ronnemma ronnemma

238 posts   429 followers   315 followings

Emma Rönn 

En liten bild på ett gulligt 💙dagen till ära. Min bebis börjar bli stor.. ❣️🐾 #perrodeagua #spanskvattenhund @perroklubben

Medlemskväll på #nordicwellnessulricehamn och en go tabata med dessa grymma tjejer! 💪🏼🌟Tack å godnatt måndag! 👊🏼 #tabata #trainlikeagirl

Heja oss! ☃️👏🏼 En stunds skidåkning idag med lillbrorsan och kusinvitamin, fint dä!

Fin outfit va?! 😂💃🏼 Saknar detta fina land, hoppas vi ses snart igen! 🇸🇳💚💛❤️

Älskade sport 💙🎿 #folkfest #worldcupulricehamn 🇳🇴🇸🇪

Hemma. Tack för att ni tog med mig på denna resan! Senegal har fått en fin plats i mitt ❤️
@jessronn @sabarsabarrekk

Hur fint? 🌍🌅

❣️🌍💛

Efter gårdagens "obligatoriska" magsjuka är jag nu på benen igen och har precis upplevt denna marknad! 🍅Nedan kommer min långa text från fb, läs om ni orkar och hjälp en vänlig själ, om ni vill ❤️Hej på er!
Jag befinner mig för tillfället i Senegal, Afrika och har hittills varit med om de tre mest omtumlande dagarna i mitt liv. Det går inte att beskriva med ord vad vi upplever och ser, men att vi lever ett lyxliv hemma i Sverige är det ingen tvekan om!

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär innan jag kom hit. Chockad! Saker som för oss är helt självklara, som vatten, toalett och mat är allt annat än självklart här. Att inte veta, om man imorgon kommer kunna köpa mat till sina barn är vardag.

Trots dessa levnadsförhållanden har jag aldrig mött så snälla, omtänksamma och välkomnande människor. Hade jag kunnat skulle jag hjälpt varenda en! Svårt tyvärr, men jag tänkte att jag ska försöka göra det jag kan.
Undrar nu om du vill vara med och hjälpa någon? Kanske kan vi tillsammans få några familjer att känna tryggheten om att imorgon kunna köpa mat, vilket de aldrig kanske tidigare har upplevt.

Swisha mig en slant, om du känner för det, så tar jag ut dem här nere, (0732313418) Går också bra att lämna till mamma hemma i Hulared.

Vi kan inte hjälpa alla, men en kan hjälpa någon! ❤️ Kram och Tack sålänge!

Dela gärna!

🌵🌴☀️🐒

Här är jag! En helt annan världsdel och ett helt annat liv. Tom på ord efter bara några timmar av intryck. Ser fram emot kommande dagar, africaaa ☀️☀️☀️

Tomtenissen Loke 👆🏼🎅🏼 #perrodeagua