[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

rotterdamsemunt rotterdamsemunt

166 posts   555 followers   465 followings

Rotterdamse Munt  Stadskruidentuin in Rotterdam zuid waar groei & smaak elkaar ontmoeten. 🌿 Herb garden in Rotterdam, The Netherlands.

http://www.rotterdamsemunt.nl/

De kruiden liggen nu onder een dikke witte laag.

Cadeautjestijd. Voor de kleine en grote tuiniers hebben we Tools for life and generations to come... van Sneeboer... in onze tuinwinkel!

Echt fijne herfstfestival muziek van DAX

Een geweldig herfstfestival.
Nogmaals bedankt alle bezoekers, Koor op Zuid, Good First Time, Dax Niesten, NOMAR, @Yorlenie Delgado Faria, Tanja Hilgers )', Spaak, Rechtstreex Rotterdam - Kop van Zuid, Rutger Spoelstra, Cateringa & Kompanen en alle vrijwilligers!

De oogst is van 't land. Nu vooral genieten van de mooie #herfsttaferelen

Aankomend Herfstfestival is wel heel speciaal; het is voor het laatst op de locatie aan de Brede Hilledijk (we gaan verhuizen!) én er is een besloten avondprogramma! Ook 's avonds hebben we een erg leuke band, je beleeft de verlichte tuin in het donker én we hebben een heerlijk aanschuifdiner met stamppotjes net even anders. Dit diner maken we in samenwerking met Cateringa & Kompanen. Wat er precies in de stamppotjes zit blijft een verrassing, maar dat er seizoensgroenten in zitten lijkt ons logisch! En oja, natuurlijk openen we de avond op een speciale manier.

Wil jij dat ook niet missen, koop dan nu je kaartje; op = op! Kaartje kopen doe je hier: http://rotterdamsemunt.nl/product/stamppotjesdiner/

Heb jij, net als wij, zo'n zin in het Herfstfestival op zaterdag 4 november? Alvast een volgend tipje van de sluier: planten en dus ook kruiden kunnen niet praten (niks nieuws), maar wist je dat ze ons wel wat kunnen vertellen? Hun uiterlijk zegt bijvoorbeeld wat over hun kracht en mogelijke toepassing. Tijdens het festival kun je op ontdekkingstocht met kruidenvakvrouw Tanja Hilgers en om zo een aantal kruiden met andere ogen te zien!

Helemaal blij tussen meer dan 100 soorten kruiden en eetbare bloemen in #hetzonnigezuidenvanrotterdam @rotterdamsemunt zaterdag van 12 tot 17.

De reeks kruidenzout is weer compleet check www.rotterdamsemunt.nl/webshop Of kom gewoon ff langs in het #zonnigezuidenvanrotterdam #localfood #localherbs #localfun #localtaste

Zomer, hoogzomer, nazomer? Speciaal voor Pica Pica hebben we #vruchtenbowl. Alles uit de regio: nieuwe oogst appels, aardbeien, vlierbessen, kersensap en verveine uit de #stadskruidentuinrotterdam via @rechtstreex @rotterdamsemunt . Morgen vanaf 12 uur in #zonnigezuidenvanrotterdam #localfood #herbsfromrotterdam #rijkleven

Most Popular Instagram Hashtags