rohidmehdy_ rohidmehdy_

22 posts   845 followers   260 followings

Rohid Mehdy  ๐Ÿ˜œRohid Mehdy๐Ÿ˜œ ๐Ÿฅ4/7/2005๐Ÿฅ ๐Ÿ”ฅLove Fashion๐Ÿ”ฅ ๐Ÿ’•ID TikTok:rohid475๐Ÿ’•

Menilai orang dari dalam bukan dari luaran,kalau rupa cantik tapi hati busuk buat apa kan? #apakhabar #ootd #RohidMehdy #fashionmen

Happy birthday princess!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜#Medina1stBirthday
#MedinaTurn1 @khalifa_medina

Simple OOTD๐Ÿ”ฅ#apakhabar #ootd

Biar orang sakitkan hati kita,satu masa nanti dia akan rasa juga apa yang kita rasa.

Yang penting sabar๐Ÿ˜‡โค
#happynewyear2018

Hai..korg tgh cari bag yg rare mcm dlm gmba atas tu ke??kalau korg nak bag mcm tu korg boleh follow @twinklestore.co kat situ korg boleh dptkan dgn harga yang murh dan kualiti yg terbaek..selain tu diorg jgk ada jual mcm2 brg rare lagi..sbb tu korg kena follow ig @twinklestore.co ni..rohid jamin korg tk menyesal beli ngn @twinklestore.co ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿ‘#barangrare#bagrare#barangmurah

Happy weekend my princess๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜œ @khalifa_medina

24/11 maka tamatlah sesi
persekolah 2017...jga diri kt skola lain,dgr ckp cikgu,dan plg penting,jgn lupa manusia bernama rohid disini!๐Ÿ™‹๐Ÿ˜œ

Ok..slmt malam sume๐Ÿ’•๐Ÿ‘…
#night#malamjummat

Setinggi tinggi menara kl ni,tinggi
lagi syg sy terhadap awk!!๐Ÿ’•๐Ÿ™ˆ

Most Popular Instagram Hashtags