saltimbankisbellvis saltimbankisbellvis

60 posts   490 followers   440 followings

Saltimbankis Bellvís  Twitter: SaltimbankisB

La setmana passada l’article 155 no ens va deixar publicar, però avui és el torn del moreno del grup, el @juanjimenez84

EL TITO JUAN

Com a bon gitano es fica sota les patums sense samarreta ni coneixement. Diu la llegenda que una vegada es va cremar, però les llegendes no són més que històries inventades. Amb un diàmetre de 25cm a cada mà s’ha apoderat del pal del mono amb patums, si algú gosa prendre-li que ens avisi trucant al 112.

#papanomegustanlaspatatas

Salut i foc!

Ha arribat el torn del nostre xanquer @roger_re11 !

EL NEN

Quan va arribar tenia complexe de sentir-se petit, així que va agafar les xanques per sentir-se gran ni que fos per un moment. Patim per la seva integritat cada espectacle perquè des de les alçades és capaç de fer trucs impressionants que deixen al públic amb el cor escongit! Amb la il•lusió d’un nen petit que va al cole amb ganes d’aprendre no deixa de provar coses noves per soprendre cada vegada més! El nen segueix creixent amb nosaltres!

#volsdir?

Salut i foc!

Ha arribat el torn de la mandó dels Saltimbankis @mireiamartorellp !

LA RINXOLS DE FOC

Són molts els nens que no han pogut dormir somiant amb ella després de veure un espectacle. Per culpa seva tenim deutes amb molts veïns ja que amb la seva potència de crit s’han trencat molts vidres de finestres. Des d’aquí demanem disculpes a tothom per endavant. També s’ha de dir que és una mica pesada manant sempre que pot tot i que ningú la creu. Tot i això ella no deixa d’aprendre dels minibankis perquè les seves cadenes no parin de rodar amb més força.

#tincunamicSantana

Salut i foc!

Avui és el torn del nostre punky @gerardobellvis !

EL MANETES

Capaç d’aguantar litres d’aigua de foc sense deixar caure la cresta. Abans d’acabar els firals 2018 ja manegava la manera de soldar el carro per l’any següent. En declaracions a la roda de premsa postfirals va dir: “doneu-me una agulla i us faig una forca!”. Estarem atents a les idees que surtin d’aquest cap cada vegada més veterà.
#noestavaescoltant
Salut i foc!

Que el fred no ens agafi desprevinguts! Comencem avui la ronda de presentacions dels membres de Saltimbankis Bellvís 🔥

Per començar li ha tocat a la @beleen98_ .

LA FARRUCA

La més cap quadrada del grup, capaç de fer repetir un assaig desenes de vegades només per a recordar els seus, remarquem, els seus passos! També s’ha de dir que és la secretària del grup i que se la troba a faltar a les reunions. Tot i això esperem seguir comptant amb ella i que no ens abandonin les seves cadenes!
#tincclasse
Salut i foc!

Últim espectacle de l’any el passat 6 d’Octubre a Albesa per la Comarkalada. Molt contents de com va anar i moltes gràcies al públic que ens va fer estar com a casa!
Tot i així la contractació segueix oberta!
Salut i foc 🔥

@laveudeljoventaubesa
#comarkalada #aubesa

Aquest dissabte dia 6 d'octubre, els Saltimbankis Bellvís actuem a Albesa. A les 20:00h., ens podreu trobar al carrer Algerri apunt per oferir-vos el nostre espectacle! Us hi esperem🔥🔥 #malabarsdefoc #albesa #salutifoc

Comença el compte enrere!! Us esperem els dies 27, 28 i 29 als Firals de Bellvís.🔥💥 @elsfiralsdebellvis

Foto del passat correfoc a la mostra cultural de les Garrigues juntament amb els @diablescalentsicornuts. Moltes gràcies també als @diables_borjuts i als @rojos_de_junda pel brutal espectacle que es va montar!
Pròxima parada; 27, 28 i 29 de Juliol als @elsfiralsdebellvis!
#correfoc #diables #malabars #Cervia #Garrigues

Recull de fotos de la 1a trobada de malabars de foc a Sant Andreu de la Barca. 🤹‍♂️🔥 #santandreudelabarca #primeratrobada #malabarsdefoc #diablessantandreu #somsaltimbankis

Tornem de Sant Andreu de la Barca amb moltes ganes i molt contents. Un bon inici de temporada que ens deixa a tots motivats de seguir endavant, continuar aprenent i sobretot crèixer! Moltes gràcies als diables de Sant Andreu per fer-ho possible i a totes les colles que ens han acompanyat. Seguirem cremant l’any vinent💥 #salutifoc

Most Popular Instagram Hashtags