salimahabibi salimahabibi

5,226 posts   109,583 followers   372 followings

Salima  Hamba Allah, wife, mother daughter, sister , friend. 💖part time DJ at IKIMfm 💖 mursyidah 💖saudagar bukhur😍 Whatsapp 👇🏻utk order bukhur😊

Banyak feedback yg ditrima dr sblm raya tp xsmpat upload sbb mood nk raya hehe. .
Alhamdulillah biar aroma berbicara, mula2 tertanya2, bila dh cuba susah nak lupa😊 .
Nak order bukhur? Bau xpening, xkuat sgt, nk hilangkn bau hapak n busuk dlm rumah? Nak naikkan mood yg asik mandom jer ? InsyaAllah...
.
Jom terapikan jiwa dan minda dgn aroma bukhur yg mendamaikan... Amalan sunnah pulak tu...moga ada nilai pahala bila guna dgn niat yg baik dan betul.
.
Whatsapp 0179606806 for order.
.
Malam ni bz packing order customer, klu jawab lmbt sikit harap ampun ye...

Alhamdulillah, biar aroma berbicara
Promosi rm50 sebotol bukhur masih ada, grab cepat sblm 27 jun k .
Whatsapp 0179606806 utk pembelian😊

Semua bukhur / oud ini boleh didapati sekarang, selagi stok masih ada.
.
Semua dengan harga RM 50 sebotol , free 10 biji arang setiap pembelian. .
.
Wangian rumah Bukhur

Wangian asli dari kayu antaranya kayu gaharu, yg asli, aroma yg menenangkan, bukan shj memberi kesan haruman segera, malah membuang aroma yg tidak enak di dalam rumah.

Sesuai utk kegunaan harian ataupun ketika majlis seperti Majlis Maulid dan sbgnya.

Whatsapp 0179606806 utk tempahan😊
.
.
Setiap yg masuk ke rumah anda insyaAllah akan jatuh cinta dgn aroma kediaman anda...
.
.
Kalau xpercaya cubalah beli😊😊Bukhur
* mewangikan rumah
* wangian yg disukai para ulamak *digunakan utk mewangikan masjid termasuk Masjidl Haram dan Masjid Nabawi
* tidak disukai jin
* wangian yg digunakan utk majlis ta'lim dan maulid
*aroma yg menenangkan dan mengurangkan stress
* moga diterima sebagai amalan sunnah insyaAllah

Ade dua hari lagi sebelum promosi ditutup... lepas 27hb ni harga balik kpd asal ye....postage hari ini lpas zohor insyaAllah... sapa nk selit order boleh order n buat payment sebelum jam 11am .
.
Selesai raya ni nak mengemas balik rumah n pggan mangkuk, nk amik mood keje lg.... jom try pasang bukhur, aroma nya yg tenang, segar dan mendamaikan, moga makin bersemangat lah nk kerja kan insyaAllah...
.
.
Wangian rumah Bukhur

Wangian asli dari kayu antaranya kayu gaharu, yg asli, aroma yg menenangkan, bukan shj memberi kesan haruman segera, malah membuang aroma yg tidak enak di dalam rumah.

Sesuai utk kegunaan harian ataupun ketika majlis seperti Majlis Maulid dan sbgnya.

Whatsapp 0179606806 utk tempahan😊
.
.
Setiap yg masuk ke rumah anda insyaAllah akan jatuh cinta dgn aroma kediaman anda...
.
.
Kalau xpercaya cubalah beli😊😊Bukhur
* mewangikan rumah
* wangian yg disukai para ulamak *digunakan utk mewangikan masjid termasuk Masjidl Haram dan Masjid Nabawi
* tidak disukai jin
* wangian yg digunakan utk majlis ta'lim dan maulid
*aroma yg menenangkan dan mengurangkan stress
* moga diterima sebagai amalan sunnah insyaAllah

Belum buat open house lagi, harini masak sekadarnya shj raikan kak yatt n family dan @msfairy nk dtg rumah...
.
Terima kasih krn mbawa rezeki dan rahmat Allah ke dlm rumatgga kami, moga Allah rahmati kalian juga ameen...

Always my favourite n family favourite too.... .
#cremecaramel

Dinner mlm ni.... suke cik abe sbb i xbg nasi tonite hahaha...
.
Chicken wrap with lotsss of veggies... alhamdulillah😋
.
Rayyan mkn nasi putih dgn ayam kurma n telur mata kerbau😋
#chikenwrap

Next postage monday k insyaAllah..
.
Selesai raya ni nak mengemas balik rumah n pggan mangkuk, nk amik mood keje lg.... jom try pasang bukhur, aroma nya yg tenang, segar dan mendamaikan, moga makin bersemangat lah nk kerja kan insyaAllah...
.
.
Wangian rumah Bukhur

Wangian asli dari kayu antaranya kayu gaharu, yg asli, aroma yg menenangkan, bukan shj memberi kesan haruman segera, malah membuang aroma yg tidak enak di dalam rumah.

Sesuai utk kegunaan harian ataupun ketika majlis seperti Majlis Maulid dan sbgnya.

Whatsapp 0179606806 utk tempahan😊
.
.
Setiap yg masuk ke rumah anda insyaAllah akan jatuh cinta dgn aroma kediaman anda...
.
.
Kalau xpercaya cubalah beli😊😊Bukhur
* mewangikan rumah
* wangian yg disukai para ulamak *digunakan utk mewangikan masjid termasuk Masjidl Haram dan Masjid Nabawi
* tidak disukai jin
* wangian yg digunakan utk majlis ta'lim dan maulid
*aroma yg menenangkan dan mengurangkan stress
* moga diterima sebagai amalan sunnah insyaAllah

Untungla pg salun... cucu pah katakan... klu mommy anta kdai uncle muthu jer hahahaah....

MasyaAllah...Die pun dh ready pakai baju cntik tggu tetamu dtg.... oh yes ank ku yg sorg ni mmg sgt mnjaga penampilan diri huhu... shawl tu pun die yg nak pakai... .
Sblm org dtg kene mandi dlu, n nak pakai baju cantik... kopiah kene senada dgn baju... baiklahhhhhhhhh
.
Asalkan rayyan bahagia😘😘😘

Hasil menjala arini... alhamdulillah dpt 3kg..
.
Roti jala bunting namanya... sbb mak buyung yg buat🤪
.
Ok penat... rehat mood on...

Selesai raya ni nak mengemas balik rumah n pggan mangkuk, nk amik mood keje lg.... jom try pasang bukhur, aroma nya yg tenang, segar dan mendamaikan, moga makin bersemangat lah nk kerja kan insyaAllah...
.
.
Wangian rumah Bukhur

Wangian asli dari kayu antaranya kayu gaharu, yg asli, aroma yg menenangkan, bukan shj memberi kesan haruman segera, malah membuang aroma yg tidak enak di dalam rumah.

Sesuai utk kegunaan harian ataupun ketika majlis seperti Majlis Maulid dan sbgnya.

Whatsapp 0179606806 utk tempahan😊
.
.
Setiap yg masuk ke rumah anda insyaAllah akan jatuh cinta dgn aroma kediaman anda...
.
.
Kalau xpercaya cubalah beli😊😊Bukhur
* mewangikan rumah
* wangian yg disukai para ulamak *digunakan utk mewangikan masjid termasuk Masjidl Haram dan Masjid Nabawi
* tidak disukai jin
* wangian yg digunakan utk majlis ta'lim dan maulid
*aroma yg menenangkan dan mengurangkan stress
* moga diterima sebagai amalan sunnah insyaAllah

Most Popular Instagram Hashtags