[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sariyanti sariyanti

4480 posts   1715006 followers   265 followings

Sari Yanti  Keep Going

Adik adik kakak raya nanti pakai sedondon tak? - kakak awak parody raya sedondon abang @jepsepahtu ❀. Boleh ke tidak?
#rayasedondon
@ashhannas
@mumuscarves

Kakak awak nak pegi mana tu.? 😏

#pedroshoes_official
#pedroxmalaysia
Handbag & heels πŸ‘ πŸ‘œ@pedroshoes_official

Semua koleksi #ADELLEXSARIYANTI korg boleh dapatkan jugak di Bangi sentral tau ! Harga malam raya @adelle.my @adelle.my @adelle.my dahhh bagi untuk adik2 kesayangan kakak ni 😘😘😘. Nanti dah dtg sana beli baju kakak tag kakak tauuu !

Lol... hari ni adik @annaseaskey ni buat karangan. Dia kata cari jodoh.. kenal kakak dengan dia ni orang nya memang pandai mengarang jadi kakak pasti dia sedang bosan sesambil tunggu customer datang beli baju @ashhannas jadi dia tulis macam macam. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚.. sesi cari jodoh dia kat FB tu kakak gelak kan.. πŸ˜‚

Jadi pada yang membaca kakak harap tak la amik serious apa yang adik kakak tulis tu. Lebih pada sedap kan karangan dia je tu πŸ˜‹
Sebab kebanyakan yang dia tulis tu impian. Yang serious nya hanya satu. - "DIA CARI JODOH YANG BAIK"
#siapsediameminanguntukabangkawasan 😏

Alhamdulillah... dah berbuka. Awak semua tunggu time nak pegi tarawih sesambil fikir apa nak pakai raya nanti kann??😏 .. - tu ha. Tudung tu kakak suka. Boleh pegi tengok dekat @mumuscarves - cakap je color apa. Mesti ada .πŸ˜™πŸ˜πŸ˜

Jatuh cinta dengan @mumuscarves 😍 awak bila lagi?

Adikkkkkk @ashhannas @ashhannas @ashhannas lawanyaaaaaaaa!! Tak sabarnyaaa nak pakai raya 😍😍😍😍😍 P/s: Tudung cantik kakak dari @mumuscarves

Princess kurung kat JB dan TERENGGANU serentakkkkkk cuma RM 299 sahaja ! Hari ni last dayyyy . Grab yours today ! Available untuk yang dtg ke booth @adelle.my sahaja tau ! 😘😘😘Esok @adelle.my akan berada di PWTC pulak :)

Assalamualaikum... akak nak pegi persada JB. Akak ada di booth @adelle.my okay ? :)

Orang JB cepatttttttt

Warga Singapore dan JB . Jangan lupa jumpa kakak esok k. Shopping rayaaaaaaaaaaaaaa..... 11am - @vendville JB for @ashhannas
12 pm - Plaza angsana JB for @ashhannas
1pm - Persada JB for @adelle.my @adelle.my

Esok kakak akan ada kat @vendville dan plaza angsana untuk @ashhannas dan @mumuscarves
Lepas tu kakak pegi persada pukul 1pm untuk @adelle.my ok?
Orang JB n Singapore kita jumpa nanti :)

Most Popular Instagram Hashtags