rozisangdewi rozisangdewi

11,372 posts   302,913 followers   331 followings

Rozi Abdul Razak  Resipi Sangdewi, Giant,Taman Connaught, Cheras. Sambal Hitam 0149684715 Halimah SNP: Tel: 0391019555, ctnurhalizaproductions@gmail.com.

Versi panjang sikit patukan yang dipos oleh @haelhusaini tadi. Bila muzik video dah siap suntingan, tak nampak pula patukan tu sebab yang ini saya ambil shot dari tepi. Muzik video ini walaupun kami berharap dapat dimuat naik di DatoSNurhalizaVEVO pada hari Jumaat ini, bersamaan dengan hari pelancaran lagunya tetapi mungkin tidak sempat. Berkemungkinan selepas beberapa hari, barulah dapat dimuat naik di youtube Vevo @ctdk. #AntaPermana @ctdk

Jangan lupa sama-sama memeriahkan acara Santai Peminat Bersama Artis, di Laman Santai, Istana Budaya, pada 22 September ini, bermula jam 9 pagi sehingga 6 petang. Ada gerai, hiburan, jualan dan juga pertandingan di antara kelab peminat. Sitizoners, jumpa anda nanti! @ctdk #abpbh @beritaharian

Manjaan di sebelah kakak ‘vogue’ @annayhusin. Sudi juga @kakifoto_ ambil gambar kami. Hehehehe. Kenal lama, masa zaman masing-masing jadi wartawan, rapat sampai sekarang walaupun kami dah ada bidang kerja masing-masing.

Moh lah demeh! Orang pantai timur yang ada bakat menyanyi tapi tak tahu macam mana nak merealisasikan impian anda, sila muat naik bakat video anda dengan menyanyikan lagu melayu/lagu dialek di Instagram berserta #pentasgegardeeja. Mana orang Pahang semua!!

Sempena ABPBH, berita harian mengadakan program santai bersama artis dan kelab peminat di Laman Santai, Istana Budaya, pada hari Sabtu ini, berjumpa jam 9 pagi hingga 6 petang. Ada gerai Kelab Peminat, ada hiburan daripada artis, ada jualan dan sebagainya. Orang ramai dijemput hadir. Sitizoners juga tidak ketinggalan, selain ada macam-macam acara di gerai, ada juga cabaran seperti zumba dan flashmob yang disertai. Inilah masanya untuk saling mengenali, bertegur sapa, menjalinkan hubungan baik sesama kelab peminat dan juga melihat kerjasama setiap FC. Ayuh! Sitizoners datang beramai-ramai ke acara ini, jangan lupa kongsikan info ini. @ctdk #sitizone #sitizoners #abpbh @beritaharian

#Repost @ctdk with @get_repost
・・・
Sekitar belakang tabir pembikinan muzik video Anta Permana. Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan muzik video ini. Tajaan lokasi: Palace Of The Golden Horses
@palaceofthegoldenhorses.mines
.
Penyelaras: Rozisangdewi @rozisangdewi
Director : Rifaiee Omar
Production : RioFilms Sdn. Bhd
Idea/konsep : Syahir, Rifaiee & Illi
Koreografer : Fairul Zahid @fairulzahidbloom
Dancer : Fitadancertheatre @fitadancetheatre
Busana: Rizman Ruzaini @rizmanruzaini. @qudynofficial
Tudung: @galeriariani.
Solekan: @epie_temerloh .
Penata gaya @farahdinana.
Aksesori Tambahan:
@nailsandclaws
.
Terbitan: Siti Nurhaliza Productions (M) Sdn.Bhd
Edaran: Universal Music Malaysia @universalmuzikmy
#AntaPermana #Singlebaru

#Repost @ctdk with @get_repost
・・・
Sekitar belakang tabir pembikinan muzik video Anta Permana. Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan muzik video ini. Tajaan lokasi: Palace Of The Golden Horses
@palaceofthegoldenhorses.mines
.
Penyelaras: Rozisangdewi @rozisangdewi
Director : Rifaiee Omar
Production : RioFilms Sdn. Bhd
Idea/konsep : Syahir, Rifaiee & Illi
Koreografer : Fairul Zahid @fairulzahidbloom
Dancer : Fitadancertheatre @fitadancetheatre
Busana: Rizman Ruzaini @rizmanruzaini. @qudynofficial
Tudung: @galeriariani.
Solekan: @epie_temerloh .
Penata gaya @farahdinana.
Aksesori Tambahan:
@nailsandclaws
.
Terbitan: Siti Nurhaliza Productions (M) Sdn.Bhd
Edaran: Universal Music Malaysia @universalmuzikmy
#AntaPermana #Singlebaru

#Repost @ctdk with @get_repost
・・・
Sekitar belakang tabir pembikinan muzik video Anta Permana. Terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan muzik video ini. Tajaan lokasi: Palace Of The Golden Horses
@palaceofthegoldenhorses.mines
.
Penyelaras: Rozisangdewi @rozisangdewi
Director : Rifaiee Omar
Production : RioFilms Sdn. Bhd
Idea/konsep : Syahir, Rifaiee & Illi
Koreografer : Fairul Zahid @fairulzahidbloom
Dancer : Fitadancertheatre @fitadancetheatre
Busana: Rizman Ruzaini @rizmanruzaini. @qudynofficial
Tudung: @galeriariani.
Solekan: @epie_temerloh .
Penata gaya @farahdinana.
Aksesori Tambahan:
@nailsandclaws
.
Terbitan: Siti Nurhaliza Productions (M) Sdn.Bhd
Edaran: Universal Music Malaysia @universalmuzikmy
#AntaPermana #Singlebaru

Nantikan pelancaran single terbaru @ctdk, Anta Permana, di semua pelantar digital pada hari Jumaat ini, 21 September. Jangan lupa langgani Anta Permana yang membawa maksud ‘tidak terkira’ di Apple Music, Kkbox, Joox dan Spotify. .
#AntaPermana #SingleBaru. .
Foto: The Loft Studio Asia @theloftstudioasia .
Pereka Poster: RaunaJud @raunajudnoet .
Busana: Rizman Ruzaini @rizmanruzaini.
Tudung: @galeriariani.
Solekan: @epie_temerloh .
Penata gaya @farahdinana.
Aksesori Tambahan:
@nailsandclaws
.
Terbitan: Siti Nurhaliza Productions (M) Sdn.Bhd
Edaran: Universal Music Malaysia @universalmuzikmy

Kronologi penghasilan Anta Permana-single terbaru DS Siti @ctdk

18 Feb-Hael menyampaikan hasrat kepada pengurusan SNP untuk mencipta lagu buat @ctdk.
24 April-Hael menghubungi pihak SNP dan bercadang untuk memberikan demo lagu buat DS Siti @ctdk.
8 Mei-Hael mengatakan mahu menghantar demo tetapi masih segan/takut.
22 Mei-Hael meminta emel SNP untuk menghantar demo.
29 Mei-Hael dan Ezra akhirnya menghantar demo lagu buat DS Siti @ctdk
31 Mei-Hael bertanyakan pendapat mengenai demo, tetapi DS Siti @ctdk belum sempat mendengarnya.
6 Jun-Pertama kali SNP memperdengarkan demo lagu kepada DS Siti@ctdk, beliau terus tertarik dan bersetuju.
17 Ogos-Sesi rakaman lagu Anta Permana.
7 September-DS Siti @ctdk ke studio untuk menambahbaik beberapa bahagian dalam lagu.
13 September-Lagu Anta Permana siap sepenuhnya dan Universal Music menerima master lagu daripada SNP untuk edaran.
?????? September- Lagu Anta Permana dilancarkan.

Tarikh sebenar lagu ini boleh dilanggani di seluruh pelantar digital, nantikan pengumuman seterusnya.
#AntaPermana #Singlebaru @haelhussaini @ezrakong. Video:@rasafilm.co

Single terbaru @ctdk, Anta Permana (tidak terkira). Ciptaan @haelhusaini dan @ezrakong . Nantikan 21 September ini di seluruh pelantar digital. #AntaPermana #Singlebaru

Nantikan pelancaran single terbaru @ctdk, Anta Permana, di semua pelantar digital pada hari Jumaat ini, 21 September. Jangan lupa langgani Anta Permana yang membawa maksud ‘tidak terkira’ di Apple Music, Kkbox, Joox dan Spotify. #AntaPermana #SingleBaru. Foto: The Loft Studio Asia @theloftstudioasia . Pereka Poster: RaunaJud @raunajudnoet . Busana: Rizman Ruzaini @rizmanruzaini. Tudung: @galeriariani. Solekan: @epie_temerloh . Penata gaya @farahdinana
Terbitan: Siti Nurhaliza Productions (M) Sdn.Bhd
Edaran: Universal Music Malaysia @universalmuzikmy

Most Popular Instagram Hashtags