rozisangdewi rozisangdewi

10,881 posts   283,679 followers   305 followings

Rozi Abdul Razak  Resipi Sangdewi, Giant,Taman Connaught, Cheras.0389589684 Sambal Hitam 0149684715 Halimah SNP: Tel: 0391019555, ctnurhalizaproductions@gmail.com.

Menu berbuka puasa kami hari ini, nasi ayam. Alhamdulillah.

Jangan lupa dapatkan lagu Cinta Syurga di seluruh platform digital, hari ini. Terima kasih bagi anda yang sudah mendapatkan lagu ini, kami hargai. #cintasyurga @ctdk @khaibahar94

Tiga hal:
1) Mata pena itu lebih tajam daripada mata pedang.
2) Wanita itu dalam lembutnya, ada ketegasan.
3) Tangan yang menghayun buaian, boleh menggoncang dunia.
.
Sinonim.

Lagu Cinta Syurga sudah boleh dilanggani di itunes sekarang. Lain-lain platform digital jika tidak dapat malam ini, akan selaras semuanya pada hari esok. @ctdk @khaibahar94 #cintasyurga

Lagu Cinta Syurga boleh dilanggani di seluruh platform digital bermula 25 Mei (esok) dan muzik video lagu ini juga boleh ditonton di youtube DatoSNurhalizaVevo sekitar jam 3 petang esok. .
Komposer: Dato’ Sri Siti Nurhaliza
Lirik: Rozisangdewi
Olahan & Cetusan Idea Zikir: Amira
Suara Latar: Bazli Unic
Penerbit & Pengubah: Lee Sze Wan
Gitar: Shamril Salleh ( Sham kamikaze)
Drum: John Thomas
Studio: Nomad studio
Jurutera Rakaman : Ben Tio
Mixing & Mastering: Greg Henderson
.
Muzik Video.
Director: Azharissue
Cameraman: Anzizwan
Lighting: Anzizwan
Editor: Azharissue
Company: Rasafilm.co @rasafilm.co @ctdk @khaibahar94 @szewankenobi @bazliunic #cintasyurga

Menu di rumah hari ini.

Diet taknak makan nasi, tapi asyik makan semua yg kat atas ni. Rasa-rasa membantu tak utk berat turun dengan flow?
.
Actually tak membantu pun, pertamanya sebab transfat, kita mmg kena elakkan, dari segi nutrisi juga agak rendah kualiti.
.
Cuba pilih karbo berserat, lebih baik untuk diet jangka panjang anda.
.
Kat sini semua berbuka apa ya? Boleh kongsikan di ruang komen, ya.πŸ™‹πŸ» Coach kita akan jawab nanti πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡dan jangan lupa follow IG di bawah untuk bimbingan.
.
.
@dilla.nur_
@dilla.nur_
@dilla.nur_
.
Coach @dilla.nur_ +6017 7877 640

Tugasan @ctdk di butik Ariani, hari ini.

Stok baru tudung bawal Sangdewi In Style sudah ada. Ini adalah di antara koleksi tudung bawal yang saya pakai dan ramai di kalangan followers saya yang bertanyakan tudung bawal ini.
.
Ini adalah koleksi Sangdewi In Style jenis sulam dua kombinasi warna. 1) Kombinasi sulam dua warna di bahagian tengah tudung. 2) Kombinasi sulam dua warna di bahagian bawah tudung. Saya ada sertakan contoh gambar saya mengenakan dua koleksi ini. Saiz standard bidang 45.
.
Stok terhad, saya memang nak jual cepat untuk pelanggan yang benar-benar berminat untuk mendapatkannya. .
Jualan akan bermula esok, whatsapp admin saya bermula jam 11am esok. Siapa cepat dia dapat warna-warna yang dikehendaki kerana setiap kombinasi warna, jumlahnya juga terhad.
.
Whatsapp bermula esok ya.
01128539866
01128539866
#sangdewiinstyle

Alhamdulillah, sempat juga kami sampai di Cheras, beberapa minit sebelum berbuka puasa. Makan di #restoranresipisangdewi πŸ˜ŠπŸ‘

Berjumpa pula dengan kuih kegemaran, tepung gomak inti kelapa di bazaar Ramadhan sekitar Alai, Melaka tadi. Buat bekalan dalam kereta, bersedia dulu, sebab saya, @ddoia08 dan @fifahyusof dalam perjalanan pulang ke Kuala Lumpur.

Berulang-ulang kali @cteafairuz berkata, terima kasih datang, tak sangka kami datang, jauh kami datang. Mengenal, bersahabat dan memahami itu hal biasa tetapi berada pada saat suka duka sahabat itu adalah kepedulian yang diam dan tersembunyi. Semoga @cteafairuz , ibu, kakak dan adik-adik serta seluruh keluarga, redha dan tabah hendaknya. InshaAllah, susah senang, suka duka, sakit bahagia, segalanya kita ini akan saling ada dan melengkapi. Kami doakan agar arwah ayah kesayangan @cteafairuz tergolong dalam kalangan orang yang beriman dan aman di alam sana. Al-Fatihah.

Most Popular Instagram Hashtags