rozitachewan1 rozitachewan1

9,985 posts   3,864,669 followers   564 followings

Rozita Che Wan  Actress, Brands Ambasador, Mother and wife to ZS 👪 For booking pls contact my manager +60126160949 (Dato Afeeq) .

Harini I nak inform semua produk feminine wash yang I dapatkan dr @rozitachewan1 I tau kita tak digalakkan mencuci miss v menggunakan sabun biasa jd I ada solusi buat semua! Nama produk ialah pencuci goyang segar! Mmg betul segar and wangi lepas pakai. – dee_dya
.
Banyak2 sy pakai product pencuci, pencuci goyang segar ni jgk yg jadi pilihan sbb wangi, kekal segar, keputihan makin kurang rasa selesa dan x gatal2 sbb ramuan herba pencuci ni memng seperb!! X cri lain dah ni baru habis sebotol kna oder lgi ni.. 😁💃 - nurunnuhar .
.
@byrcw @byrcwtestimoni fb : cakcakcheta .
.
0199633618

Sis, saya tak percaya ni sblm minum jus perapat ni, sy x ambik perancang pun. Anak dah setahun 4 bulan. Kita org rancang sendiri. Eh tup tup lepas minum jus ni positive pregnant pulak. Kira rezeki la ye ~ nasrahabdullah labuan
I belum kawen tapi i dah try minum jus goyang rapat mmg tak rugi minum dulu period saya tak teratur skrg alhamdulilah semuanya dah okey. Happy sangat lpas ni try pencuci goyang segar pulak. ~ farahatikah KL

@byrcw @byrcwtestimoni @page: cakcakcheta
Contact : 019 963 3618

Tgh dok pikiaq besok nk p ofis nak melaqam kebaya qona apa pulak ? Sah sah kebaya letup kita ni ada 18 kaler .., pakai 18 haqi pun tk habih lagi berkebaya p ofis ..
Uolsss tak kan la tgk kebaya kami ni dok meleleh ayaq liuq kot?.
Tak mahai mana pun ! 99 henggit ja sepasang .. apalah sgt setakat 99 henggit .. sekali makan tomyam dah habih beqatuih.. tp kalau bli kebaya letup @ashhannas boleh ulang pakai 99 kali pun dok terletak lagi ..
.
Tunggu apa lagi , cepat la order cik yah , cik melah , cik senah oiiiii 🤗 .
@ashhannas

Petang petang mcm ni kan minum kopi , pakai baju kebaya letup ni, utk akak2 yg nak melaram depan suami boleh la melaram baju kebaya letup dari @ashhannas ..
Sapa nak bagi kebaya letup mcm ni dgn harga 99 henggit ja ..
.
Cepat grab @ashhannas

Innalillahi wainna ilaihiraji’un
semoga Allah SWT memilihkan tempat yang paling indah dan menyenangkan. Yaitu surgaMu, Amin Ya Rabbal Alamin

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada teman2/usahawan2 muda/wanita dan lelaki hebat di luar sana
.

Bagi sesiapa di luar sana yang berminat untuk menyertai Talk "Merintis dan Mengembangkan Perniagaan" bersama Puan @rozitachewan1 (Ikon Usahawan Selebriti), bolehlah hubungi no. telefon gambar di atas untuk mengetahui maklumat lanjut berkenaan program serta cara-cara pembayaran. #mbsa #jabatankewanganmbsa #seminarmerintisdanmengembangkanperniagaan #pihakberkuasatempatan

Morning semua .. dah lama cuti , baqu haqi ni nak masuk ofis.. ada yg pakai kebaya p qeja dak haqi ni?
Kalau ada , kita geng kebaya 😂 .
.
KEBAYA LETUP ni dari @ashhannas

LELAKI KIRIMAN TUHAN ..,
#kakbed .
Tapi reality nya Kak Bed tak macam ni tau .., insyaAllah 😊

C u olsss on the 4th DEC 2018

Khas untuk sapa2 yg suka bercakap dibelakang org 😊 .
#sekadarberkongsi .
#lelakikirimantuhan #astrooasis

Kepada calon peperiksaan SPM yang bermula esok, semoga dipermudahkan dan kami doakan agar anda semua berjaya dan cemerlang," .
.
#tbck #kakmarr @izreen.azminda

LELAKI KIRIMAN TUHAN .
#astrooasis #monday @zeelproduction

Most Popular Instagram Hashtags