[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sariyanti sariyanti

4483 posts   1717875 followers   266 followings

Sari Yanti  Keep Going

Rindu orang pilah. Selamat hari raya loves. Maaf zahir dan batin #meriamsulaimanclan #mypilahswag

Malu malu daun semalu,
untung dapat si Pemalu.- i ❀ you  @jepsepahtu

#alasandiabarubaliksemayang

Selamat hari raya :) maaf zahir dan batin πŸ’› rayaaidilfitri 2017

Adik adik kakak raya nanti pakai sedondon tak? - kakak awak parody raya sedondon abang @jepsepahtu ❀. Boleh ke tidak?
#rayasedondon
@ashhannas
@mumuscarves

Kakak awak nak pegi mana tu.? 😏

#pedroshoes_official
#pedroxmalaysia
Handbag & heels πŸ‘ πŸ‘œ@pedroshoes_official

Semua koleksi #ADELLEXSARIYANTI korg boleh dapatkan jugak di Bangi sentral tau ! Harga malam raya @adelle.my @adelle.my @adelle.my dahhh bagi untuk adik2 kesayangan kakak ni 😘😘😘. Nanti dah dtg sana beli baju kakak tag kakak tauuu !

Lol... hari ni adik @annaseaskey ni buat karangan. Dia kata cari jodoh.. kenal kakak dengan dia ni orang nya memang pandai mengarang jadi kakak pasti dia sedang bosan sesambil tunggu customer datang beli baju @ashhannas jadi dia tulis macam macam. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. sesi cari jodoh dia kat FB tu kakak gelak kan.. πŸ˜‚

Jadi pada yang membaca kakak harap tak la amik serious apa yang adik kakak tulis tu. Lebih pada sedap kan karangan dia je tu πŸ˜‹
Sebab kebanyakan yang dia tulis tu impian. Yang serious nya hanya satu. - "DIA CARI JODOH YANG BAIK"
#siapsediameminanguntukabangkawasan 😏

Alhamdulillah... dah berbuka. Awak semua tunggu time nak pegi tarawih sesambil fikir apa nak pakai raya nanti kann??😏 .. - tu ha. Tudung tu kakak suka. Boleh pegi tengok dekat @mumuscarves - cakap je color apa. Mesti ada .πŸ˜™πŸ˜πŸ˜

Jatuh cinta dengan @mumuscarves 😍 awak bila lagi?

Adikkkkkk @ashhannas @ashhannas @ashhannas lawanyaaaaaaaa!! Tak sabarnyaaa nak pakai raya 😍😍😍😍😍 P/s: Tudung cantik kakak dari @mumuscarves

Princess kurung kat JB dan TERENGGANU serentakkkkkk cuma RM 299 sahaja ! Hari ni last dayyyy . Grab yours today ! Available untuk yang dtg ke booth @adelle.my sahaja tau ! 😘😘😘Esok @adelle.my akan berada di PWTC pulak :)

Assalamualaikum... akak nak pegi persada JB. Akak ada di booth @adelle.my okay ? :)

Most Popular Instagram Hashtags