rosetyara_official rosetyara_official

1255 posts   30025 followers   2379 followings

ROSETYARA® HQ 📲0134951244  👉🏻 RT® G FD Rose HD Lily HD Violet HD Snowdrop HD 👉🏻 RT® Pwdr 👉🏻 RT® CC Cream 👉🏻 RT® Pwr Crtr 👉🏻 RT® Sprb Cnclr 👉🏻 RT® BB Water 👉🏻 RT® BB Spray

http://www.rosetyara.com/

#Repost @farahdianaanuar
・・・
Semangat nya nak pergi Rumah Terbuka Tvalhijrah hari ni🤗 Dah lama rasanya owner @rosetyara_official bagi produk ni,sampai bertompok packaging sbb kita suka apply foundation pakai jari je. Tips utk nampak foundation kita lebih natural apply je loose powder,bila berpeluh lg glow mcmtu. TQ @rosetyara_official ❤️ #highlyrecommended #iloveit #okreadytogohhhhh

Morning ❤️❤️❤️ #rosetyara

❤️❤️❤️ ROSETYARA® #girls

#Repost @azzaelite
・・・
Dapat kan product Kami berdua iatu #bedaksejukazzaelite #azzaelitemakeupbase dan @rosetyara_official foundation Dgn jue 0164011074 Bayan lepas pulau Pinang .#azzaelitemakeupbase #bedaksejukazzaelite #rosetyara foundation
Wassup laju laju
0164011074
0164011074
0164011074
0164011074
0164011074

#Repost @ikram_zakaria
・・・
Exclusive for @rosetyara_official
Hai semua, ada laa sikit nak update 1 gambar,
Ada tak sapa2 nak buat post wedd kat pulau redang,
hehe,

013 4927208

#minimalist #productphotography #shootproduct #redangisland

Palazo by @skirtbysisters

Sentuhan HEBAT MUA Mohammad Taufik Azman
Foundation : ROSETYARA SNOWDROP MIX MAYBELLINE FIT KOD 332

Setting powder kegemaran FIKKK semestinya ROSETYARA RADIANCE POWDER.

Kebabommm kan? ❤️❤️❤️❤️

Most Popular Instagram Hashtags