royalsportsmy royalsportsmy

944 posts   15231 followers   846 followings

Royal Sports  🥇Malaysia/Brunei/Singapore 🥇Original (Authentic) 🥇Local & International Brand ✈️Ship Worldwide 🎛Mon-Sun / 10am-9pm 📱+6016 5509797

https://www.facebook.com/royalsportsmy

Thank you kepada dua orang adik hensem ini
selalu datang kedai buat jersey .
.
masih bingung mencari tempat untuk buat jersey idaman?
bolehlah datang kedai untuk dapatkan khidmat nasihat manatahu ada yang berkenan..
harga kita bole kawtim lagi sampai jadi :)
.
.
Lincahhhhh!!! belanja & menang masih terbuka lagi
Lincahhhhh!!! belanja & menang masih terbuka lagi
Lincahhhhh!!! belanja & menang masih terbuka lagi .
.
📲016 5509797
📲016 5509797
📲016 5509797
.
.
" MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "
.
.
#futsalkitabah #sabahfutsal #temroyalsports #kasutfutsalroyalsports #royalprinting

.
.
8 HARI LAGI..!!!! 8 HARI LAGI..!!!! 8 HARI LAGI..!!!!
.
.
.
CABUTAN BERTUAH ROYAL SPORTS 2017 AKAN TAMATI!!
.
.
Rebut peluang anda untuk menyertai Kempen
Cabutan Bertuah ROYAL SPORTS!
.
.
WOW!!! Banyak hadiah menarik menanti anda!!!!
🏆Hadiah Utama : POWER BANK PINENG 🏆Hadiah kedua : JERSI THAILAND LIMITED
🏆Hadiah Ketiga : STOKIN PENZER
.
.
Hadiah bulanan: Gadget dan hadiah bernilai
lebih rm500😱 ! Apa langkah2 yang perlu anda
buat untuk menyertai Cabutan Bertuah Royal Sports???
.
.
--->>>> Menggunakan personal facebook
@ instagram anda / pastikan tidak privasi
.
.
😎 Peserta boleh mengikuti cabutan bertuah apabila
berbelanja RM30 ke atas di royal sport
.
.
💻 Sila lawat royalsportsmy / follow / like / share
3 kawan anda KOMEN “saya layak menang”
bersama Hashtag #royalsportsmy tolong pastikan
.
.
✍️Isi borang dengan lengkap (jika berada di kedai)
DM-PM- PEMBELIAN ONLINE..
Contoh : Nama / Tarikh Lahir / Ic No / No.Tel / Email ( jika ada )
.
.
🏆 Pemenang akan diumumkan pada hari ke -30
di Facebook & instagram Royal Sports
🏆 Pemenang hadiah Utama, Kedua,
Ketiga akan diumumkan pada 30 July 2017!!
.
.
🎉SELAMAT BERJAYA!
🎉SELAMAT BERJAYA!
🎉SELAMAT BERJAYA!
.
.
--->>>> RM30.00 bersamaan dengan 1 penyertaan.
Tiada had penyertaan. Lagi banyak anda beli lagi
tinggi peluang anda untuk menangi cabutan bertuah!!!
.
.
“Maximize Your Performance”
.
.
📱016 550 9797 / whatssapp
📱016 550 9797 / whatssapp
📱016 550 9797 / whatssapp
.
.
" MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "

Thank to you my abg John & adik Hensom..
customer yang tidak pernah bosan untuk datang sebanyak 7x..
terbaiklah abg John & adik Hensom..
.
.
masih bingung mencari kasut futsal? masih cari-cari size mana yang ngam?
bolehlah datang kedai untuk dapatkan khidmat nasihat manatahu ada yang berkenan..
harga kita bole kawtim lagi sampai jadi :)
.
.
Lincahhhhh!!! belanja & menang masih terbuka lagi
Lincahhhhh!!! belanja & menang masih terbuka lagi
Lincahhhhh!!! belanja & menang masih terbuka lagi .
.
📲016 5509797
📲016 5509797
📲016 5509797
.
.
" MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "
.
.
#xmunichsusi #xmunichmalaysia #kasutfutsal #futsalkitabah #sabahfutsal #temroyalsports #kasutfutsalroyalsports #xmunichgresca #xmunich

. .
Anda bosan dengan Heat Press?
Senang Tercabut? Cuci-cuci lepas tu pecah-pecah tu material?
Tercari-cari teknologi yang terbaru untuk printing jersey?
.
.
.
Pssstt… mari sini royal sports tolong payung tu masalah
Cuci 100x nada masalah , Rendam 1 tahun pun nada masalah tu ging
Memperkenalkan digital printing untuk jersey dengan menggunakan
Teknologi yang terbaru daripada kami
warna full hd yang power macam tinguk dvd bah
.
.
.
Ramai customer kami sudah merasakan sendiri servis
KAMURANG BILA LAGI GING?
=================================
Whatsapp “Digital Printing” ke 016 5509797
Whatsapp “Digital Printing” ke 016 5509797
Whatsapp “Digital Printing” ke 016 5509797
=================================
Atau boleh terus berkunjung ke showroom kami:
ROYAL SPORTS
5-1-1 1ST FLOOR
API- API CENTER
Block 5
88000 Kota Kinabalu, Sabah.
kami boleh whatsapp location map, ikuti langkah di bawah”:
Whatsapp “LOCATION MAP” ke 016 5509797
Whatsapp “LOCATION MAP” ke 016 5509797
Whatsapp “LOCATION MAP” ke 016 5509797

Salam jumaat & Selamat Malam Semua..
.
.
kepada yang sudah placing order untuk kasut pan vigor 7.1 limited edition sea games pada hari ini kami ucapkan terima kasih.. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
.
.
yang belum sempat hari ini esok masih boleh beratur bro..!!
Jumpa esok seperti biasa..
.
.
📲016 5509797
" MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "
.
.
#teamroyalsports #panvigor #panfutsal #panmalaysia #panthailand #futsalbahkita
#futsalkk #kkcity

PAN VIGOR 7.1 - PAN VIGOR 7.1 - PAN VIGOR 7.1 👟👟
.
.
.
PANAS..🔥 PANAS..🔥 PANAS..🔥
PANAS..🔥 PANAS..🔥 PANAS..🔥
PANAS..🔥 PANAS..🔥 PANAS..🔥
.
.
.
Sememangnya kasut yang ditunggu-tunggu oleh setiap pemain futsal tanah air..
.
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan kasut pan vigor 7.1 super super hot panas panas terangkat..🔥🔥🔥🔥🔥
.
.
.
==========================================================
Terima kasih kepada pelanggan setia royal sports yang sudah membuat tempahan preorder, kasut akan mendarat tidak lama lagi..🙏🙏🙏🙏🙏🙏
==========================================================
.
.
untuk lebih lanjut laju-laju
.
.
WhatsApp kami - WhatsApp kami - WhatsApp kami
.
.
.
📲 016 550 9797 📲 016 550 9797 📲 016 550 9797 📲 016 550 9797 📲 016 550 9797 📲 016 550 9797
.
.
. " MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "

#SabahFutsal #bruneifutsal #instadaily #royalsports #onlineshopemalaysia #igshopmalaysia #instashop #igreview #like4like #kamijualonline #photooftheday #kkcity #tshirtprintingsercvice #jerseyprintingservice #customjerseyprintingservice #F1shirtprintingservice #sportsequipmentsupply #webesign #graphicdesign #gildan #extremefutsalranau #kotamarudufutsalcentre #tamparulifutsal #ojsfutsal #moyofutsal #bsa #suriafutsalcentre #sandakanfutsalcenter #panshoes #kasutpan

Feedback dari customer

Yang jauh tu kamu x perlu risau lagi, kami akan hantar depan pintu rumah kamu...
Bagi yang masi ragu ragu dengan kami bolehlah rujuk gambar di bawah.. hehe

Kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami
Kami akan bagi perkhidmatan yang terbaik

016 5509797
088 225589 " MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "

#futsalsabah #futsalbahkita #feedbackcustomer #panfutsal #panmalaysia
#kakifutsal #futsalsabah #kkcity #teamroyalsports

Jom semua player futsal (U17) yang ada di sabah
Jangan lepaskan peluang untuk menyertai kejohanan " FUTSAL MERDEKA CUP "

Boleh rujuk poster untuk info, atau berhubung terus dengan penganjur kejohanan

#futsalbahkita #merdekacup #kakifutsalsabah #gilafutsal
#royalsportsteam

Terima Kasih Adik Hadri Aiman
duit raya yang di manfaatkan dengan membeli kasut yang super Limited Edition exclusive daripada Pan
confirm lepas ni mainan makin mantap

yang masih mencari kasut futsal
bolehlah datang kedai kami
mungkin ada yang berkenan

088 225589
016 5509797 " MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "

#teamroyalsports #panvigor7 #panfutsal #panmalaysia #panthailand #futsalbahkita
#futsalkk #kkcity

Selamat Pagi KKcity!
Royal Sports buka seperti biasa bha.
10AM - 9PM.

yang masih mencari cari kasut futsal
bolehlah datang kedai tengok tengok, kalau ada yg berkenan kita runding harga kawan2

Call atau WhatsApp kami

088 225589 Call
088 225589 Call

016 550 9797 WhatsApp
016 550 9797 WhatsApp " MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "

#SabahFutsal #bruneifutsal #instadaily #royalsports #onlineshopemalaysia #igshopmalaysia #instashop #igreview #like4like #kamijualonline #photooftheday #kkcity #tshirtprintingsercvice #jerseyprintingservice #customjerseyprintingservice #F1shirtprintingservice #sportsequipmentsupply #webesign #graphicdesign #gildan #extremefutsalranau #kotamarudufutsalcentre #tamparulifutsal #ojsfutsal #moyofutsal #bsa #suriafutsalcentre #sandakanfutsalcenter #futsalbahkita

Thank to you my men..
thanks support kami, ada masa datang lagi

siapa yang mencari kasut futsal tu, boleh lah datang kedai tengok tengok. manatahu ada yang berkenan..
harga kita bole kawtim lagi sampai jadi :)
Lincahhhhh!!! 088 225589
016 5509797 " MAXIMIZE YOUR PERFORMANCE "

#xmunichsusi #xmunichmalaysia #kasutfutsal #futsalkitabah #sabahfutsal #temroyalsports #kasutfutsalroyalsports

Most Popular Instagram Hashtags