rodriiiguezj rodriiiguezj

312 posts   61,403 followers   131 followings

  26 y/o from Gothenburg/Sweden Married to the Love of my life ♡ Mom of three ♡ Pregnant with baby nr 4 ♡ Collab: Rodriiiguezj@hotmail.com

Jag och kulan ♡ 39 dagar kvar till bf❤️ Hur långt kvar har du till bf?😍🤰🏻
.
.
.
#gravid #vecka35 #bf2018 #bfaugusti2018 #pregnant #bebisnummer4 #week35

#Vecka35 idag, snart är han här👶🏻 Snälla låt de sista veckorna gå fort! Någon som vågar gissa på när han kommer? Jag tror han kommer vecka 38🙈💙 #bebisnummer4 #bfaugusti2018 #bf2018 #gravid

Det bästa som finns❤️

Nytt till lillen👶🏻💙 .
.
.
#bf2018 #pregnant #bfaugusti2018 #vecka33 #gravid

I samarbete med @anyfin.se

Jag är nog inte den enda personen som spontant har handlat på kredit/avbetalning. Ibland behöver man det och det man inte tänker på just då är alla de dyra avgifterna och speciellt räntan som tillkommer.

Jag önskar att jag kände till företaget anyfine.se sist när jag handlade på avbetalning för att slippa de höga räntorna.

#anyfin är en tjänst som man kan flytta krediter/avbetalningar till för att sänka sina räntor. Allt man behöver göra är att ta en bild på sin faktura, skicka in och sedan godkänna den lägre räntan hos anyfin med sitt bank-id! Hur enkelt som helst och du kan givetvis välja att betala hela skulden eller att dela upp den - till en lägre ränta såklart!

Kort sagt tar anyfin över dina skulder/krediter och erbjuder dig en lägre ränta med hjälp av endast ett par klick! Du får inga utökade krediter utan dom erbjuder dig bättre villkor på dem du redan har!

Läs mer under länken i min profil

I söndags gick vi in i vecka 33, om 53 dagar är lillen beräknad👶🏻💙 Vilken vecka är du i?😍 .
.
#vecka33 #week33 #gravid #pregnant #bfaugusti2018 #bf2018

🖤🖤

Ett stort tack till er mina fina följare och @esterbeds för den här underbara sängen ❤️ De har just nu en kampanj som heter "betala med dina Instagramföljare"
Du (del)betala din säng med hjälp av dina följare – varje följare du har är värd 25 öre. Kicka in hos @esterbeds för att läsa mer! #realinfluencer #esterbeds

Tiden går så fort. Snart är du här, lillebror👶🏻💙 .
.
.

#vecka32 #bf2018 #bfaugusti2018 #gravid #babybump #pregnant #week32 #bumpstyle

Så mycket fint @livly_stockholm#inspo

9 veckor kvar till bf 👶🏻💙 Är det någon mer som har bf i augusti?🌸
.
.
#gravid #bf2018 #bfaugusti2018 #babybump #pregnant #bebisnummer4 #bumpstyle

Most Popular Instagram Hashtags