ruby_ghazali ruby_ghazali

21 posts   208 followers   254 followings

Rabiatul Adawiah 

Nak melaram dengan handbag coach...jom2 kak bee bagi harga yang sangat berpatutan. Ni gred 5A ye...harga mampu milik tau! Wasap kak bee 0162172742

Kami tunggu! Tak sabar rasanya. Bahang reformasi masih lagi terasa sampai ke saat ini. ALLAH datang bantu kami asbab melalui mu. Semoga kau dpt mengembalikab maruah negara yang hilang

Rendang Dendeng D'raja
Rendang #Dendeng d'Raja #Pahang
www.wasap.my/0162172742
Resepi asal dari tukang masak dapur istana raja disesuaikan untuk menjadi santapan semua dengan masih mengekalkan keasliannya.
Hirisan daging yang tebal tetapi lembut, sambal yang tidak terlalu berminyak/kering/pedas dan lada ditumbuk kasar.
Sesuai untuk dimakan bersama seisi keluarga.
Terdapat dalam bekas kedap udara 250g dan 500g. Tak senang bocor/leleh dan kedap udara.
Sesuai untuk dibawa kemana-mana tanpa risau.
Mesra #microwave. Bekas 250g & 500g sesuai untuk agihan.
Dendeng boleh bertahan sehingga sebulan di dalam #petisejuk dan empat/lima bulan di dalam #sejukbeku.
Panaskan dendeng terus dari bekas ke dalam microwave atau ambil yang perlu sahaja.
Enak dan sedap dimakan bersama apa sahaja makanan tambahan seperti nasi, roti, #pulut, #lemang & #ketupat.
Ratah pun boleh!
Berpuasa, malas nak memasak, #melancong, tiada masa, nak cepat?
Panaskan dendeng dan hidangkan. Mengambil masa kurang dari 5 minit.
Hantaran percuma untuk belian minimum 1kg. Kawasan COD #Alam Damai #BTHO

Hantaran percuma untuk belian minimum 2kg untuk COD kawasan lain di lembah klang.
Poslaju +RM10 untuk setiap kg ke semenanjung(+RM15/kg ke Sabah / Sarawak)
#rendangdendeng #travel #instafood #foodporn #malaysia #melayu #ramadan #raya #chef #homecook #brunch #gantipuasa

Semak la nak layan Joyah. Sebelum Kak Bee meletop baik Joyah dok diam2.

โ–ถ*Perbaiki niatmu, untuk apa dan untuk siapakah engkau menulis dan share...*
_Sekiranya hanya untuk menunjukkan bahwa engkau hebat, engkau berilmu, maka kau salah..._ โ–ถ *Sekiranya tujuannya hanyalah mengumpulkan sebanyak-banyaknya ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ dan menyeru manusia kepada dirimu, maka batalkan keinginanmu... _tiada langsung pahala untukmu....๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚_* โ–ถ *Setelah niat kamu betul... lihat dan perhatikan dengan baik kau tulis, jangan sampai apa yang kau tulis menyalahi dgn apa yang ada dalam Al Quran dan Sunnah Nabimu,*

Pekerja saya kalau dia nak 'serang' saya dia suka guna quote2 agama. Saya suka guna pendekatan mendengar dan melihat kerana jiwa pekerja saya memang tertekan. Kdg2 saya rasa dia dah macam yahudi pulak bila suka merintih dan mengadu dekat 'wall'. Saya selalu pesan pada dia . Kamu ada lantai untuk bersujud....kamu ada Allah untuk mengadu.utk siapa dan kenapa nak mengadu pada dinding yang tidak bersuara. Kamu nak bagitahu siapa? Kamu jgn marah jika saya kata kamu bukan saja sakit jiwa malah sakit mental.

Terima kasih ya Allah. Sungguh indah perjalanan yang Engkau aturkan dalam hidupku..

Korbankan ego kita...hanya nila setitik rosak susu sebelanga

Hmm..mmg pun..

Most Popular Instagram Hashtags