sallyshami sallyshami

265 posts   428 followers   308 followings

sallyshami  Sally Shami 😊 Genusvetenskap 📚 Feminist ♀️ Göteborg 🚉 Gävle 🚃 Sandviken

🤗

6 år sedan. Ny på gymmet och visste inte ens hur man tog på sig ett tränings linne. 6 år efter och nu vet jag hur man ska klä sig. Utveckling osv🤗

"She sees in black and white thinks in greys but loves in color"

🤗🤗

☝️ Just equality

Och låt ingen någonsin för en sekund ta dig för givet.

🤫🤫

Enkelt som det är!

👆👆👆🙏

Sanningen är att det kommer alltid finnas en person som kommer kritisera dina handlingar, ditt beteende och vem du är. Samma person kommer den att säga att den älskar dig djupt och villkorslöst och är rädd om dig. Oavsett vem du är, en stark person eller svag eller den bästa människan som finns på jorden, du kommer att tro på orden som säger att du bör förändras för ditt egen bästa. Men den personen vilja egentligen bara ha makt över dig och kontroll . Du börjar överväga dessa ord att förändra dig själv, vem du är och ditt beteende och kanske även säga upp kontakt med personer du har som nära vänner. Du gör det för att du älskar den personen. Och en person som älskar dig säger saker för ditt eget bästa bara. Eller?
Men den riktiga sanningen är att en person som älskar dig kommer inte vilja förändra dig eller låta dig att ifrågasätta dig själv. En person börjar älskar dig från början för vem du är inte för att kunna förändra dig, inte för att du ska glömma dig själv. "its okay to bite the hand thats feeds you if it's feeding you bullshit"
Läs klart på bloggen... Länken på bio! ❤️

Throwback för en dag sedan. När man inte hade ont eller cysta i tanden och inga bekymmer om operation. Ta vara om er käk os🙄😢

Det var någon som frågade om jag har åldersnoja därför jag vill bli 18 igen.
Faktiskt inte, jag har aldrig känt mig snyggare, sexigare, visare och framförallt mer singel än så. Dessutom lever jag mina bästa dar.
Men ni vet.. Juh äldre man blir folk förväntar sig att man blir lite mognare. Jag kommer aldrig sluta springa efter kråkor, eller sno godis från ett barn eller vara riktigt otrevlig.
Så nu stannar vid 18!

Most Popular Instagram Hashtags