahtu .
Cinta sampai tua. Sampai Syurga. πŸ’‹β€πŸ’š

Nanti ada rezeki kita datang sama sama pulak πŸ’œπŸ’šπŸ’›
.
#barralaliy
#baasitalhaq
#dariyainara
@dariyainaraofficial

Satu selfie sebelum lunch πŸ’™
.
Pakai tudung @pento_official kat sini πŸ˜‹

Okay.. satu gambar skema dari kami. πŸ˜… - satu takpa kot ..kan? 😁 .
Nov 9th 2018

Masha'Allah. The view

Nov 9th. I'm 34 ☺️

Assalamualaikum. Saja upload satu gambar. Boleh? .
Edited using : @presetsmalaya

Today 7 years ago i have you. Will always be mama's baby. See you tomorrow .
Mama Love you Baasit Al Haq.
.
HAPPY 7th BIRTHDAY πŸŽ‚πŸ’œ

Tengok apa tu senyum cam tu kakak awak?
.
Hujung tahun macam ni la ada macam2 sale. Tapi kakak nak share, sale paling best sekarang ni, Shopee 11.11 Big Sale! Berbagai promosi @shopee_my offer, antaranya Shocking Sale bermula serendah RM 1.10 dan Free Shipping dari RM 11 sahaja. Korang semua jgn terlepas untuk main Shopee Shake, berpeluang untuk menang hadiah bernilai sehingga RM 1.1 Juta tauuu!!! .
Mama nak start shopping untuk @dariyainaraofficial 😬 #ShopeeMY1111 #Shopee1111BigSale

Tak semua orang bertuah dapat kulit tak bermasalah. Tapi kakak tetap pentingkan penjagaan harian. Setiap kali balik shooting, wajib cuci makeup. Ingat, yang penting untuk muka - cleanse, moisturize, dan protect! Kalau nak jaga kulit, pakai cleanser yang lembut macam Cetaphil Gentle Skin Cleanser ni. Pencuci ni tak berbuih, tapi ingat buih tak penting tau. Yang penting, kulit tak rasa tegang lepas cuci muka. Baru kita tau pencuci muka tu sesuai untuk kita. Kalau rasa tegang, itu maksudnya pencuci tu dah hilangkan pelembab semulajadi kulit kita. Itu yang jadi lebih berminyak kadang-kadang. Pilih pencuci yang betul untuk kulit kesayangan awak ok?
#CetaphilMY #CetaphilGSC #CetaphilWorks #gentlecleansing #moisturising #soapfree #fragrancefree #trustedbydermatologists #CetaphilReview @cetaphilmy

Amboi.. senang hati betul ya minum susu πŸ™„ @dariyainaraofficial #kakibawahselimut

Ni ape sampai kuar landasan ni ? πŸ™„ @dariyainaraofficial

Most Popular Instagram Hashtags