rizulala rizulala

280 posts   271,663 followers   4,490 followings

Lala 👑  👶🏻1995’s baby 🇲🇾Kota Kinabalu , Kuala Lumpur 🔮DM for paid review

Siapa yang nak cari Injection for whitening whole body boleh visit ig @dermanic.coo tau. Dia provide variety of aesthetic product daripada whitening injection, stem cell, slimming injection, filler, threadlift, numb cream (ubat kebas), lips treatment and banyak lagi with variety of brand. Korang boleh explore page dia. Trusted seller since 2014 ☺️ @dermanic.coo

Tgk ape tu?

Be true to yourself, because there are only a few people that will stay true to you,

Untuk gadis2 kat luar sana yang nak cantik yang nk sihat and abg2 yang rasa nak kacak dan berseri meh try @candysusukambing_kl ni , mmg menjadi wei , kesan seawal 7 hari dah boleh nampak , yang paling penting ianya menjaga kesihatan dalaman dan juga mencantikan luaran , Harga asal RM59.90 sekarang ada promosi hanya RM55 SHJ.
Do follow @candysusukambing_kl @candysusukambing_kl @candysusukambing_kl and untuk sebarang pertanyaan untuk menjadi Agen mahupun stokis boleh DM @iqbar_hakim

Kerja Kosong 📣 ❤Waktu bekerja yang sangat fleksible ❤Gaji yang menarik ❤team yang menarik

Pengambilan bulan Ogos segera
@vycomm
@vycomm
@vycomm
Sila whatsappp untuk Interview .
010-9003686
010-9003686
010-9003686

Hi @rafyjafry . I know that rumah kita berdepan ja . Tapi agak berbulan juga kita x berjumpa . Kenapa ek? Kita kawan bukan setahun dua tapi 13 tahun dah sis. Huhuhu no komen. Sila jawab 😕

Sister @ane3ta.foo ❤️
September2015’
Sesuatu 07

Cara cara memakan durian. Mmg sedapppppp!!! #durian #durianss2

No picture please. Tiberrrrr

No comment. Lulus. Sesuatu 07

Bukan selalu. Sesuatu 04

Most Popular Instagram Hashtags