sale_vuksanovic sale_vuksanovic

205 posts   209697 followers   36 followings

Sale (Ćale) Vuksanović  YOUTUBE CHANNEL

https://goo.gl/YhxinM

Godišnjica...

OVO TREBATE DA ŠERUJETE I UJEDINITE CEO BALKAN DA POMOGNEMO OVOJ DEVOJČICI !!! ŽALOST I TUGA KAKO NEKO TREBA DA MOLI ZA ŽIVOT, SRAM VAS BILO BANANA DRŽAVO !!! ČITAJ PAŽLJIVO !!! OTVORENO PISMO
Pocecu sa obicnom pocetnom frazom, sa “postovani” , mada mnogi ne shvataju sta ta rec uopste znaci.
Postovani,
Predsednice, Premijerko, Ministri, poslanici I svi zaposleni u Ministarstvima, doktori,…… koji ne dajete sansu za moje izlecenjem zelim da vam se javno obratim.
Pitate se, zasto javno?
Zato sto je milion puta zakucano na sva Vasa vrata, koja su bila zatvorena, za sve molbe i ocajne krike moje majke, koja je trazila samo jedno, da spase zivot svome detetu. Zabarikirana vrat sistemom, obilnom administracijom, pravilima, propisima……… koje ne vaze za sve i jos svasta nesto, sto je vrednije od mog zivota. Zivota deteta. Zivota dece.
Obracam Vam se sa licno, JA Darija Petrovic
I pitam Vas, svesna da necu dobiti odgovore na moja pitanja.
Zasto mi ne pruzate sansu da zivim, da budem koristan I ravnopravan clan ovoga drustva? Sa cime sam zasluzila sa svojih 16 godina da budem sistemski odbacena iz ovog drustva? I to samo sto sam obolela od neke bolesti. Bolesti koju mi VI ne dozvoljavate da se pronadje I mozda izleci. Vasim pravilima, propisima, administracijom……I opet se ponavljam, koja vazi samo za nas male neprimetne clanove ove sistemske zajednice.
Zasto me otpisujetem pre nego I sto ste me upoznali I uverili se da I ja mogu da budem korisni clan zajednice? Zasto mi ne pruzate sansu? .
Ako vec necete da ni ispunite zelju, da zivim, bar mi dajte sansu, da se lecim, da pokusam, da se borim….Pokazite mi da je moj zivot vredniji, od bilo koje administracije, propisa, sistema……..daj te mi sansu.
Znam da znate, jer vi sve znate, da 20. Avgusta, treba da idem na kliniku u inostranstvo, da idem da potrazim moju izgubljenu sansu, za izlecenjem, koju mi VI niste pruzili. Isto tako, znate da idem kao ocajni prosijak, za kojeg su roditelji posledjnim vapajem “prosil”, iznoseci sve moje dijagnoze I sve u vezi mene u javnost, samo da bi spasli moj zivot. Da, prosili I prose, za moj zivot, ali su prvo kucali na sva Vasa vrata, koja ste Vi sistenatski zatvorilim ne razmisljaju

Jbg seljaci došli u Caffe Grad... @mudjaa

Trke ispečene za sutra... @mudjaa

Hvala od srca !!!

Post iz 2010 godine...

Eto nama ekološko čistog Drmna.

LiveStream !

ŽurioS'm !!!

Most Popular Instagram Hashtags