rkw_ rkw_

1,199 posts   13,043 followers   2,367 followings

Rommy K  Bali, Indonesia @satariimage

@heymitha - What do you think about her? Your first impression!

@heymitha - mamasayange!

@heymitha

My latest project for @supremegents.id !! #gentlemansecret
Photo by yourstruly
Video by @rizkysatari_
Styled by @saltyhairgalivona
Brushed by @leesuhh
Muse by stas & olesya from @lifepassionmanagement

My latest project for @supremegents.id !! #gentlemansecret
Photo by yourstruly
Video by @rizkysatari_
Styled by @saltyhairgalivona
Brushed by @leesuhh
Muse by stas & olesya from @lifepassionmanagement

Fueling up your Black Friday with @danielwellington stunning giftsets! 😁

Purchase any #Danielwellington watches to get a FREE strap! There’s also 20% off on selected giftsets! Not enough? ALL Dapper collections are going at 50% off! Don’t forget to use my unique code “rkwxmas” for EXTRA 15% off on www.danielwellington.com. The Black Friday offer ends on 26th November! Happy shopping! 💕 #DanielWellington #DWforeveryone

Masih dari hasil foto bareng Supreme (yang bukan merah putih :D) Fotoin brand premium tuh banyak tantangannya. Tapi yang gue seneng dari kesempatan ini adalah pas banget style fotonya sama gue, banyak ruang eksplorasi yang bisa gue lakukan dan seru aja pas mulai dari awal bikin konsep sampe harinya foto. Walaupun sempet deg2an takut mendung secara gue suka moto pake natural light. Tapi untungnya lancar dan hasil fotonya udah mulai di post di @supremegents.id . Thank you Supreme Premium Condoms buat kesempatan kerja samanya! #GentlemansSecret

Ini supreme-ku, mana supreme-mu?
My latest work for Supreme Premium Condoms, check more of them at @supremegents.id #GentlemansSecret

Video by the one and only @rizkysatari_ you guys should check him out!

Kalo biasanya Supreme yang kalian tau itu merah putih, nah yang ini bukan :D tapi tetep sama2 premium dong.

My latest work for Supreme Premium Condoms, check more of them at @supremegents.id #GentlemansSecret

@roycdc 🔥🔥🔥

This is my favorite photo from last night!

Most Popular Instagram Hashtags