[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

saputrilaela saputrilaela

254 posts   11919 followers   249 followings

saputri  @candra_bevira_d Anak Kesayangan Mama😍 SmkKesehatanBimpo(Analis)💉

Pipinya🍌

Jare konco kentel kyk umbel, nangen jalok Es wae sedotan isek diusapi-_-

Sido sayang gak. Selak warung e tutup😂

Aku ning kene resah antara lanjut opo pisah,koe ning kono karo wong lio meneng meneng ngukir kisah😒hassuu bedil ndasmu sisan!🔫

Ngopo golek sing memikat memenuhi hasrat bejat👙💄Nek sing iso gawe bahagia dunia akhirat😇wae ning ngarep mripat👀

Seng gawene diboncengke nurut dalan,,
Durung tentu iso jejer neng pelaminan,,
Sopo ngerti mung dadi tamu terus salaman,,

Nek arek wedok patah hati iku butuh senderan dudu sindiran💣

Seng gawene diboncengke nurut dalan,,
Durung tentu iso jejer neng pelaminan,,
Sopo ngerti mung dadi tamu terus salaman,,

Gak semua pipi merah itu iritasi ☺

Nyatanya pipi tembem itu enak? Enak ditiyumm😙

Most Popular Instagram Hashtags