[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

salimahabibi salimahabibi

4704 posts   102611 followers   364 followings

Salima  Hamba Allah, wife, mother daughter, sister , friend. ๐Ÿ’–part time DJ at IKIMfm ๐Ÿ’– mursyidah ๐Ÿ’–saudagar bukhur๐Ÿ˜ Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿปutk order bukhur๐Ÿ˜Š

http://www.wasap.my/601138103432

My mr vintage๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
#syedahmadrayyan

Spicy prawn aglio olio ๐Ÿ˜‹#salimahabibimasak #aglioolio

Testing testing... best gift ever.... tq dear... u knw who u are... 20 mins cardio, continue with body toning n floor excercises... pengsannnn...sihat yg utama, klu kurus itu hadiah๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š
.
Esok kita try 5km plak insyaAllah

Ini namanya group ngaji tp xtau lah ape dh jadi dgn ank2 murid den ni... sejak bile sal buat kelas masak ntah hahaha....setahu diriku ini i ajar ngaji jer.... ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚

Si kcik menarik tgn mami ke dapur dgn muka kesian lalu berkata .
Mommy... nk mee goreng... .
Hehee...late breakfast sbb rayyan bgun lambat... mommy awal2 dh mkn nuget๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‹

Alhamdulillah tq kak @stjrm.my dh dua tiga kali beli frm me alhamdulillah... .
Sal pun selalu beli barangan JRM dan Sendayu tinggi drpd kak @stjrm.my , servis bagus, peramah n siap ajar mcm mana nak guna product dgn btul.
.
Sal dr ank dara mmg consume sndayu tggi, lpas kawin ni guna JRM plak... mmg best alhamdulillah serasi dgn bdn... .
Beli ngn kak @stjrm.my dpt diskaun best, go to her IG k๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š

Mabkhara Sultan RM 70
Satu set RM 130 include postage
.
Place ur order to have this exclusive and elegant mabkhara๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 01138103432 ok๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š

Repost @salwabadrul .
.
MasyaAllah alhmdulillah untung lah rayyan dpt kak yong jaga rayyan time mommy keje, siap pg masjid dgr kuliah, mkn kt secret recipe bagai huhu...
.
Tq @salwabadrul Moga Allah bg sebaik2 ganjaran utk salwa n family sbb sudi jaga rayyan ms kak sal keje...
.
Rayyan kejap lg mommy smp๐Ÿ˜˜ insyaAllah...

Alhamdulillah biar aroma berbicara...
.
Yg jd customer sal dont worry sal akm guide cara guna dr xreti smp terer n ketagih insyaAllah hehe... joking...
.
Kita semua suka kan wangian...alangkah seronknya kita sbg muslim bile dpt tau dgn berwangian pun dpt pahala.
.
Mcm mana caranya? Niat ikut sunnah nabi saw... sudah pasti utk wanita ade rules n regulation yer..
.
Paling best bila kita dpt buat sesuatu yg pernah dilakukan nabi dan disukai nabi antaranya mewangikan diri dengan bukhur...
.
Sal guna bukhur hampir 3 thn dan im so happy to share this experience with my follower n friends.. .
Bukhur wangian arab style n boleh dijadikan aromatheraphy krn baunya yg damai dan menenangkn..bukan itu shj..segala bau masakan, bau najis binatang jika ade bela kucing dan sbg nya akn hilang, bau muntah ke, bau belacan, bau sampah hilang lesap insyaAllah..
.
Sal slalu guna bila kemas rumah, lepas masak, sblm nk solat sbb mcm best rumah wangi bile nk solat, atau bebila rayyan termuntah ke yayak ke hehe... alhamdulillah it works on me..
.
Kalau uols nk cuba whatsapp 01138103432 k...
.
Ok nak mghrib dh jom pasang bukhur n get ready utk solat awal waktuโ˜บ
.
Doakn sal tau
#salimajualbukhur #oudarrayyan

Set sayyidah RM 130 include postage in stock .
Ade last 2 set yer dan xkn restock dah sbb nk bg peluang pd mabkhara lain hehe
.
Nk order boleh whatsapp 01138103432 ok๐Ÿ˜Š

Pakej ishq RM 85 include postage.
.
Bukhur boleh pilih, mabkhara boleh pilih warna samada gold, silver atau green .
Sayidina Umar diriwayatkan pernah berkata: "Kalau seseorang membelanjakan hartanya kesemua sekali utk membeli wangian dia tetap tak dikira membazir". Ada yang meriwayatkan separuh dan sepertiga harta. Dan ada kata2 seperti ini dinisbahkan kepada Sayidina Ali dan Imam Assyafie.
.
.

Namun tentu sekali yang dimaksudkan di sini adalah setelah selesai perbelanjaan-perbelanjaan wajib yang lain. Kata2 ini menunjukkan kecintaan para sahabat dan ulamak terhadap wangian kerana mencontohi Rasulallah ุตู„ู‰ ุงู„ู„ู‡ ุนู„ูŠู‡ ูˆุณู„ู… yang pernah menyatakan wangian sebagai salah satu perkara yang Baginda cintai di dunia ini.

Feel yg sgt didambakan.... alhamdulillah...moga jd asbab dijemput ke sana ameen

Most Popular Instagram Hashtags