sahabatmarshall_jateng sahabatmarshall_jateng

969 posts   6170 followers   99 followings

SAHABATMARSHALL JATENG  OFC fanbase Sahabat Marshall Jawa Tengah πŸ“Ί #mtma: Sabtu & Minggu 08.30 WIB 🎩 16.09.2015 🎩 Followed @marshallsastra ✊ DARI HATI UNTUK IBU PERTIWI ✊

Credit to @marshallsastra : The adrenaline and stress of an adventure are better than thousand peaceful days. -Paulo Coelho πŸ“· @banuputra @nusawiruparacenter @mytrip_myadvntr

Credit to @marshallsastra : Never stop learning, because life never stops teaching. @nusawiruparacenter πŸ“· @indonesian_leo

Credit to @jumiati1932irwan : Pemanasan terjun

Credit to @marshallsastra : Any idiot can fly a plane, but it takes a special kind of idiot to jump out of oneπŸ€™πŸ»πŸ’€@nusawiruparacenter πŸ“· @ardyarifiantara #skydiving #skydiveindonesia

Credit to @marshallsastra : The sky is not the limit, the ground is. #skydiving πŸ“· @nusawiruparacenter

Credit to @marshallsastra : Beberapa tahun terakhir menjelajah Indonesia dan menikmati keindahannya dari darat dan dalam air. Tetapi adrenalin gua berkata lain, dia ingin menikmati juga dari udara. Semoga ini akan menjadi cerita yang baru di trip dan adventure gua. #mtma @mytrip_myadvntr @nusawiruparacenter πŸ“· @banuputra

Credit to @ardyarifiantara : Capturing this talented man when learning how to fly, welcome to the blue sky family BroΒ @marshallsastra !
.
β›³ : Nusawiru Paracenter, Pangandaran, Jabar (@nusawiruparacenter )

p s. : tinggi sih udah sama. Kalo kecenya udah sama ngga ? 😜😜
. .
#skydive
#skydiveindonesia
#terjunpayung
#mytripmyadventure

Credit to @stevenjaya_ : Senja mengajarkan yang indah tidaklah slalu kekal iya akan tenggelam,sesetia apapun kita menunggu, ia akan tetap pergi tanpa menghiraukan nya.

Credit to @marshallsastra : Earlier this morning from 10.000Ft above Pangandaran. @nusawiruparacenter Happy landing and happy Sunday. πŸ“Ή @ardyarifiantara #afftraining #skydiving #skydiveindonesia

Credit to @marshallsastra : Terjun sama wanita2 perkasa Angkatan Laut Indonesia. Happy landing πŸ€™πŸ» @nusawiruparacenter

Credit to @marshallsastra : First jump done! I'll see you tomorrow! #skydive @nusawiruparacenter

Most Popular Instagram Hashtags